- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete..
Znachi , priqtelkata mi praveshe oralna lubov obache q iznenadah i se izprasnih v ystata i ,.... obache beshe tolkova mnogo , che nemoja da go glutne i se zadavi ...zamalko da ymre zaradi moito seme ... ot togava ne mi vdiga tel-a i nemi pishe... daje povurna sled kato poe spermata
kak da q nakaram da ne mi se surdi ?
Това да ти е проблема.. ми ако е бременна?![]()
Дрън-дрън
i kak shte e bremenna kato ne sum svurshval v neq.. pff
Ако пишеш на български и подходиш малко по-сериозно към темата, може и повече хора да се включат със съвети. Просто говори с нея, извини се за ситуацията и й обясни, че не си искал да се случи така. Тя също може да се чувства неудобно от случката.
pisha na latinica zashtoto sum ot laptop i ne mi e ydobna fonetikata tyk.. mersi za suveta![]()
предупредително аааааа нямаше ли .. тц
nemojax ,, tolkova mi beshe kef ;(
daje i fanax glavata da ne bqga zashtoto nastruxnax ot kef .. :/
kogato mi e kef prosto nemoga da spra .. daje stavam agresiven ! ...... sigurno zatova e surdita i vuv fb ne mi pishe a dava seen ;(
многото филми и много вредят ;(
da .. i az sum dete kato teb na 12 i se mislq za interesen .. ae tixxo seriozen sum -.-
naistina ne go pravq naro4no no udovolstvieto e golqmo neshto![]()
Само дето работата не опира единствено до твоето удоволствие.
taka e ... no nqkoi momicheta im haresvat da gultat kakto na neq no tozi put prosto beshe neochakvano i grybo qvno sam q obidil i se e po4ustvala zle :/
problema e , che v momenta ne sum v kushti a po rabota v dryg grad ,, nqma kak da otida ;(
ami az sam impolsiven chovek .... v svirka ne namiram mnogo 4ustva kato celuvane ..
nyjdaq se ot dosta obqsneniq otnosno jenskite chustva :/
значи.. хванал си и главата да не бяга и като си усетил, че ще свършваш не си я пуснал или предопредил за това, ами нарочно си и се изпразнил в устата, и предполагам толкова силно си и натискал главата, че за това свършването е предизвикало повръщане ....Ти въобще уважаваш ли приятелката си, постъпил си с нея като с някоя к*рва, нищо чудно, че ти се сърди lol
то бива и да си импулсивен ама това момиче не е надуваема кукла, сдържай малко емоциите