.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Обичам я

Обичам я

Здравейте,хора!Като всеки нормален човек-влюбих се!Не за пръв,най-вероятно не и за последен път,но този път го усещам по-специално.Става въпрос за момиче,и двамата сме от Пловдив,аз от Кичука,а тя от Тракия.Та не сме се виждали още,но аз съм я канил веднъж-два пъти,тя все вика ще видим.Но ето как започна всичко-тя ме намери във фейсбук и ми иска приятелство(аз естествено я приех) и започнахме да си пишем.Отначало тя,като че ли изтъкваше,че я кефя,но дотам.Но след ден-два аз и пиша,тя не отговаря,или пък само я питам какво прави,тя ми каже нищо и толкова...Та помогнете,ако можете-за какво да си пишем,как бих могъл да я спечеля и т.н.

Повече от фен
    на сила хубост не става изчакай ако има нещо ще пише сама щом си опитвал и не отговаря не прекалявай да не излезеш досадник в очите на момичето

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от divakaa_3445 Виж мнението
    Здравейте,хора!Като всеки нормален човек-влюбих се!..............
    Та не сме се виждали още
    Не си влюбен в нея.
    Влюбен си в представата си за нея и няма да е лошо да го осъзнаеш.
    Излезте,ако тя пожелае,опознайте се,но не я натоварвай излишно с очакванията си и не й нахлузвай образът,който си си втълпил,че е неин.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Хахахахах влюбен пък не си се виждал с нея абе излез от филма
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Темата ти е със заглавие "Обичам я", твърдиш, че си влюбен, не си я виждал, а тя дори не те отразява? Правилно ли разбрах?

Я СЕ СЪВЗЕМИ !!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не насилвай нещата, изчакай поне веднъж и тя да ти пише, ако има нещо, което ще се случва, то ще се случи и без ти да насилваш нещата. Не знам до колко си влюбен в нея (но все пак ти си знаеш), може би просто ти е влязла под кожата, вие мъжете сте си такива - едно момиче колкото повече ви бяга, толкова повече го искате, а в случая тя ти бяга
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    Хахахахах влюбен пък не си се виждал с нея абе излез от филма

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Темата ти е със заглавие "Обичам я", твърдиш, че си влюбен, не си я виждал, а тя дори не те отразява? Правилно ли разбрах?

Я СЕ СЪВЗЕМИ !!

Аре стига с тоя хейт,бе...Пфф...бахти народа нещастен :@

Цитирай Първоначално написано от divakaa_3445 Виж мнението
    Аре стига с тоя хейт,бе...Пфф...бахти народа нещастен :@
    Мило дете, надали аз съм нещастната. Не моя живот изглежда, като анекдот отстрани. А относно хейта, ти попита, аз отговорих. Харесва или не, това е моето мнение.

Да,мнението си е твое...изрази го,затова е форума.Обаче закво е тоя хейт не мога да разбера.....

Какъв хейт, човеко? Казах ти да се съвземеш, колко по дружелюбно трябваше да го кажа, за да ме разбереш?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не ги слушай тия хейтъри, вашата любов е предопределена от звездите. Така да те намери във фейсбук, това не са случайни работи. А и щом любовта ви е толкова силна без да сте се виждали, представите като се видите какво ще е. Айде, чакам покана за сватбата : )

--------------------------------------------------------

- Изобщо не си влюбен. В филма си. В най-гадния филм и то. Заблуждаваш се и си втълпяваш, а това е много кофти. Предразполага към това да й тичаш след гъза, което пък на нея й прави ебати кефа и сигурно вече те е добавила към графата си с фенове, обожатели и не знам си кво, които използва само за да си вдига самочувствието и да си мисли, че е много велика.

- Поканил си я да излезете. Тя ти е казала: "Ще видим", което си е чисто НЕ, само че по заобиколния начин. А за да е такова не - не си й интересен, не я кефиш, не те харесва и т.н.

- Как по-точно е изтъквала, че я кефиш? Разясни. И дай повече подробности за разговорите ви, ако искаш да ти помогнем, така на сляпо няма как да стане, не можем да гадаем ( Е, аз мога де, ама на другите им е трудничко )

- От това, което си написал ми става ясно, че в началото наистина има шанс да те е харесала по снимки, обаче си си отворил устата ( или пръстите ) и си развалил всичко, ахахха. Издънил си се някъде, тва е единственото обяснение за такова поведение. И пак ти казвам - дай подробности за разговора, за да разберем къде си се издънил и дали можеш да оправиш нещата.

- И pls, спри с тва ОБИЧАМ Я, АМА ВЛЮБЕН СЪМ, АМА ТЯ Е ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МИ, АМААААААА ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си