- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ACER ИЛИ TOSHIBA ???
Какъв лаптоп да си купя-Acer или Toshiba ???
Спрял съм се на тези два лаптопа .... КОЙ Е ПО ДОБЪР ??
http://pcstore.bg/laptopi/TOSHIBA-7/...D-1GH-6GB-3710
http://pcstore.bg/laptopi/ACER-4/ACE...C-071-6GB-3737
Последно редактирано от u3HePBeH : 03-16-2012 на 20:48
Toshiba
10 букви
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
На сапун !! Само HP
Аз ще си взимам HP PAVILION G6-1257EA или HP G62-B95SQ
П.П. Да използвам темата.
И аз се чудя много между тези двата. Кажете, кой е по-приемлив като производителност (Игри, Apache, MySQL, MSSQL, музика ?!?)
Благодаря Ви![]()
Последно редактирано от MaGuSs : 03-17-2012 на 12:12
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ооооо, в този случай твърдо си залагам на Acer-a.
Ту шиба ту не шиба..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
След като две HP-та умряха в ръцете ми вече не гледам само характеристики на един лаптоп. Хубаво е да огледаш и чуждестранните форуми за евентуални проблеми с избрания модел. HP Pavilion ако е с nVidia не е много добро решение. Радиаторите са малки, а nVidia-та е гореща. Резултат е отлепен от дъното чип и отказващ да запали лаптоп.
Toshiba са си Toshiba - най-добрите
TOSHIBA - ядват се, преди даваха едни с доживотни гаранции
Acer - Риск печели хубава бройка, риск губи
HP - тия правят най-големите боклуци, драйверите им все правят проблем, като цяло марката от край време за мен вече не струва
Загледай Lenovo и DELL...
Между тези двата съм за acer , а иначе и аз съм за hp, а за горния въпрос мисля, че hp pavilion е по-добър.
И аз като теб дълго време имах чуденка точно коя марка лаптоп да си избера. В крайна сметка си купих Acer от магазина на Notebook.bg и съм много доволен! Машинката не е мръднала вече година. Не прегрява, нито пък ми се е налагало да преинсталирам Windows или каквото и да е било друго. Имах един приятел при който много бързо му се появи дефект на Тошибата и от Технополис не му го оправиха въпреки, че беше в гаранция. www.Notebook.bg имат супер търговска политика и при тях такива неща няма. Виж тук, за да се убедиш сам! "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg". Ако все още не си си купил лаптоп се надявам да съм ти помогнал в избора!
Acer, за hp знам, че много загряват.
Аз имам Acer, имал съм и hp и аsus и до момента с ацер-а освен, че загрява, ако се играе, други проблеми съм нямал, а вече отива към 5 години.
n00bs