.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Бихте ли се подразнили?

Примерно, ако гаджето ви или ( човека, с който се занимавате ) харесва снимки и пише коментари на ваши приятелки/ли бихте ли се подразнили и до каква степен го намирате за нормално?

Мега фен Аватара на xoxi
    Не бих се подразнила. Не намирам за нормално това, някой да живее буквално в интернет и да си трови нервите с такива глупости. Харесване, коментиране на снимки... голяма работа.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не виждам какъв е проблема, особено щом ми е показал вече, че държи на мен и че ме обича. Това чии снимки харесва и коментира не е знак за това, че харесва някого.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Зависи чии снимки са
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Зависи чии снимки са
    +

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Параноята пак ви изяжда отвъртре. И какво като храесва снимки и пише коментари? Да не би да не и/му е позволено да има приятели от другия пол? Ако иска да те зареже ще го направи и ти няма какво да направиш по въпроса. Така че какво си тровите нервите с тоя фейсбук...

--------------------------------------------------------

Ако го нямаше този ФБ какво ли щеше да е мм
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^ Половината теми в тоя раздел щяха да липсват.

По темата:тцъ
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

А, ако харесва снимки на ваши приятелки, редовно .. примерно?

Супер фен Аватара на Glamour92
    Been there ...

Каквото се случва в гейсбук,си остава в гейсбук - все тая ми беше.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kaili_mir Виж мнението
    Примерно, ако гаджето ви или ( човека, с който се занимавате ) харесва снимки и пише коментари на ваши приятелки/ли бихте ли се подразнили и до каква степен го намирате за нормално?
    Ако узная.... ша му sчупа компютъра.

Бъзикам sе. Не ми пука изобщо.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Виж sега, може да е леко дразнещо за теб. Вsъщноsт, sъs sигурноsт е. Но реално той не е направил нищо. Говорим в истинския живот, където той е заедно с теб и където (надяваме се) не е намеквал на твоите приятелки, че иска нещо повече с тях. Разбирам да им беше пускал ръце и правил намеци, но той Е ХАРЕСАЛ снимка във ФЕЙСБУК, за бога?!

Остави човека да изпълнява функциите на акаунта, който си е създал - а, именно, да харесва чужди снимки; да поства любовни статуси и да си се радва на един пълноценен фейсбук живот.

аз бих се издразнила,но от друга страна той не прави нищо нередно.
    но много зависи какви са коментарите.
    а и другото,което е много грозно и тъпо обвързано момче да пише коментари на други момичета,просто е тъпо за гаджето му.

Не ме интересува на кой/я какво харесва, много се вживявате с тоя фейсбук.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не бих.

"снимки", "коментари" - много относителни понятия. Говори точно и ясно за какво става въпрос в случая. Ако харесва полуразголени албуми и снимки -е, много ясно, че ще се подразниш, но като цяло повечето хора дори харесват наред каквото им попадне и пишат тонове глупави коментари без ясна цел. Затова трябва сама да прецениш - дали снимките са предизвикателни, на кого точно са и т.н.
    Изобщо, Фейсбук е доста голяма измислица, но както и да е.

Е, какви са тези приятелства, ебаси? Приемаме, че имам човек до себе си и приятелки. Защо да не искам тези мои два свята да са в хармония? И не е ли това част от неписаните задължения на моята половинка - да кара мен, семейството ми и приятелите ми да се чувстваме красиви, харесвани и щастливи? (Както и обратното, разбира се.)
    Аз бих се дразнила, ако не може да общува добре с хората, които обичам/харесвам.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Е, какви са тези приятелства, ебаси? Приемаме, че имам човек до себе си и приятелки. Защо да не искам тези мои два свята да са в хармония? И не е ли това част от неписаните задължения на моята половинка - да кара мен, семейството ми и приятелите ми да се чувстваме красиви, харесвани и щастливи? (Както и обратното, разбира се.)
    Аз бих се дразнила, ако не може да общува добре с хората, които обичам/харесвам.
    така е,но има приятелки и приятелки...
    Аз лично имам (позната) приятелка-върти опашка,която всичките и връзки са в следствие на разваляне на други връзки.Което е много жалко.
    Много е относително.

Супер фен Аватара на Deadlock
    леле, колко сте ларж :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Дрнъкаш колкото да не заспиш.
    Никой не ти говори за ситуацията, при която приятелят ти не се разбира с приятелките ти и не могат да си кажат две приказки.
    Говорим за целенасочено лайкване на снимки - явно теб това те кара да се чувстваш "красива, харесвана и щастлива" и евентуални двусмислени коментари, които явно също са част от хармонията. Интересна представа за общуване между гаджето и приятелите ти имаш - по фейсбук.

Струва ми се, всички се правите, че това е без значение, ноо .. Примерно, приятелят ви може да харесва снимки на много и различни момичета, но да кажем, че е харесал и 80% от снимките на ваша близка приятелка - примерно се казва Ани. И се започва с коментарите - ''Много си хубава, Ани'', '' Много яка снимка'', ''Страшна песен, разбираш ги..'' и всякакви такива други коментари. На мен, лично, ще ми е неудобно и тъпо да му кажа, че това ме дразни, но наистина бих изревнувала ( проява на завист и злоба, кажете го както искате ) , наистина реално погледнато той нищо не е направил, но едно такова целенасочено харесване и коментиране определено няма да е без причина. И не говоря само за тази ''приятелка Ани'' , а и за харесване на снимки на всички момичета от класа ви хахахах ( и това е хипотетично ) . Само не ми казвайте, че няма да се подразните или че няма да ви направи впечатление дори ..

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^ съгласна съм с теб

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    един пълноценен фейсбук живот.
    хахх, егати оксиморонът :Д

няма да си кривя душата, ще се издразня, да, което не значи, че ще му пиля на главата, но няма да ми мине незабелязано покрай очите

Първо, важно е дали ти е гадже, или просто "човек, с който се занимаваш".
    Второ, чии и какви снимки харесва - разголените снимки на кварталната пачавра или съвсем обикновени снимки на най-добрата ти приятелка.
    Трето, какви точно коментари пише - "Ще те скъсам" или "Много хубава шапка".
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

А ако освен харесването на снимки,разберете по някакъв начин,че той й
    пише на лично разни неща,които могат да бъдат определени като флирт или закачки,например комплименти,покани за дискотеки и срещи,как бихте се почувствали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си