.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Срам

Threaded View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Добре дошъл в клуба! И аз съм същия темерут, както и доста други... Наскоро, обаче открих нещо! Изходът е един - непукизъм. Ама бруталния непукизъм. Да не ти пука къде, какво и на кого казваш. Говориш и правиш каквото си искаш, без значение, че някой може да ти се разсърди, да те обиди или да ти скочи на бой. Все едно светът ти е бащиния. Педалските фенчета на Азис те дразнят? Казваш им в очите, че са мангали и да не ти тероризират слуха в междучасията. Искаш да кажеш на някоя, че те кефи задника й? Отиваш с 24 карата нагла усмивка и й го казваш! Поне при мен, действа доста добре. В смисъл, че не се измъчвам от разни мисли тип "ама какво ще каже оная яката/готините момчета от класа/бабата в автобуса, ако направя едикакво си". И все пак, е доста трудно да си намериш компания при условие, че не правиш най-масовите/за мен и отварителни/ неща. Плюсът е, че е доста вероятно да си спечелиш уважението на другите, а от там и някоя мацка да ти се лепне. Поне ще си правиш кефа и т'ва е. Успех!
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 06-24-2013 на 19:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си