- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я
Здравейте,хора!Като всеки нормален човек-влюбих се!Не за пръв,най-вероятно не и за последен път,но този път го усещам по-специално.Става въпрос за момиче,и двамата сме от Пловдив,аз от Кичука,а тя от Тракия.Та не сме се виждали още,но аз съм я канил веднъж-два пъти,тя все вика ще видим.Но ето как започна всичко-тя ме намери във фейсбук и ми иска приятелство(аз естествено я приех) и започнахме да си пишем.Отначало тя,като че ли изтъкваше,че я кефя,но дотам.Но след ден-два аз и пиша,тя не отговаря,или пък само я питам какво прави,тя ми каже нищо и толкова...Та помогнете,ако можете-за какво да си пишем,как бих могъл да я спечеля и т.н.![]()
на сила хубост не става изчакай ако има нещо ще пише сама щом си опитвал и не отговаря не прекалявай да не излезеш досадник в очите на момичето
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Хахахахах влюбен пък не си се виждал с нея абе излез от филма
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Темата ти е със заглавие "Обичам я", твърдиш, че си влюбен, не си я виждал, а тя дори не те отразява? Правилно ли разбрах?
Я СЕ СЪВЗЕМИ !!
Не насилвай нещата, изчакай поне веднъж и тя да ти пише, ако има нещо, което ще се случва, то ще се случи и без ти да насилваш нещата. Не знам до колко си влюбен в нея (но все пак ти си знаеш), може би просто ти е влязла под кожата, вие мъжете сте си такива - едно момиче колкото повече ви бяга, толкова повече го искате, а в случая тя ти бяга
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Да,мнението си е твое...изрази го,затова е форума.Обаче закво е тоя хейт не мога да разбера.....
Какъв хейт, човеко? Казах ти да се съвземеш, колко по дружелюбно трябваше да го кажа, за да ме разбереш?
Не ги слушай тия хейтъри, вашата любов е предопределена от звездите. Така да те намери във фейсбук, това не са случайни работи. А и щом любовта ви е толкова силна без да сте се виждали, представите като се видите какво ще е. Айде, чакам покана за сватбата : )
--------------------------------------------------------
- Изобщо не си влюбен. В филма си. В най-гадния филм и то. Заблуждаваш се и си втълпяваш, а това е много кофти. Предразполага към това да й тичаш след гъза, което пък на нея й прави ебати кефа и сигурно вече те е добавила към графата си с фенове, обожатели и не знам си кво, които използва само за да си вдига самочувствието и да си мисли, че е много велика.
- Поканил си я да излезете. Тя ти е казала: "Ще видим", което си е чисто НЕ, само че по заобиколния начин. А за да е такова не - не си й интересен, не я кефиш, не те харесва и т.н.
- Как по-точно е изтъквала, че я кефиш? Разясни. И дай повече подробности за разговорите ви, ако искаш да ти помогнем, така на сляпо няма как да стане, не можем да гадаем ( Е, аз мога де, ама на другите им е трудничко)
- От това, което си написал ми става ясно, че в началото наистина има шанс да те е харесала по снимки, обаче си си отворил устата ( или пръстите ) и си развалил всичко, ахахха. Издънил си се някъде, тва е единственото обяснение за такова поведение. И пак ти казвам - дай подробности за разговора, за да разберем къде си се издънил и дали можеш да оправиш нещата.
- И pls, спри с тва ОБИЧАМ Я, АМА ВЛЮБЕН СЪМ, АМА ТЯ Е ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МИ, АМААААААА ...