.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София

Question Продължителна ерекция

Здравейте приятелчета и не толкова приятелчета на форума. Искам да попитам дали е нормално да съм надървен почти постоянно ? Когато съм с момичето в което съм влюбен и имам чувството, че (НЕУМОРНИЯТ ВОЙНИК, отскоро го прекръстих) е на работа постоянно, седи на пост и е готов за сражение. Понякога ми писва от цялата работа, защото ми е неудобно. Случвало е след като се разделим и тръгна към вкъщи да ми се допикае и когато го извадя да е покрит с нещо като семенна течност. Някакви съвети как да подтисна възбудата в мен ? Чесно ви казвам не се издържа.
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Na kolko si ?? Spoko nabii si Edna predi da izlezete I she go uspokoish malko xdd s vremeto se nauchavash da go kontrolirash a technossta se kazva predqkulacionna

I nqma ot kfo da se pritesnqvash, tova e neshto normalno.Puk I tolkova li si lichii..i se radwai che ti stava xdd

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XTREME_ Виж мнението
    I nqma ot kfo da se pritesnqvash, tova e neshto normalno.Puk I tolkova li si lichii..i se radwai che ti stava xdd
    На 20 съм.
    Не бях на 100% сигурен за течността, но с чекията не става :Д Ооо понякога е мн зле положението с личеното..
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    а тя пуска ли ти?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    а тя пуска ли ти?
    И аз това питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си