От два месеца съм в една прекрасна и силна връзка с човек,който наистина чувствам,че обичам.Не мога да кажа,че не е имало караници..имаше,почти всеки ден,но сякаш след всяка караница ние се обичахме и се искахме повече от всякога.Но ето че стана нещо ужасно за мен,ужасно и непредвидено.Бившият ми-момчето преди сегашният ми приятел ми писа.Винаги съм казвала на сегашният си приятел,че той за мен е затворена книга и не искам да имам нищо общо с него понеже наистина много ме нарани,когато се разделихме.. от тогава мина почти 1 година и аз наистина претръпнах..
Но ето,че снощи той(бившият ми) ми писа в фейсбук и започна съвсем спокойно да ме сваля.И тук вече виновната съм аз!Отговорих му,а не трябваше.И понеже приятелят ми има паролата ми за фейсбук е влязъл и е видял всичко.Даже това,че съм му пратила целувка .. да виртуално .... Побесня.Звънна ми и последва страхотен скандал.ДА,ВИНОВНА СЪМ ЗНАМ !Идва ми да си изям главата от яд,че го направих.Говорихме много-до късно през нощта .. Така както ми говореше снощи и днес,не ми е говорил никога .. все едно не е той ..!Знам,заслужавам го просто..Наистина го обичам и не спирам да му го повтарям.Питах го дали иска да е с мен,а отговорът му беше,че не било за по телефона . . искал да ми каже всичко в очите.Толкова студено ми говори,че направо се плаша.Обичам го,но не ми вярва .. Казва,че го лъжа и че го разигравам,а това не е така,просто адски много сгреших.........
Кажете ми как да му покажа,че го обичам и държа на него.Как да му покажа,че той е единственият за мен.Адски ми е сърдит,никога не е бил така