.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Нали си наясно, че това е престъпление по НК? Моли се да не те подпука някой загрижен съсед, че тогава ще те видим.

А от екоравновесие само кастрират, няма да направят нищо друго. Цялата история ми се вижда пресилена обаче.
    Казах, че не бих го направила, много добре знам, че е престъпление. А иначе съседите вече няколко пъти са им носили отрова, но не подейства. ;д

А историята не знам дали е пресилена, ама със сигурност не е приятно винаги като излизаш да трепериш дали ще ти изскочи отнякъде и няма да го видиш.
    Последно редактирано от XTREME_ : 06-26-2013 на 10:26

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Дето има един лаф - не ни гонят да ни ебът, а да ни хапят.
    Ако тая им дава сурови кокали, знам че от тях кучетата стават по-агресивни. Даже на село имахме едно което дядо ми го хранеше така и накрая го ухапа, след което да речем умря от "естествена" смърт.
    Хранят ги с всичко ;д и с италианска кухня даже ..

Добре, може да заключите темата ... Мерси на всички коментирали. Както си мислех няма какво да ми помогне. :Д

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    ^От мненията ти ми се струва, че само законът те спира да го убиеш... Не се притеснявай, няма да те пандизят. Тея с отровите са ми много интересни и противни. Мислят си, че като не е умряло пред тях, то не е умряло и не се е мъчило два дни. А мислила ли си да го натовариш в колата в един сак и дим да го няма в гората? Пускаш го някъде из дебрите и да се оправя.

^ Не.Абсурд.Не знам защо си останал с такова впечатление.Не бих убила живо същество, не само заради законите.Просто не съм способна на такава жестокост...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от XTREME_ Виж мнението
    Хранят ги с всичко ;д и с италианска кухня даже ..
    защо не пишеш -.-
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си