Здравейте!

Имам сериозна приятелка от 3 години. Тя е прекрасна, усмихната, напориста и грижовна. Връзката ни е направо непоклатима. Карали сме се най-много два пъти за дребни глупости просто много си пасваме. Казва, че много ме обича и ми го е показвала хиляди пъти както и аз на нея. Минавали сме заедно през всякакви трудности и обичта ни се е доказала. Всички ни дават като двойка за пример.

Наскоро решихме, че искаме да си имаме дете. Бях събрал едни пари които да ни помогнат в началото, но родителите ми разбраха за какво са и ми ги взеха, сега не искат да ми ги върнат, защото и дума не искат да се чуе за деца. А това са мои спестени пари, вече дори си правехме планове. Пробвах хиляди пъти да говоря с майка ми и баща ми, да ги убедя, че това е мое решение и да си ми ги върнат, ама те не, та не, даже баща ми вече излиза от стаята като повдигна темата. Приятелката ми е много търпелива и нищо не казва щото това все пак са майка ми и баща ми и не иска да ги обиди и да се меша, аз се разправям, ама виждам че вече и на нея й се отразява зле и го потиска в себе си.

Как да ги убедя, че те не трябва да се мешат и че си е между мен и моето момиче това, та да ми върнат спестяванията?