.
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Threaded View

Мега фен Аватара на OoVasKoO

Проблем с Windows 7

Такааа, да си призная, малко ме е срам, че правя тема за моите глупости. От известно време имам малко проблеми. С Windows 7 SP1 x64 съм. Не съм преинсталирал от точно 1 година, сигурно достааа съм го оплескал:

1. Компютърът се включва и изписва: "Detecting drives...", аз имам 2 харддиска, но той засича само този, който го използвам като флашка(40GB), а не засича големия(500GB).
    2. Когато пускам PC-то минавам през "Добре дошли" и "Моля изчакайте..." и след това излиза черен екран, с показалеца на мишката и абсолютно нищо не мога да направя.
    3. Единствения начин да пусна компютъра е да направя рестарт->F8->Last Known Good Configuration. Тогава се пуска, но пак проблем - зарежда ми сигурно към 5 мин.

Всичко останало си върви както трябва, интернетът е бърз, не ми зареждат бавно програмите и не забиват.

Това не е нормално. В началото не беше така. Разбирам, че съм сложил много излишни глупости, трябва да разчистя малко, също така рядко чистя за вируси, spyware, malware. Restore не мога да направя, защото нямам запазен архив. Recovery също, защото когато правя, след рестарт изчезват(за щастие разбрах как мога да ги разреша ). Само Repair и преинсталация останаха като опции и може би Hiren's boot CD. Как мислите? Моля, без агресивни коментари.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 06-25-2013 на 05:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си