Здравейте, исках да ви питам за нутела. Понеже приятели много я хвалят, само за нея говорят, пускат снимки във фб. Казват, че е много хубав течен шоколад. Искам да ви попитам толкова ли е хубава тази нутела и заслужава ли си парите?
Купи си и ще разбереш.
На мен не ми харесва чак толкова.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз предпочитам течния шоколад на Лидл, не му помня името, но той е по-хубав
Течен шоколад, като течен шоколад
Не знам защо нпоследък стана толкова 'популярен' ....
50% от хората, които го хвалят, даже не са го опитвали
Прави се от палмово масло, което не е мн препоръчително в големи количества.
n00bs
Опитвала съм го и не мисля да повтарям. Въобще не си заслужава парите и рекламата. Идея нямам защо стана толкова популярен в интернет.
И спря да се върти за миг земята..
Елитно е да си купуваш и ядеш скъпи неща и затова всички толкова са луднали, че обичат нутелла. Поне моята версия е тази..
'земи си 200 грама и го опитай, не е милиони, 3-4 лева е. Ся, ако си решила да се изхвърляш и ти се свиди да дадеш 70 кинта за неква кофа с пет кила шоколад, тогава нутела не е за теб. Мен лично ме кефи, като ям палачинки примерно.![]()
Мнееее, не си заслужава ... Имам чуството че го развалиха с годините или направиха другите по - евтините течни шоколади по-вкусни :д
Когато бях малък много обичах този шоколад. Търсил съм го по магазините, но го няма днес. Изглежда е спрян от производство. Спомням си, че имаше и едни сладки „Ден и нощ“. Те също изчезнаха. Хапвал съм и Nutella, и Finetti, но вкусът им не може да се сравни с този на Milky Way.
Охх, тези сладки бяха божествени. Защо ги спряха ;( Ми не е толкова лоша нутелата, ама е малко скъпичка. По-добре си вземи финети или др. вкусът е еднакъв.
Не е нищо особено на вкус,аз лично предпочитам най-обикновен течен шоколад.А и мисля че е много тежък шоколад..
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!