.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Question Съвет за връзка..

Здравейте, момче на 18 съм.
    Две години и половина почти бях с едно момиче. Не всичко беше перфектно, имахме караници, но всичко в рамките на обикновеното и то даже караниците бяха за малки неща и бързо си прощавахме. Проблема идваше, че когато си говорихме в скайп например тя си пишеше с други момчета, което за мен в началото не беше проблем, но когато стана рутина започнах да се дразня. Разбрах, че се е запознала с едно момче в курсовете по английски и той ѝ е бил интересен. Първите няколко месеца търпях честото писане, но скоро се разбра, че той свири на китара и тя ме молеше да я пускам за час да ѝ посвири. Струваше ми се странно и ми ставаше гадно когато си говореха или когато ѝ свиреше, но когато се опитвах да повдигна темата, тя ми се смееше, че ревнувам, и ми казваше, че нищо няма да се получи, че той бил 2 години по-малък и т.н.
    В рамките на година и половина след като се запозна с него тя го блокира 2 пъти заради мен и спираше да му пише. Аз бях забравил за дълго време за него, но след едно блокиране за 2-3 месеца, разбрах сам, че тя го е отблокирала, и че продължават да си пишат. Няколко пъти сме си говорили за това, тя почна да плаче и да ми обещава че нищо няма да се случи, и че ме обича само мен.
    И така до преди 2 месеца. Тя ме попита дали ѝ давам да го изпрати понеже заминавал за Китай за 2 седмици. Аз с огромно нежелание ѝ позволих, въпреки че знаех, че е грешка. 3 дена след нейното изпращане тя скъса с мен. И преди сме си говорили да скъсаме, понеже сме имали разногласия и не съм правил някои неща, на които тя държала.
    В последствие обаче разбрах, че когато го е изпращала, той я е целунал и след 3 дена тя ме къса?! Беше шок за мен и претърпях едни изключително трудни 2-3 седмици... Не спряхме комуникация. Аз още я обичах и след време разбрах, че и тя ме обичала.
    В момента ситуацията е следната: тя е с него, обаче ме уверява, че е временно и, че той не е за нея, но когато я попитам защо не скъса и не бъде сама или да направим втори опит, тя ми обяснява, че и е объркано и иска да бъде с него, но ме обича. Казва ми да изчакам и че всичко ще се нареди ако бъда търпелив и да не ѝ правя проблеми, когато излиза с него или си говори с него. Това ме обърква и мен.. Как може да обичаш някой, да му вдъхваш надежди (няколко пъти сме правили секс и се чуваме често) и в същото време да оставаш гадже с друг?
    Много са ми интересни вашите мнения? Говорил съм с много приятели, но всички са на мнение, че трябва да я зарежа... Опитвам се да не се влияя от тяхните мнения и да реша сам какво искам, но проблема е, не че аз не знам какво искам, а че изглежда тя не знае какво иска.

P.S. Съжалявам за дългата тема.
    Последно редактирано от r.i.v1995 : 06-23-2013 на 18:37

Голям фен Аватара на sneering
    Паснала си е повече с него отколкото с теб,както ти с някоя друга,която няма да си пасне с трети.Това не трябва да те напряга,защото когато се влюбваш не си сигурен че се влюбваш в правилното,нито дали въпросното правилно ще те заобича,както ти него.
    И тя не си е избрала това което е усетила с него,просто няма избираемост в тези неща,това е кофтито.
    Според мен се отдръпни,защото си безсилен срещу техния филм,пък и ако е с теб винаги ще си има едно на ум,сещаш се за кое...
    Не виждам никакъв хепи енд от никъде.

Въпроса е, че наистина се влюбих в това момиче.. Много трудно понасям тази раздяла, дори постоянно да излизам с приятели не мога да спра да мисля за нея.

Мерси за отговора все пак

Banned Мега фен
    върти те на малкия си пръст и ми намирисва на ''не режа окончателно бившия,за да ми е нещо като резерва''

така че да,късай с нея .. ти си на 18 тая на колко е ? че не ми изглежда мн зряла
    и не разбрах.. правили сте секс след като скъсахте ?

Да, правили сме секс няколко пъти, дори ми се струва, че сексът е по-добър сега... Тя е на 17, той е на 15. С него само се натискат и гушкат.. нищо повече, даже казва, че го е отблъснала, когато той си е помислил за повече.

Banned Мега фен
    хахаха добре късай,няма смисъл
    с него и е по-добре,а от тебе иска само секса

Приятелче г/д са ни сходни историйките аз лично я зарязах беше ми шибано 1 месец обаче после напълно спрях да я обичам. Важното е да излизаш с приятели, да се срещаш с други момичета и да не си останете приятели както искаш го приемай последното ние 4 пъти се опитахме да си останем само приятели и 4та пъти тръгнахме отново после стана ясно, че няма да стане и най-добрият ми приятел ми каза: Да се върнеш при старо гадже е да прочетеш една книга отново. КРАЯТ Е СЪЩИЯТ. УСПЕХ

@4everStrong Хареса ми метафората! Може би сте прави, даже си мисля, че съм бил глупав да чакам 2 месеца за нищо. Ясно ми е, че приятели трудно можем да си останем, защото все се стига до това, че има нещо между нас..

Мега фен Аватара на 102
    Да, глупав си.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    А ти изобщо как може да стоиш и да чакаш,при положение че тя е с друг и с цялата си наглост ви върти на пръста си и двамата ?

Съгласна съм с FuCKkK13, а и с другите. Няма какво да я чакаш изобщо, жени колкото искаш Самият факт, че се занимава с някъв 15годишен пикльо, би трябвало да ти е достатъчен

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ох, "връзки" като вашата са направо трагикомедия... Първо кой си ти, че да и казваш с кого да си пише, с кого да излиза и какво да прави, ти не я притежаваш, тя не е вещ. Но от написаното, че тя ти иска разрешение за действията си личи, че е от момичетата, които позволяват да бъдат третирани като вещи. Супер жалко е да се опитваш да задържиш някого по този начин, а и никога няма да успееш. Тя ако иска да бъде с друг ще го направи с или без твоето "разрешение".(Както очевидно е постъпила) А този род забрани и ревност само внасят напрежение във връзката. И в моного от случаите точно тази параноя е причина за раздяла. Второ - как не ти е станало ясно, че нещо не е наред щом приятелката ти постоянно си пише с него и ходи при него, за да и свири ( или може би тя на него да свири ... if you know what I mean).

Прекалено наивно си се оставил да бъдеш размотаван и лъган. Забрави я и премини напред. Дори и да се съберете след време пак ще те зареже за друг. А и не живей в заблудата, че я обичаш. Отношението, което си показал към нея не е любов, а собственическо чувство. Очевидно и тя не те обича щом ходи да се целува с други. Една връзка се гради на доверие, а не на забрани. Но хора всякакви, за едни връзката е да сложат новите дрешки, да вземат натоканата мадама, да отидат да се покажат на най-вървежното кафенце, за други е взаимно уважение. Your move, ти избираш как ще действаш. ; )

--------------------------------------------------------

Явно не държи достатъчно на теб!

Отблъснал си я с поведението си.
    Остави я да реши какво иска... или по-точно кого.
    И ако случайно се върне при теб, трябва доста добре да преосмислиш държанието си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Отблъснал си я с поведението си.
    Остави я да реши какво иска... или по-точно кого.
    И ако случайно се върне при теб, трябва доста добре да преосмислиш държанието си.
    Аз не мисля,че е направил нещо лошо или крайно(поне не се разбира от това,което е написал).Мацката просто не знае какво или кого иска.Това не е негов проблем.Той й дава свобода,не я притиска,а тя си прави каквото си иска и после го зарибява,че го обича....каша,какво да кажа друго.Била съм в нейната ситуация,но в по-объркан вариант(отврат,знам) и от своята позиция ти казвам,че не те обича.Ако те обичаше,щеше да е с теб,вместо да те държи като резервен вариант.Не позволявай да бъдеш план Б,послушай приятелите си в случая и я зарежи,прекъснете всякакви контакти за известно време.Може,ако остане без теб,това да й помогне да разбере какво иска.Ако ли не-значи не си е струвало хич да се занимаваш.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Аз не мисля,че е направил нещо лошо или крайно(поне не се разбира от това,което е написал).Мацката просто не знае какво или кого иска.Това не е негов проблем.Той й дава свобода,не я притиска,а тя си прави каквото си иска и после го зарибява,че го обича....каша,какво да кажа друго.Била съм в нейната ситуация,но в по-объркан вариант(отврат,знам) и от своята позиция ти казвам,че не те обича.Ако те обичаше,щеше да е с теб,вместо да те държи като резервен вариант.Не позволявай да бъдеш план Б,послушай приятелите си в случая и я зарежи,прекъснете всякакви контакти за известно време.Може,ако остане без теб,това да й помогне да разбере какво иска.Ако ли не-значи не си е струвало хич да се занимаваш.
    Мерси! Точно така е - тя не знае какво иска... Ще изчакам още малко, но няма да си давам излишни надежди.

Мега фен
    Град
    <3
    'приятелката' ти е кучка, а ти си идиот, че се връзваш..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    'приятелката' ти е кучка, а ти си идиот, че се връзваш..
    И ти си прав, за съжаление го осъзнавам твърде късно

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от r.i.v1995 Виж мнението
    И ти си прав, за съжаление го осъзнавам твърде късно
    Разбира се, че съм прав.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    С малкия имат общи интереси явно, или поне на нея ѝ е приятен като поведение, но я спират годинките му да е сигурна, че иска да е с него. За това те върти и теб, като резерва.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Набий я така че да те запомни
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от r.i.v1995 Виж мнението
    а че изглежда тя не знае какво иска.

На прав път си! И колкото и да не ти се иска - ще прозвуча като приятелите ти, остави я, не се занимавай с нея. Като е била с теб е искала него, сега като е с него, иска теб, ако пак се съберете вие двамата пак ли ще поиска другия?! Замисли се, нямаш нужда от такъв човек до себе си. Тя е направила своя избор, това, че не знае "от кого и се иска" теб не те засяга, не е честно спрямо теб да ти вдъхва надежди, но да не предприема нищо, живей си живота и не позовлявай да бъдеш манипулиран и използван.

П.П извинявам се за леко грубия език, но се ядосах...
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Ох, "връзки" като вашата са направо трагикомедия... Първо кой си ти, че да и казваш с кого да си пише, с кого да излиза и какво да прави, ти не я притежаваш, тя не е вещ. Но от написаното, че тя ти иска разрешение за действията си личи, че е от момичетата, които позволяват да бъдат третирани като вещи. Супер жалко е да се опитваш да задържиш някого по този начин, а и никога няма да успееш. Тя ако иска да бъде с друг ще го направи с или без твоето "разрешение".(Както очевидно е постъпила) А този род забрани и ревност само внасят напрежение във връзката. И в моного от случаите точно тази параноя е причина за раздяла. Второ - как не ти е станало ясно, че нещо не е наред щом приятелката ти постоянно си пише с него и ходи при него, за да и свири ( или може би тя на него да свири ... if you know what I mean).

Прекалено наивно си се оставил да бъдеш размотаван и лъган. Забрави я и премини напред. Дори и да се съберете след време пак ще те зареже за друг. А и не живей в заблудата, че я обичаш. Отношението, което си показал към нея не е любов, а собственическо чувство. Очевидно и тя не те обича щом ходи да се целува с други. Една връзка се гради на доверие, а не на забрани. Но хора всякакви, за едни връзката е да сложат новите дрешки, да вземат натоканата мадама, да отидат да се покажат на най-вървежното кафенце, за други е взаимно уважение. Your move, ти избираш как ще действаш. ; )
    Това. Съвета ми е да си вземеш поука от грешките и на двама ви досега и да не се тормозите един-друг.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението

Това. Дума по дума.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

"kazah ti ... obi4am da me obi4a6 za6toto i az te obi4am, no iskam da sme fr"

След като получих този отговор от нея, реших, че е невъзможно ако ме обича да иска да сме само приятели. Ще трябва да продължа напред и да приема, че всичко е свършило.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си