.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Krisy.Georgieva
    Guest

Unhappy Как да отслабна 14 кг.

На 19 години сам.Тежа 55,8 кг и сам висока 155 см.Искам да отслабна 14кг.Трябва да ги отслабна за 1 месец-НЕ ЗНАМ СЪС
    КОЯ ДИЕТА!!!моляви се помогнете ми..

Как? Като се сетиш още зимата, че ще дойде лято и ти няма да си доволна от начина, по който изглеждаш, и се вземеш в ръце от рано.
    За един месец НЯМА КАК да отслабнеш с 14кг ЗДРАВОСЛОВНО. Но можеш да свалиш например 5кг, след което да продължиш да спортуваш и да се храниш правилно, за да не пускаш подобни теми 3 дни преди нова година, например.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    И 5 са много за един месец. А да те питам защо искаш да станеш 40 кг.....възхищаваш се на анорексично-изглеждащите момичета ли?

Krisy.Georgieva
    Guest
    Просто децата от моя клас ми се подиграваха.И не не се вазхищавам на анорексично-изглеждащите момичета.Дори да не е за 1 месец за 3 сащо може.
    Годината която идва ще сам във студенско училище.И изкам да сам по-слаба.
    Дори да не са 14 кг поне да са 8кг
    Последно редактирано от Krisy.Georgieva : 06-25-2013 на 15:50

Освен върху тялото поработи и върху правописа....без да се засягаш.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Едва ли ще те вземат толко неграмотна. Успех с отслабването.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Krisy.Georgieva
    Guest
    TrueStory
    Освен върху тялото поработи и върху правописа....без да се засягаш.

За правописа знам от 11 години съм в Испания.Не се засягам за това защото е истина.
    Последно редактирано от Krisy.Georgieva : 06-25-2013 на 16:16

Голям фен Аватара на monroe999
    недей да ядеш пържено, тестено, сладко, не пий газирано, наблягай на пресни продове и зеленчуци, риба, пилешко месо, пълнозърнести храни, включи и малко сурови ядки, млечни продукти И СПОРТУВАЙ. ТОВА Е.

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    недей да ядеш пържено, тестено, сладко, не пий газирано, наблягай на пресни продове и зеленчуци, риба, пилешко месо, пълнозърнести храни, включи и малко сурови ядки, млечни продукти И СПОРТУВАЙ. ТОВА Е.
    така е , но не си мисли че ще отслабнеш толкова за 1 месец абсурдно е

И как изчисли, че трябва да свалиш 14 кг?
    Прави упражнения за цялото тяло: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...8F%D0%BB%D0%BE и се храни здравословно: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B4%D0%B5%D0%BD
    И наистина поработи върху правописа си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

14 килограма са много, възможно е да станеш много грозно слаба. А за 1 месец е вредно да се свалят толкова много килограми. Трябваше по-рано да се сетиш.

Спортувай, направи си хранителен режим. Не сваляй бързо, а постепенно. Ако свалиш изведнъж, после ще си ги върнеш, че и отгоре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Здравословно хранене само така ще отслабнеш и ще задържиш кг си

Всички се сещат, че трябва да отслабнат, когато дойде лятото.

Супер фен Аватара на mlakniwe

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    пхахах точно

Голям фен Аватара на pepa97
    номер 2 на картинката си е супер

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    номер 2 на картинката си е супер
    Аз мисля, че 3 е перфектното тяло. Не всяко момиче за съжаление има такива пропорции.
    Здравословно сваляне на килограми е от 0.5 до 1 на седмица. Защо бързаш всичко да стане за 1 месец. Времето лети толкова бързо, няма да разбереш кога са минали 3 месеца, а през това време по ЗДРАВОСЛОВЕН начин може да си махнала 10тина килограма. Дори и да свалиш 8 кг за един месец, 1/3 и повече ще е вода и след 1-2 седмици ще си ги върнеш и ще се депресираш. Не се бърза с отслабването.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    И 5 са много за един месец. А да те питам защо искаш да станеш 40 кг.....възхищаваш се на анорексично-изглеждащите момичета ли?
    еййй, аз съм 1,55 и съм 40 и хич не съм анорексичка.

По темата, влез в някоя в която има много диети и си избери.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Аз съм 35 килограма, за бога! Спрете да се ограничавате толкова много, защото не само като кажете на момиче, че е дебело, се обижда. Има във здравни болести тема за анорексията, би трябвало да се образоваш повече.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Предполагам сам разбираш колко ти е малоумно мнението или се нуждаеш от помощ?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Предполагам сам разбираш колко ти е малоумно мнението или се нуждаеш от помощ?
    +

Фен
    Град
    Плевен
    90 дневната диета !!!! Категорична съм, че ще свалиш, колко само организма ти си знае.
    На нея съм за втори път и съм повече от доволна, че намерих режим на хранене, които не е
    тежък и не е "диета" като всички, от които няма ефект. Твой е избора.

Повече от фен Аватара на ggb
    Номер 3 е пясъчен часовник и е по-секси.
    at least it was before i fucked everything up

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Аз съм 35 килограма, за бога! Спрете да се ограничавате толкова много, защото не само като кажете на момиче, че е дебело, се обижда. Има във здравни болести тема за анорексията, би трябвало да се образоваш повече.
    Бе аз съм си много наясно с анорексията,че даже съм била в подобно състояние, тъй че не на мене тоя тон, ок?
    И мнението ми хич не е малоумно, ама нали малко трябва да прочетете темата, за да го разберете....мацката иска да отслабне с 14!!! кг за един месец....как предполагате ще го постигне това, освен с пълен глад....а като предприемеш тая стъпка (гладуването) няма много още до гореспоменатото състояние, за което ме съветваш да се образовам.
    Не знам какво скочихте всички като ужилени...не съм обиждала никого персонално,че е 40 кг, няма и да го направя....за вас може и да си изглеждате добре, на мен тия кг ми седяха грозно зле на същата височина. Целта ми беше да я посъветвам да не стига до крайности, извинявам се ако сте се обидили.

Мега фен
    Трябва ти да свалиш едни 5 кг и малко да качиш мускул.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си