.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Британски сериали

Здравейте! Тъй като съм голям фен на британските сериали постоянно търся в Интернет някакви нови сериали, защото принципно ги изглеждам за около седмица.
    Сериалите, които съм гледала досега/още гледам са:
    Doctor Who
    Merlin
    Skins
    Misfits
    The Inbetweeners (комедиен)
    Dates (нов е и още не са излезли всички епизоди от първия сезон.. не е нищо особено)
    Sherlock
    Гледала съм също и някои от старите класики като Keeping Up Appearances, Fawlty Towers и т.н.
    Винаги като свърша с някой сериал си мисля, че няма да намеря друг добър колкото него (така стана с Merlin)
    Искам да ви попитам дали знаете за някои други интересни британски сериали, които сте гледали и са ви харесали. Търся най-вече сериали, но и някой друг бритнаски филм ще ми е интересен.

Game of Thrones, Downton Abbey, Midsomer Murders. Тук може да намериш още: http://www.imdb.com/search/title?cou...type=tv_series.

Да, мерси. Гледала съм всякакви списъци А Downton Abbey два пъти се опитах да изгледам първата серия, но все не мога. Ти гледала ли си го и харесва ли ти?

Супер фен Аватара на kosder
    House of Cards - има британска версия, както и американска с Кевин Спейси. Аз съм гледал американската и е доста добра.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Голям фен Аватара на Illusion772
    Game of Thrones , Spooks , dr.Who

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си