.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

Question Съвет за връзка..

Здравейте, момче на 18 съм.
    Две години и половина почти бях с едно момиче. Не всичко беше перфектно, имахме караници, но всичко в рамките на обикновеното и то даже караниците бяха за малки неща и бързо си прощавахме. Проблема идваше, че когато си говорихме в скайп например тя си пишеше с други момчета, което за мен в началото не беше проблем, но когато стана рутина започнах да се дразня. Разбрах, че се е запознала с едно момче в курсовете по английски и той ѝ е бил интересен. Първите няколко месеца търпях честото писане, но скоро се разбра, че той свири на китара и тя ме молеше да я пускам за час да ѝ посвири. Струваше ми се странно и ми ставаше гадно когато си говореха или когато ѝ свиреше, но когато се опитвах да повдигна темата, тя ми се смееше, че ревнувам, и ми казваше, че нищо няма да се получи, че той бил 2 години по-малък и т.н.
    В рамките на година и половина след като се запозна с него тя го блокира 2 пъти заради мен и спираше да му пише. Аз бях забравил за дълго време за него, но след едно блокиране за 2-3 месеца, разбрах сам, че тя го е отблокирала, и че продължават да си пишат. Няколко пъти сме си говорили за това, тя почна да плаче и да ми обещава че нищо няма да се случи, и че ме обича само мен.
    И така до преди 2 месеца. Тя ме попита дали ѝ давам да го изпрати понеже заминавал за Китай за 2 седмици. Аз с огромно нежелание ѝ позволих, въпреки че знаех, че е грешка. 3 дена след нейното изпращане тя скъса с мен. И преди сме си говорили да скъсаме, понеже сме имали разногласия и не съм правил някои неща, на които тя държала.
    В последствие обаче разбрах, че когато го е изпращала, той я е целунал и след 3 дена тя ме къса?! Беше шок за мен и претърпях едни изключително трудни 2-3 седмици... Не спряхме комуникация. Аз още я обичах и след време разбрах, че и тя ме обичала.
    В момента ситуацията е следната: тя е с него, обаче ме уверява, че е временно и, че той не е за нея, но когато я попитам защо не скъса и не бъде сама или да направим втори опит, тя ми обяснява, че и е объркано и иска да бъде с него, но ме обича. Казва ми да изчакам и че всичко ще се нареди ако бъда търпелив и да не ѝ правя проблеми, когато излиза с него или си говори с него. Това ме обърква и мен.. Как може да обичаш някой, да му вдъхваш надежди (няколко пъти сме правили секс и се чуваме често) и в същото време да оставаш гадже с друг?
    Много са ми интересни вашите мнения? Говорил съм с много приятели, но всички са на мнение, че трябва да я зарежа... Опитвам се да не се влияя от тяхните мнения и да реша сам какво искам, но проблема е, не че аз не знам какво искам, а че изглежда тя не знае какво иска.

P.S. Съжалявам за дългата тема.
    Последно редактирано от r.i.v1995 : 06-23-2013 на 18:37

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си