Здравейте,
тренирам плуване, но ми иска да пробвам и някакъв нов спорт. Дайте някакви предложения и къде мога да ги практикувам в София. Благодаря предварително![]()
Ами има тенис,лека атлетика,волейбол,хандбал и други. Но аз не съм от София.
Тенис,бадминтон .. < 33
Може да пробваш в Борисовата градина.Там е страхотно.
Също и в парка Заимов .. Там има такива игрища и т.н.
Последно редактирано от dark_girl : 06-24-2013 на 10:36
Попаднах на тази статия и искам да се запиша, харесва ми съчетанието от двата спорта http://sport.framar.bg/%D0%BC%D0%BE%...BE%D0%B2%D0%B5 Но, за съжаление не откривам някъде да има точно такава група. Иначе на фитнес ходя, но това ми се струва по - интересно. Има танци, упражнения и т.н
Кой спорт най-много ти харесва? Аз дълго тренирах спасително плуване, но с този балет не ми остава време... Какво мислиш за тенис на корт, спортна гимнастика, волейбол или танци?
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
фитнес-културизъм или кросфит
айкидо или бразилско жиу-житсу
или малко по-хардкор: бокс, кик бокс или тай бокс
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Фитнес, ако искаш да показваш тяло другото лято![]()
малко мотивация за маниаците
www.youtube.com/watch?v=YWwztdXclM8
Азис - Хоп [music]
ross nробвай Зумба много я хвалят и е нещо съвсем ново, но принципно силно препоръчвам бойни спортове!!
Последно редактирано от kittyKat : 06-27-2013 на 16:05
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Пич тренирай тва дето ти идва от сърце ! /:
Има наистина много спортове, които може да се практикуват!
Ъм, плуване (ама ти го тренираш). Аз тренирам тенис на корт в Дианабад (това е до студентски град), може и на Малеевите (до София Ленд).
Конна езда. Можеш да намериш много бази в интернет.
Каране на кънки. Гимнастика. лека атлетика. Тенис на маса. Волейбол. Баскетбол. Бейзбол. Футбол. Аеробика и др.
Сама трябва да си решиш.
Kyokushin.
Както казаха по горе "тренирай т'ва дето ти идва от сърце" но встествено ще ти предложа няколко интересни спорта който аз практикувах и бях доволен от тях на 100 процента! Лостове , баскетбол , фитнес , футбол , хандбал.. малко хард спортове ММА , Джудо , Бокс , Кик-Бокс , Муай Тай , Тай Бокс , Винг Чун , Тайкуондо , Айкидо , Борба , Граплинг , Street Self Defens ( но мисля че в София не се практикува ) .
ESL !!!
баскетбол е много забавно, трябва да пробваш. само че не съм от София и не съм на ясно къде можеш да тренираш![]()