.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: G- точка

G- точка

Снощи се заиграхме с моята мадама и аз преди секс както винаги си играя с нея. Малко я лижа малко пръсчета(вкарвам само едно), но нещо ми щъкна нещо и вкарах още едно. Така на нея много и хареса но досега никога не съм търсил тази точка. Вкарах ги малко, повече, целите натискам нагоре масажирам напред назад нищо. Моля ви кажете аз ли съм грешен или ....

G-точката се намира преди отвора. На някои е по-изпъкнала, на други почти не можеш да я усетиш (ако си друг човек, естествено), затова не си ти грешен

Да добрее

Цитирай Първоначално написано от lyuba991 Виж мнението
    G-точката се намира преди отвора. На някои е по-изпъкнала, на други почти не можеш да я усетиш (ако си друг човек, естествено), затова не си ти грешен
    Това е клитор, а не G-точка. Вкарваш пръстчетата с мекото към пъпа и ще усетиш къде е.

Мега фен Аватара на baby_baby
    G-точката се намира преди отвора

Провери в google maps със сигурност ще я има тази точка

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Стига сте обърквали човека като не знаете! G-точката се намира ВЪТРЕ във влагалището и може да се стимулира чрез секс в определени пози или чрез fingering. Aвторе ето ти малко да прочетеш. http://www.paradizo-sex.com/femalepa...les/gspot.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си