.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Психопат или цикъл

Как се справяте с приятелките си преди и по време на цикъл? Моята е психопат, ненормалник, емоционална нестабилна и каквото и да правиш, ще ти намери причина да не го правиш. Всеки месец е ужасна по това време, аз и казвам обичам те - тя спри да ми го повтаряш, като спра да го повтарям се сърди, че не и го казвам. (facepalm) Някакви методи за справяне с това?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Търпение.
    Хормоните ни през този период бушуват най-много.

Тя от всичко се дразни? Когато не й пиша, не и говоря, защо не го правя, когато й обръщам внимание, казва остави ме... Аз побелях от нея, глава ме боли по 2 седмици в месеца, 1 седмица преди да й дойде и една до като й премине.
    п.п. колко струва едно убийство без следи?
    Последно редактирано от plamend933 : 04-02-2013 на 15:26

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Подарявай ѝ шоколадчета.

Май не действат. Просто е гадно да се караме за неща, които през останалото време не са проблем. Обичам я, но всеки месец стигаме до ужасни нерви и караници от всякакво естество. Не знам как да подхождам вече в такива моменти, има болезнен цикъл, и явно когато ще й бъде по-болезнен е по-изнервена преди това.

Момичета отговаряйте тази тема касае много хора
    БХ ми е

Banned Супер фен
    Хормоните/цикълът/фазата на луната/датата не са оправдание.
    Като сте се хванал с емоционално нестабилни пикли - оправяйте се.

LuDa_FukLa_rLzZz
    Guest
    Такива сме момичетата по време на цикъл...

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    +
    не всички сме така.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз се дразня на пълни глупости като съм в този период. Приятелят ми само изцепва "Уф.. голям си мензис" и ме разсмива
    Това с шоколадите при мене действа, поне докато го изям
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Точно!!!

Вярно,че хормоните ни бушуват тогава,но това не означава,че трябва да се държим малоумно с околните ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    И аз се изнервям лесно по това време на месеца. Преди сме стигали до големи кавги, а сега се опитвам да се контролирам, но той знае, че ставам изключително раздразнителна и не ми обръща особено внимание. Иначе на мен ми помагат разходки.
    ^^^
    Бургас <3

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Това вече си е чиста пикленска работа.
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    И аз се дразня на пълни глупости като съм в този период. Приятелят ми само изцепва "Уф.. голям си мензис" и ме разсмива
    Това с шоколадите при мене действа, поне докато го изям

Същата съм . Всички ме дразня и все си търся повод да се заям с някой за нещо . А какви количества сладко изяждам не е истина .

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^^ Абсолютно. Имам чувството, че някои момичета си използват цикъла като оправдание да си покажат цялата простотия...
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да не би путката ѝ да е златна? Или ти обичаш да те мачкат? Постави я на място, ако продължава да се държи като откачалка просто я зарежи. За какво ти е някой да ти трови живота с простотиите си?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Да подновим темата... Отнася се както за мъжката така и за женската част. Към мъжката - как се справяте с приятелките си при ПМС и по време на цикъл? Моето зверче през няколко месеца има сериозни раздразнения с които не мога да се справям всеки път. Всеки път излишни караници, нерви, сълзи от всякакъв род. Ако не можем да се видим, пишем и ако пиша много иска да я остава на мира, ако не пиша, се нерви, че не пишем.. ужас е. Все такива малки проблеми които докарват големи, както казват - от мухата слон. А към женската - как се успокоявате? Какво ви е нужно да се успокоите.. Знам, че за всяка жена е индивидуално, ама като гледам, всичките сте такива побъркани тогава
    Последно редактирано от plamend933 : 06-02-2013 на 17:42

anonymous929647
    Guest
    Не знам тя как реагира, ама аз изобщо не съм раздразнителна Просто като ме боли корема повече предпочитам да си лежа на топло пред телевизора сама

Повече от фен Аватара на DeHu
    Е стига,и аз се чувствам малко по-нервна и ме болят някои работи,но никога не съм правила сцени и не съм се тръшкала.Гадно е,ама не е нормално да си го изкарваш на всички околни.За съжаление не мога да дам съвет на страдащите мъже,освен просто да не се занимават с лигли,но то и това няма как да стане.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от plamend933 Виж мнението
    А към женската - как се успокоявате? Какво ви е нужно да се успокоите.. Знам, че за всяка жена е индивидуално, ама като гледам, всичките сте такива побъркани тогава
    Навий я за секс, ще ти е много благодарна после, няма да можеш да се отървеш.
    Едно цветенце уж без повод, 300 грама шоколад, movie night само за вас си...
    Подмазване в стил "да, миличко, както кажеш, миличко" също действа

Цитирай Първоначално написано от plamend933 Виж мнението
    Някакви методи за справяне с това?
    Яко секс. Само това помага.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^И 3D кино. И много гушкане.

Забравих масажите на раменете, гърба, прасците.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Chacho
    "Не ми дръж такъв тон" помага.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Гледай да не я дразниш, би трябвало да усетиш, ако иска да бъде сама. Въпреки че понякога като го казваме, не го мислим наистина. Направи нещо мило за нея, поръчай пица и гледайте романтични филми или просто я изненадай оригинално.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си