- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Конфигурация
Да те и лаптопите си идват с ИП-тата![]()
n00bs
Ама разбира се,че имаш видеокарта която може да рендърва текстура с резолюция 16к,ама как.То като може да прави това защо ти е VRAM тя тая текстура не заема място просто съществува в пространството.
http://www.bit-tech.net/hardware/gra...t-2gb-review/4
650ti boost 2gb и 1gb я ги погледни.Или разликата им е чиста грешка.
За теб разбира се,всеки сайт лъже и информацията им е грешна,затова трябва да слушаме теб.
Тука направо изби рибата.В коя година живееш ти?Или за теб графично натоварващи заглавия са Super Mario и Minecraft.
Навсякъде обичаш да си изказваш изключително полезното и компетентно мнение,ама по-добре млъкни защото бълваш само лайна.
Ти или си много неук или си само неук.
Кво ми даваш ревюта не тия ебани Нвидиа, дори опциите, които са показали там не ги схващаш, защото това http://images.bit-tech.net/content_i...crysis3-2s.jpg само малоумен геймър би го задал, толкова ви рабират празните кратуни.
Вземи се пускай, когато се обсъжда как се играе играе някоя игра, от хардуер и суфтуер тиквата ти не разбира.
Таз българска много трудна.
Ама да Texture Resolution само малумен геймър може да го качи на максимум.Грозен орангутан като теб го държи да минимум за да може старото му видео да не се запъва.Естествено,че ще ти стигнат 512мб врам като текстурите са един голям пиксел.
Не казваш нищо съществено,ама са набираш като балканче по-баир.
Всъщност подобни опции за разолюция с VERY High(а и за всичко останало) ми напомнят на анимациите, в които голям злодей завърта копчето на оръдието си на най-разрушителното ниво.
Та така и геймърите, слагат им се неща, които са разбираеми от 5 годишни пикльовци, защото сте с интелект точно на такива.
Да знаеше мип мапинг и антиелиъсинг кво значи изобщо, че да седне човек да ти обясни закво служат тия настройки, ама на ... прост си на куче, а познанията ти се изчерпват с цъкането на спотлайта в збръш, ръгането на дръпнат мокап и чикиджийстването с долнопробни филтри.![]()
![]()
![]()
Збръш, мокап, филтри ?
Хубаво е да пишеш за неща, от които разбираш, защото сега сякаш ми обясняваш, какво чувстваш при вагинален оргазъм.
Още по-добре е пък да не коментираш познанията ми, защото твоето най-голямо постижение е чикия с лява ръка и два тека за под минута гледайки една гола цица.
Може ли да ми кажете как да проверя какво ми е захранването на компютъра ? Колко W
ако видеопаметта не беше от значение тогава едва ли производителите щяха да правят видеокартите с толкова памет, но повечето памет е от значение най-вече при по-високи резолюции и детайли
Последно редактирано от npp : 06-30-2013 на 12:21