.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Unhappy Объркана съм - цервикална слуз или бяло течение ?

Съжалявам ,че повтарям темите, но исках да попитам нещо за бялото течение и цервикалната слуз . Объркана съм и ме е страх да не би да имам бяло течение или инфекция или нещо такова. Мисля ,че си е бяло течение. Понякога е съвсем малко количество, но понякога повече. Понякога има и лек мирис. Прозрачно е и лепкаво, затова мисля, че е цервикална слуз, но също така се страхувам да не е бяло течение.
    На 13 съм и не съм сигурна дали е нормално, ако ми има нещо много се притеснявам за ходенето при гинеколог, а и ми е за първи път. Не съм казвала нищо и на майка ми тай като както казах не съм сигурна дали това е бяло течение или цервикална слуз .
    Моля помогнете ми

Голям фен Аватара на In*The*Face
    За всяко нещо си има пръв път. Прегледът при гинеколог е нещо, което рано или късно трябва да ти се случи. Това което описваш ми се струва съвсем нормално, но само изследвания могат да покажат дали не е причинено от някакъв вид инфекция. За девствени момичета прегледа минава абсолютно безболезнено, така че няма от какво да се безпокоиш. Просто сподели на майка си за наличието на тази течност и й кажи, че искаш да посетиш лекар. Няма нищо страшно.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Според мен не е зле да отидеш на гинеколог. В смисъл колкото и гадно да ти звучи, че някой ще те преглежда "там долу" прегледа минава хипер бързо, в твоя случай безболезнено и все пак ще те види доктор така, че няма нищо страшно всички сме минали през това Цикъл имаш ли?
    иии сподели с майка си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си