.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Изгорях :(

Angry Изгорях :(

този понеделник бях на басейн малко и се получи много лошо.. Изгорях .. за пръв път се печа и резултата не беше добър. изгоряла съм най-вече в областите на корема и деколтето. какво да правя?? вече ми е за трети ден и първоначално не се мазах с нищо с надеждата че ще ми мине за 1-2 дена, но явно съм грешала. днес вече е третия ден и реших да се намажа с крем "здраве".. някой да знае какво друго мога да използвам? чувала съм за кисело мляко и някакъв крем Пантенол?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И киселото мляко и пантенола много ми помагат, но ги ползвам първия ден след изгарянето.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Вземи си Пантенол,доказано е,че помага.При мен поне киселото мляко има малко неприятен ефект,защото почвам да се беля адски(нещо ,което не ми се е случвало при мазане с Пантенол)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да, Пантенола доказано помага. Лошо е, че си се мазала с крем Здраве, защото той е изсушаващ, а ти трябва да търсиш обратния ефект. Общо взето всичко що е силно овлажняващо ще ти помогне.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Дефламол също, мен с това са ме мазали като съм била малка, сега се пазя от слънцето и си стоя бяла кат' пуканка :Д

Мега фен Аватара на tori
    Пантенол, ракия, краставица, кисело мляко, кремчета за тяло.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Още 1 съвет: Докато не се възстанови кожата ти не ходи на басейн.

Голям фен
    Пантенол или на бепантен спрей за изгаряне, ако е много сериозно изгарянето-крем с кортизон.
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Когато бях малка по същия начин изгорях на басейн и баба ми ме намаза с мляко не ти го препоръчвам по добре с пантенол аз съм го използвала и съм много доволна. Следващия път не чакай да изгориш за да почнеш да се мажеш а си купе някъкъв лосион който поне малко да те предпази за да не си причиняваш илишни главоболия след товал Успеех!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си