.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Exclamation СПЕШНО !!! ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

ЗДР аз съм на 12 години и преди 3 дни си обръснах краката със самобръсначка , тогава прочетох в нета ,че растели по-дебели и по-черни косъмчета тогава отидох да си взема лентички за обезкосмяване там ми дадоха на ДЕВА и НАиР първо да ви питам те деистват ли защото четох ,че някой не действат та вторият ми въпрос е след колко дни ще ми пораснат пак косъмчетата на краката за да използвам лентите и колко трябва да са дълги космите за да може лентите да ги хванат .. благодаря за мнението

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Много е индивидуално всичко. На едни може да им е нужно обезкосмяване веднъж седмично, на други веднъж месечно. Нищо няма да ти стане от това, че си използвала самобраснъчка. За лентичките - също е индивидуално според типа кожа. Пробвай и сама ще избереш. Хубаво е да изчакаш да станат малко по бързи, а не току изкарали, защото ще е по-малко болезнено.

А знаете ли някакви лентички за кола маска ама да не оставаслед като си го драпна лепило

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    В кутийката с лентички има и едни кърпички (в тези на Дева мисля че беше кремче). Почиствай лепилото с тях.

благодаря :Д,но на мене ми дадоха лентичките на дева без крем или кърпичка ,а аз имам кърпички на вйит и на елеа дали с тях ще мога да махна лепилото ? о.о???

а дали с обикновенни мокри кърпички ще стане >.<??

anonymous929647
    Guest
    И аз това искам да знам

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    С обикновени мокри кърпички не става, но с тези на вийт и елеа става, марката няма значение.

Мокрите кърпички са по-различни. Кърпичките в комплектите са мазни. Ако нямаш под ръка мое да използваш бебешко олио или даже готварско.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Аз винаги със самобръсначка си ги махам и изобщо не са се променили. Единственото гадно е, че доста бързо растат. Още след 1-2 дни започвам да чувствам боцкане. Иначе сигурно и със тоалетно мляко може да се премахне лепилото, но не съм сигурна.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

значи ако нямам под ръка мога да използвам олио

Супер фен Аватара на Runaway11
    не стават по-дебели и не знам си какво - просто когато ги епилираш израстват "девствени" и са тънки, но в основата са пак дебели, а ако ги обръснеш, ти израства тази основа и затова изглеждат по-дебели...най-добре си купи епилатор или ходи на козметик - тия домашни кола маски само повече проблеми ще ти създадат, а фактически ти спестяват 2-3 лв.

а какви са цените на епилаторите и от къде мога да си купя

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    аз ти препоръчвам лентички на вйит и ако нямаш кърпички може да използваш бебешко олио

Цитирай Първоначално написано от bojitooo Виж мнението
    а какви са цените на епилаторите и от къде мога да си купя
    Има и по 70,и по 80 лева..Различно,но все пак средно около 70-100 лв.
    Най-хубави са на Браун и на Филипс.

благодаря , но засега мисля да използвам лентичките

Цитирай Първоначално написано от bojitooo Виж мнението
    благодаря , но засега мисля да използвам лентичките
    Няма проблем.И аз мисля,че лентите са по-добър избор.

а момичета по тв-то рекламират някакви вйит хидро баланс дето махат и късите косъмчета да знаете колко горе-долу струват

Супер фен Аватара на pressiana
    Не си махай остатъците от коламаска с олио, wtf, как така ОЛИО? С тоалетно мляко не става, пробвала съм. Може би ще стане с някакво специално масло за след коламаска. Иначе според мен е по-добре да си купиш епилатор, но това си е лично мое мнение.

има нали в пакетчетата с лентички за кола маска има кърпички с тях се маха благодаря ...днес си направих кола маска в къщи една приятелка ми помагаше махна доста косъмчета , но и останаха използвах 10 лентички на вийт претставете си 10.2=20 половинки , 3 на наир те почти нищо не правят 2 на дева и 3 на елеа и ми останаха няколко косъмчета които ще махна с пинсета

за най-добър резултат - кола маска или лентички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си