- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Психопат или цикъл
Как се справяте с приятелките си преди и по време на цикъл? Моята е психопат, ненормалник, емоционална нестабилна и каквото и да правиш, ще ти намери причина да не го правиш. Всеки месец е ужасна по това време, аз и казвам обичам те - тя спри да ми го повтаряш, като спра да го повтарям се сърди, че не и го казвам. (facepalm) Някакви методи за справяне с това?![]()
Търпение.
Хормоните ни през този период бушуват най-много.
Тя от всичко се дразни? Когато не й пиша, не и говоря, защо не го правя, когато й обръщам внимание, казва остави ме... Аз побелях от нея, глава ме боли по 2 седмици в месеца, 1 седмица преди да й дойде и една до като й премине.
п.п. колко струва едно убийство без следи?
Последно редактирано от plamend933 : 04-02-2013 на 15:26
Май не действат. Просто е гадно да се караме за неща, които през останалото време не са проблем. Обичам я, но всеки месец стигаме до ужасни нерви и караници от всякакво естество. Не знам как да подхождам вече в такива моменти, има болезнен цикъл, и явно когато ще й бъде по-болезнен е по-изнервена преди това.
Момичета отговаряйте тази тема касае много хора![]()
БХ ми е
Хормоните/цикълът/фазата на луната/датата не са оправдание.
Като сте се хванал с емоционално нестабилни пикли - оправяйте се.
Такива сме момичетата по време на цикъл...
И аз се дразня на пълни глупости като съм в този период. Приятелят ми само изцепва "Уф.. голям си мензис" и ме разсмива
Това с шоколадите при мене действа, поне докато го изям![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз се изнервям лесно по това време на месеца. Преди сме стигали до големи кавги, а сега се опитвам да се контролирам, но той знае, че ставам изключително раздразнителна и не ми обръща особено внимание. Иначе на мен ми помагат разходки.
^^^
Бургас <3
Това вече си е чиста пикленска работа.
Schhh! Hear the silence...
^^ Абсолютно. Имам чувството, че някои момичета си използват цикъла като оправдание да си покажат цялата простотия...
Everything changes, but beauty remains ...
Да не би путката ѝ да е златна? Или ти обичаш да те мачкат? Постави я на място, ако продължава да се държи като откачалка просто я зарежи. За какво ти е някой да ти трови живота с простотиите си?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да подновим темата... Отнася се както за мъжката така и за женската част. Към мъжката - как се справяте с приятелките си при ПМС и по време на цикъл? Моето зверче през няколко месеца има сериозни раздразнения с които не мога да се справям всеки път. Всеки път излишни караници, нерви, сълзи от всякакъв род.Ако не можем да се видим, пишем и ако пиша много иска да я остава на мира, ако не пиша, се нерви, че не пишем.. ужас е. Все такива малки проблеми които докарват големи, както казват - от мухата слон. А към женската - как се успокоявате? Какво ви е нужно да се успокоите.. Знам, че за всяка жена е индивидуално, ама като гледам, всичките сте такива побъркани тогава
![]()
Последно редактирано от plamend933 : 06-02-2013 на 17:42
Не знам тя как реагира, ама аз изобщо не съм раздразнителнаПросто като ме боли корема повече предпочитам да си лежа на топло пред телевизора сама
![]()
Е стига,и аз се чувствам малко по-нервна и ме болят някои работи,но никога не съм правила сцени и не съм се тръшкала.Гадно е,ама не е нормално да си го изкарваш на всички околни.За съжаление не мога да дам съвет на страдащите мъже,освен просто да не се занимават с лигли,но то и това няма как да стане.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^И 3D кино. И много гушкане.
Забравих масажите на раменете, гърба, прасците.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"Не ми дръж такъв тон" помага.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Гледай да не я дразниш, би трябвало да усетиш, ако иска да бъде сама. Въпреки че понякога като го казваме, не го мислим наистина. Направи нещо мило за нея, поръчай пица и гледайте романтични филми или просто я изненадай оригинално.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *