- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се подразнили?
Примерно, ако гаджето ви или ( човека, с който се занимавате ) харесва снимки и пише коментари на ваши приятелки/ли бихте ли се подразнили и до каква степен го намирате за нормално?
Не бих се подразнила. Не намирам за нормално това, някой да живее буквално в интернет и да си трови нервите с такива глупости. Харесване, коментиране на снимки... голяма работа.
И спря да се върти за миг земята..
Не виждам какъв е проблема, особено щом ми е показал вече, че държи на мен и че ме обича. Това чии снимки харесва и коментира не е знак за това, че харесва някого.
Зависи чии снимки са
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Параноята пак ви изяжда отвъртре. И какво като храесва снимки и пише коментари? Да не би да не и/му е позволено да има приятели от другия пол? Ако иска да те зареже ще го направи и ти няма какво да направиш по въпроса. Така че какво си тровите нервите с тоя фейсбук...
--------------------------------------------------------
Ако го нямаше този ФБ какво ли щеше да е мм
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
^ Половината теми в тоя раздел щяха да липсват.
По темата:тцъ
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Been there ...![]()
Каквото се случва в гейсбук,си остава в гейсбук - все тая ми беше.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Виж sега, може да е леко дразнещо за теб. Вsъщноsт, sъs sигурноsт е. Но реално той не е направил нищо. Говорим в истинския живот, където той е заедно с теб и където (надяваме се) не е намеквал на твоите приятелки, че иска нещо повече с тях. Разбирам да им беше пускал ръце и правил намеци, но той Е ХАРЕСАЛ снимка във ФЕЙСБУК, за бога?!
Остави човека да изпълнява функциите на акаунта, който си е създал - а, именно, да харесва чужди снимки; да поства любовни статуси и да си се радва на един пълноценен фейсбук живот.
аз бих се издразнила,но от друга страна той не прави нищо нередно.
но много зависи какви са коментарите.
а и другото,което е много грозно и тъпо обвързано момче да пише коментари на други момичета,просто е тъпо за гаджето му.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"снимки", "коментари" - много относителни понятия. Говори точно и ясно за какво става въпрос в случая. Ако харесва полуразголени албуми и снимки -е, много ясно, че ще се подразниш, но като цяло повечето хора дори харесват наред каквото им попадне и пишат тонове глупави коментари без ясна цел. Затова трябва сама да прецениш - дали снимките са предизвикателни, на кого точно са и т.н.
Изобщо, Фейсбук е доста голяма измислица, но както и да е.
Е, какви са тези приятелства, ебаси? Приемаме, че имам човек до себе си и приятелки. Защо да не искам тези мои два свята да са в хармония? И не е ли това част от неписаните задължения на моята половинка - да кара мен, семейството ми и приятелите ми да се чувстваме красиви, харесвани и щастливи? (Както и обратното, разбира се.)
Аз бих се дразнила, ако не може да общува добре с хората, които обичам/харесвам.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Дрнъкаш колкото да не заспиш.
Никой не ти говори за ситуацията, при която приятелят ти не се разбира с приятелките ти и не могат да си кажат две приказки.
Говорим за целенасочено лайкване на снимки - явно теб това те кара да се чувстваш "красива, харесвана и щастлива" и евентуални двусмислени коментари, които явно също са част от хармонията. Интересна представа за общуване между гаджето и приятелите ти имаш - по фейсбук.
Струва ми се, всички се правите, че това е без значение, ноо .. Примерно, приятелят ви може да харесва снимки на много и различни момичета, но да кажем, че е харесал и 80% от снимките на ваша близка приятелка - примерно се казва Ани. И се започва с коментарите - ''Много си хубава, Ани'', '' Много яка снимка'', ''Страшна песен, разбираш ги..'' и всякакви такива други коментари. На мен, лично, ще ми е неудобно и тъпо да му кажа, че това ме дразни, но наистина бих изревнувала ( проява на завист и злоба, кажете го както искате ) , наистина реално погледнато той нищо не е направил, но едно такова целенасочено харесване и коментиране определено няма да е без причина. И не говоря само за тази ''приятелка Ани'' , а и за харесване на снимки на всички момичета от класа ви хахахах ( и това е хипотетично ) . Само не ми казвайте, че няма да се подразните или че няма да ви направи впечатление дори ..
Първо, важно е дали ти е гадже, или просто "човек, с който се занимаваш".
Второ, чии и какви снимки харесва - разголените снимки на кварталната пачавра или съвсем обикновени снимки на най-добрата ти приятелка.
Трето, какви точно коментари пише - "Ще те скъсам" или "Много хубава шапка".
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А ако освен харесването на снимки,разберете по някакъв начин,че той й
пише на лично разни неща,които могат да бъдат определени като флирт или закачки,например комплименти,покани за дискотеки и срещи,как бихте се почувствали?