- Изобщо не си влюбен. В филма си. В най-гадния филм и то. Заблуждаваш се и си втълпяваш, а това е много кофти. Предразполага към това да й тичаш след гъза, което пък на нея й прави ебати кефа и сигурно вече те е добавила към графата си с фенове, обожатели и не знам си кво, които използва само за да си вдига самочувствието и да си мисли, че е много велика.
- Поканил си я да излезете. Тя ти е казала: "Ще видим", което си е чисто НЕ, само че по заобиколния начин. А за да е такова не - не си й интересен, не я кефиш, не те харесва и т.н.
- Как по-точно е изтъквала, че я кефиш? Разясни. И дай повече подробности за разговорите ви, ако искаш да ти помогнем, така на сляпо няма как да стане, не можем да гадаем ( Е, аз мога де, ама на другите им е трудничко )
- От това, което си написал ми става ясно, че в началото наистина има шанс да те е харесала по снимки, обаче си си отворил устата ( или пръстите ) и си развалил всичко, ахахха. Издънил си се някъде, тва е единственото обяснение за такова поведение. И пак ти казвам - дай подробности за разговора, за да разберем къде си се издънил и дали можеш да оправиш нещата.
- И pls, спри с тва ОБИЧАМ Я, АМА ВЛЮБЕН СЪМ, АМА ТЯ Е ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МИ, АМААААААА ...