- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте на всички. Съжалявам ако има такава тема но исках да пусна и моя собствена за този проблем. Преди няколко дни спах с приятеля си и той искаше анално, позволих му, защото го обичам. Както бяхме без презерватив вагинално, няма проблеми и отзад. Но после след като го правихме и в дупето, че той изобщо не се съобрази и по принцип знам че изобщо не е хубаво от отзад и после отпред, не се усетих как той набързо смени. Махнах го, но след време защото не се усетих в началото. Няма значение, това е проблема и че сега от вчера ме сърби там долу и може да си въобразявам, но е някак набръчкано. И знам, че е от това. Знам че трябва да отида на генеколог но ще ми кажете ли поне какво ми има, ако знаете и ако на вас също ви се е случвало (мисля че е гъбички, така прочетох в другите форуми) И всъщност майка ми не знае че не съм девствена и ако разбере че съм ходила и то за проблем много ще ми се кара. А доколкото знам трябва първо да се отиде при личния лекар и после той да ти препоръча генеколог. И до колко мога да забавя ходенето - хубаво е сигурно още в началото да се отиде предполагам, но ако отида след 1-2 дена, проблем ли ще е? Много съм притеснена и моля ви, знам че съм направила грешка, имам предвид че е станала грешка, но отговорете ми бързо, че наистина не мога вече така ;[[
При всеки гинеколог можеш да отидеш, само че, ако не минеш през личния да ти дада направление ще ти вземе за прегледа 20-30лв. Иди колкото можеш по-скоро, майка ти едва ли те следи къде ходиш по цял ден.
Какво да ти има? Наблъскал ти е микробите от гъза във вагината.
докторът най-добре би ти казал какво ти има:*
+1
Той пък и той акъл няма ли? Като иска анален, поне елементарната сексуална култура да имаше, поне в тая област ... Като от гъза ти го слажи във вагината, много ясно, че ще ти докара само неприятности, амам кво му пука, нали той си е направил кефа, ти да му мислиш.
Някаква инфекция имаш най-вероятно.Ако имаш откъде да намериш визитка на добър гинеколог(от приятелка примерно),веднага отивай без да се бавиш.Колкото по-бързо отидеш,толкова по-добре,няма да се притесняваш и ще ти се облекчи дискомфортът.Ако не можеш да се справиш сама-отиваш и казваш на майка ти,здравето ти трябва да ти е на първо място.Не й обяснявай в подробности,ако наистина си на 17 не е толкова страшно,че си правила секс,само че си го правила леко безрасъдно-както прочетох и без предпазни средства сте го карали.Кажи на приятеля ти другия път много да внимава и да не мисли само за себе си,защото както виждаш,накрая ти ще го отнесеш.
Отивай на лекар възможно най-скоро. Сигурно имаш някоя инфекция. И да ти е за урок, че така не се прави...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И двамата заслужавате тояга и целомъдрени пояси
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Най-разпространимите болести, които се причиняват от пресенеси бактерии от ануса във влагалището са Ентерококи, Кандида и Бактериална вагиноза, макар че е възможно да е и друг тип инфекция, но те са по-редки. Трябва да си пуснеш контролна цитонамазка и микробиология. Най-вероятно ще ти изпишат вагинални глобули или ще те викат за намазване с крем против дадената инфекция. Плюс това сигурно и ти и приятелят ти ще пиете хапчета и ще трябва да правите безопасен секс поне около месец. Ако пък си на глобули може да се наложи и да се въздържате, защото някои от тях разяждат латекса.
По принцип няма нищо страшно, особено ако се хване навреме (под навреме разбирам в рамките на месец) и се започне адекватно лечение. Неприятното е че повечето такива гадинки са упорити и понякога е нужно лечението да продължи и по-дълго.
Каквото и да е обаче не оставяй нещата така, защото последиците могат да бъдат и много по-сериозни.