- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектен.
Здравейте!
Искам да напишете своите представи,за перфектна жена и перфектен мъж.Не само на външен вид,но и по характер.
Разбира се перфектните хора не съществуват,но във вашите представи те какви са ?
Е,вие сте.![]()
Перфектни чак... Не мисля , че има. Има красиви, има добри... Но в какъв ще се влюбиш донякъде си е и игра на късмет.
Що се отнася до външния вид, аз за себе си съм забелязала, че харесвам мъже ( впрочем и жени на външен вид) с прави и дълги вежди. Такъв тип http://img1.nairaland.com/attachment...fe925bb459950b .
Харесват ми мъже със сини очи. Също мъже около 1.80-1.85 (не че по-високите не са хубави, но аз съм нисичка ...). Друго... Обичам хубаво оформени устни с леко завит нагоре ръб. Все едно са винаги усмихнати. Яко е да се целуваш с момче/мъж с по-плътни устни, не съвсем тънки (липсващи), но не и като Анджелина Джоли все пак. Да не пропусна, че носът не трябва да е несъразмерно голям, не си падам много по мъжи с "римски" носове и щръкнали настрани уши. Всичко трябва да си е много добре съчетано и съразмерно, разбира се. Що се отнася до тялото - разбира се е яко мъжът да има добре изваяни мускули и хубаво, хармонично тяло, но не ми е някаква фикс идея. Като цяло според мен по-яки са мъжете с по-светла кожа, в сравнение с тези с поо-тъмна кожа. Предпочитам мъже с по-светли коси пред тези с тъмна, но мисля че най-много ме привлича хубавата здрава и дори бих казала - чуплива (или на едри къдрици) коса.
Що се отнася до характерни особености - на първо място не се кефя на агресивни, арогантни мъже; мъже със собственическо чувство спрямо жените; метросексуални; маниаци на тема ред и чистота; теоретици, акедимици (предпочитам хора - практици); твърде немарливи и смотани; с ниско самочувствие, но и с твърде високо; кръшкачи; мъже, които си мислят и налагат стереотипа, че мястото на жената е в кухнята, а нейната роля в живота - да ражда и да си отваря краката (не знаете колко много има все още); страхливци.
Разбира се бих се радвала на мъж, който знае как да прави романтични жестове, комплименти, който да ми обръща много внимание и да има желание да прекарваме време заедно и взаимно да си споделяме тревогите, желанията, мечтите и т.н. Не бих се кефила на връзка от разстояние, така че ако мога да определя географската близост като качество, то нека да е в задължителните. Също така този мъж трябва да е готов да се обвърже. Не говоря да се оженим на втората среща, но да имаме сериозна връзка, която след известен брой години, когато имаме желанието и възможността, да доведе до това. Мъжът трябва да бъде уверен - както в себе си, така и в мен, така че ревностните сцени да не са му в репертоара. Да не се сърди. Сърденето е детска работа. Като има проблем, да идва да го изясняваме. Да не се притеснява да ми споделя проблемите си.
Въобще подобните разсъждение могат да продължават до безкрай.
И преди някой да е казал " ето колко много изисквания за мъжете, пък за жените само се иска да имат готин задник и да носят бира" , бих казала на този някой да си замълчи, защото към жените има толкова изисквания, които на всичко отгоре взаимно се изключват, че на човек направо би му станало лошо...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз имам малко по-странен вкус. Попринцип гледам за нещо запомнящо се. Смисъл, обичам човека да има недостатък, койго го прави толкова по-чаровен. Не ми пречи да е с по-голям нос, щръкнали уши, бемки, разстояние м/у зъбите... разбира се в нормите. Например, когато гледам Fashion Tv моделите, които са типично перфектни не мога да ги запомня, докато тези с малките недостатъчета винаги ми правят впечатление.
Харесвам висооооки момчета, слаби и с рошава коса.Обожавам такива, които имат стил и знаят как да се обличат. Също така момчета в сако. <3
За мен "перфектното" момиче е слаба и с дълги крака, висока, с дъъълга коса, руса или кестенява. Стилът също е много важен за мен, не да си купува скъпи дрехи, а дори от евтините да може да направи нещо хубаво.
http://mindsparklemag.com/public/fashion/2013041329.jpg
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...h0BIzgegX3XraJ
Обожавам ги и двете. <3
Нямам идеал за перфектния човек, но като цяло има неща, които оценявам и харесвам.
Харесвам хора, които не са груби. Харесвам хора, които умеят да се забавляват и подхвърлят шеги непрекъснато. Харесвам различното и непринуденото, заучени реплики и действия не са по моя вкус. Не харесвам поведение тип "Мога да имам всяко момче/момиче, което пожелая" или хора, които псуват прекомерно. За външен вид нямам претенции, не се впечатлявам от външност.
Доста капризна съм всъщност![]()
Ако имам време после/утре ще напиша по-подробно мнение![]()
От към външен вид:
за жена - Адриана Лима ми е идеал и за лице, и за тяло.
за мъж, ако трябва да си избирам - висок, синеок, с тъмна къса коса, с хубаво, мъжествено тяло, с плочки, не много космат....край, размечтах се...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
За момче:
1) Характер:
-да има чувство за хумор, но не такова, което накърнява другите и ги обижда
-да не приема споделянето като 'оплакване'
-да е сигурен в себе си, а не от тия срамежливите,дето се чудиш харесва ли те, не те ли харесва
-да не е прекалено уверен обаче, да не си мисли, че може да ме командори
-да е поне малко романтичен
-да не пуши и пие, за да е 'як'
-да не е вманиачен по външния си вид/косата си
2)Външност:
Нямам кой знае какви претенции, просто да не е някой запуснат и мазен ...
-не настоявам да има плочки или релеф, но е + определено
-да не е прекалено мускулест (вените му да изпъкват, yuk.)
-обожавам тръпчинкиии <2325346в4652
-да не е някъв гологлав само иначе претенции за цвят на косата нямам, но обожавам светли очи + тъмна коса <3
- и най-важното: ДА Е ПО-ВИСОК ОТ МЕН
Момичета:
Понеже съм момиче избора ми се свежда до приятелки, а при тах характера е най-важен .
Трябва да е със самочувствие, да обича тези неща, които и аз ( не е задължително) и ДА Е ЗАБАВНА, а и да не се сърди за глупости, като в детската
А иначе за визия при момичетата, примери за перфектно тяло са Миранда Кер и Луси Лоулес, казах си, че що се отнася до мен като женско, нямам предпочитания![]()
Хахахах, и при мен е така.
Нямам определен тип момчета... По принцип да са хубави, ама да са хубави за мен, не за всичкиЩе е яко момчето да е романтично и да дойде при мен, да се запознае и да ми поиска номера, не тъпия FACEBOOK
![]()
![]()
За първата ни среща да ми сготви и да ме очарова
После да ми пише любовни писма
ееех, ако имаше такова момче - негова съм
![]()