- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интересно ми е...
Ами да, това е потенциален мъж. В момента на колко беше 18-тина години, все още момче, което се опитва да следва някакви убеждения и търси съвет. Аз не виждам какво предизвиква тази злобичка в някои от коментарите. Проблемът е, че мама и тати са богати, а той е хубав и умен или че го казва?
Практиката показва, че хората, изтъкващи се по този начин, в повечето случаи са въздух под налягане. От тук идват и заключенията, които болшинството си прави, срещайки се с такъв индивид.
Ако темата не беше поднесена по този начин момчето щеше да получи хвалби и потупвания по рамото за високия си морал и принципи, и щяха да му обясняват как момчета като него са на изчезване. Сам настрои аудиторията срещу себе си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Стига бе за 10-тина години във форума общо не съм останала с впечатлението, че само начина по който е поднесена темата има значение за коментарите. В голям от случаите ни харесва да си чешаме езиците, да се правим на оригинални, да обиждаме, да се заяждаме, да правим квалификации, да плюем, изобщо всичко друго, но не и да се даде съвет, който да бъде полезен на автора. Та и тук тама.
Аз пък познавам много хора, които се изтъкват просто защото има с какво и скромността е излишна. Познавам и такива, които се подценяват, за да си просят комплименти (от рода на кльощави мадами, които минават на диета, за да влязат във форма) и честно казано винаги съм предпочитала първите. А иначе всеки има право да си прави заключения без да познава човека отсреща и само, защото практиката го показва. Аз просто не съм такъв тип.