- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля Ви, помогнете страх ме е.. :(
Моля, няма за какво. И горе главата, повече обмислени постъпки.
''Винаги има шанс за бременност'' . Не, няма?!? Защо наплашвате хората като вие самите явно не сте наясно с материята , за която става въпрос? Вече с едно вкарване ли се забременява. Не искам да нападам ,ама не стресирайте и без това стреснатото момиче. Авторке, с теб също не съм много съгласна. Секс без предпазни средства правиш или когато искаш да забременееш,или когато си абсолютно сигурна в партньора си,познаваш го и е желателно да имате дълга,стабилна връзка (пък и тогава не трябва да се рискува). Като за начало се ориентирай към някой от методите за контрацепция,а отностно сефтето ти,спокойнооо.
Да знам, че направих грешка която тепърва не смятам да допускам. Благодаря ти за мнението и за това, че сте ме разбрали какво имам предвид.Вече се чувствам по-добре, след като помислих разбрах, че сте прави и че грешката е в мен, но все пак имах нужда от успокоение, а не от нападки. За което ти благодаря![]()
Преди да направите нещо мислете за последствията, които биха могли да последват след него. Винаги го правете с презерватив. Сигурността трябва да е на първо място.