.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

На колко години бяхте,когато се влюбихте за първи път ? :)

Здравейте!
    Интересно ми е,дали е възможно да се влюбя на 14 години.Или е някаква увлечение.Прекалено ли съм малка Вие на колко бяхте,когато се влюбихте истински за първи път и на колко бяхте,когато имахте първо гадже

Според мен, за любовта- възраст няма.

Много мои съученички са си хващали гаджета и са се "влюбвали" още в 4 клас. Сега съм 7.. Колкото теб съм и съм влюбена, принципно.. (Не знам той дали ме харесва).. Запознах се с първото ми гадже на 27 септември миналата година и тръгнахме на 9 октомври.. Издържахме до 14 ноември.. Сега само сме на Здравей-здрасти, как си ? Аз съм на едно мнение с HarabeishoOrGoHome

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На 14 в едно момче, с което бяхме заедно цееели 6 месеца.

За жалост, не мисля, че на тия години вече може да ми се случи пак.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Бях на 15, а момчето година по-малко от мен. Започна като "игра", но стана "сериозно" (доколкото е възможно на тези години) и от там всичко беше една приказка.. и разбира се след половин година заедно, едно ГОЛЯМО разочарование... но се учим от миналото
    Последно редактирано от JusT.PeaRls : 06-09-2013 на 19:35

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Не знам точно на колко бях,но някъде към 13-14 мисля. Доста си бях харесала едно момче от моя клас,стана страшно мазало и така. Но не мисля,че съм го обичала.Истински съм обичала само един път и още ме държи.

hydrationxblondiex
    Guest
    Възможно е.Аз също за пръв път се влюбих в едно момче на твоите години.Бяхме не много време заедно но беше очарователно,а после точно обратното.Е първата любов се помни ....Повечето се влюбват в пубертета.Защото всичко се върти около момчета и гаджета и така нататък.Това е всичко което правиш по цял ден.И да не виждам нищо лошо.Съгласна съм с по-горното мнение,че за любовта възраст няма.

Значи е нормално.Аз се чувствах някак си малка Благодаря ви

Мега фен Аватара на tori
    На 15 се влюбих за пръв път и той ми е първото и настоящото момче. След 16 дни правим и 2 години откак сме заедно. За любовта възраст няма.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    На 19.

bigcityprisonx
    Guest
    На 14 също.

За мен влюбване на 13-15 не може да има. Тогава човек е крайно незрял. Нормално е да си харесваш някого, да ти е интересно всичко и тн., но чак "влюбване"....

Затова мога да кажа, че съм се влюбила за първи път, когато бях на 19. Преди това съм се занимавала с много момчета и тн, но любов нямаше.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    На 13 още.

Супер фен
    За първи път вчера в Котенцето

Супер фен Аватара на bilqnavod
    май на 16 беше...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    На 16. Момчето беше с една година по-голямо от мен. В началото всичко беше като на шега, но в последствие нещата станаха по-сериозни и откарахме заедно 2 години.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ми пенсинер си бях- 18 и половина. Слава Богу, споделено.
    Иначе първата ми връзка беше пълен провал- аз бях хлътнала до уши в девети /или май десети/ клас, а въпросният ме заряза след 3 месеца. Години по-късно се радвам, че е станало така, но тогава не ми беше особено весело.
    Последно редактирано от kalpazanka : 06-10-2013 на 12:35

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    На тази възраст можеш да се влюбиш,да и то много пъти,в много хора,НО .. не мисля,че на тази възраст можеш да обичаш истински.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами възможно е. И аз май бях някъде на толкова...

Мега фен Аватара на strawberry88
    15-16...там някъде. :д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    14 май :д

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от HarabeishoOrGoHome Виж мнението
    Според мен, за любовта- възраст няма.
    Съгласна съм.
    Аз лично винаги съм била адски влюбчива, откакто се помня. Не съм имала период от живота си, в който да не мисля за някого като за по-специален за мен човек. Любовта се открива навсякъде, не е задължително да я изразяваш във връзка, в заявяването й, в секс или каквато и да било по-интимна ласка... Любовта може да бъде всичко.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Съгласна съм.
    Аз лично винаги съм била адски влюбчива, откакто се помня. Не съм имала период от живота си, в който да не мисля за някого като за по-специален за мен човек. Любовта се открива навсякъде, не е задължително да я изразяваш във връзка, в заявяването й, в секс или каквато и да било по-интимна ласка... Любовта може да бъде всичко.
    Точно. По-точно не мога да го кажа.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    първото ми влюбване беше преди няколко месеца тоест на 19 години.
    не вярвах ,че точно аз ще се влюбя ,но ето че живота ни поднася такива приятни изненади;d
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    В детската градина
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си