.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Моля, няма за какво. И горе главата, повече обмислени постъпки.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Аз ще ти кажа няколко съществени причини поради които можеш да плачеш/се плашиш.

1. Правила си секс без презерватив и не си знаеш овулацията. Винаги има шанс за бременност.

2. Толкова си неориентирана и неосъзната, че не си разбрала дори какво се случва.

3. А правописа ти.............

Хайде сега със здраве. Дано не си бременна, което всъщност може да ти е най-малкият проблем, но нека не изпадаме в подробности. И следващият път "два пъти мери, веднъж режи".

''Винаги има шанс за бременност'' . Не, няма?!? Защо наплашвате хората като вие самите явно не сте наясно с материята , за която става въпрос? Вече с едно вкарване ли се забременява. Не искам да нападам ,ама не стресирайте и без това стреснатото момиче. Авторке, с теб също не съм много съгласна. Секс без предпазни средства правиш или когато искаш да забременееш,или когато си абсолютно сигурна в партньора си,познаваш го и е желателно да имате дълга,стабилна връзка (пък и тогава не трябва да се рискува). Като за начало се ориентирай към някой от методите за контрацепция,а отностно сефтето ти,спокойнооо.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Brown_Sugar Виж мнението
    ''Винаги има шанс за бременност'' . Не, няма?!? Защо наплашвате хората като вие самите явно не сте наясно с материята , за която става въпрос? Вече с едно вкарване ли се забременява. Не искам да нападам ,ама не стресирайте и без това стреснатото момиче. Авторке, с теб също не съм много съгласна. Секс без предпазни средства правиш или когато искаш да забременееш,или когато си абсолютно сигурна в партньора си,познаваш го и е желателно да имате дълга,стабилна връзка (пък и тогава не трябва да се рискува). Като за начало се ориентирай към някой от методите за контрацепция,а отностно сефтето ти,спокойнооо.
    Няма? Лол... Тя е правила секс без презерватив, не знае кога и е овулацията и ти се опитваш да ме убедиш, че няма шанс, макар и минимален тя да е бременна? И не е било едно вкарване, доколкото разбрах от авторката.
    Ок, нека аз не съм наясно. Всичко най-добро.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Горе долу колкото да ти издропи zod руна от някъв chest на 5 act на hell.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от Brown_Sugar Виж мнението
    Да знам, че направих грешка която тепърва не смятам да допускам. Благодаря ти за мнението и за това, че сте ме разбрали какво имам предвид.Вече се чувствам по-добре, след като помислих разбрах, че сте прави и че грешката е в мен, но все пак имах нужда от успокоение, а не от нападки. За което ти благодаря

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Преди да направите нещо мислете за последствията, които биха могли да последват след него. Винаги го правете с презерватив. Сигурността трябва да е на първо място.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Аз ще ти кажа няколко съществени причини поради които можеш да плачеш/се плашиш.

1. Правила си секс без презерватив и не си знаеш овулацията. Винаги има шанс за бременност.

2. Толкова си неориентирана и неосъзната, че не си разбрала дори какво се случва.

3. А правописа ти.............

Хайде сега със здраве. Дано не си бременна, което всъщност може да ти е най-малкият проблем, но нека не изпадаме в подробности. И следващият път "два пъти мери, веднъж режи".
    Много съгласна !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си