- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
НТБГ с НЕ оберативно счетоводство
Хора. Знам, че има много време, добре, не чак толкова много време, но когато си помисля, че след около два месеца трябва да ходя в ново училище, ще имам нов клас и, мамка му, трябва да ходя на училище с автобуса, ми става ми лошо. Искам просто да си се скрия под завивката и да си стоя там завинаги. Дори не знам къде съм приета все още, за бога *второ класиране* и ми е супер нервно. Нда, надявам се бъдещия ми клас да не са някакви олигофрени и да се разбираме що-годе.
Иначе честито на всички, които са приети от първо класиране и късмет на всички, които пробват за второ/трето класиране.
За тези, които се оплакват от транспорта - Аз пък имам 2 прекачванияПърво с автобус, прекачване на трамвай и после пак автобус.
![]()
Аз трябва да пътувам с автобус около 35 минути по едни гадни завои като на лунапарк, оплаквайте се, поне сте си на прав път.
Аз ще трябва с автобус 20 мин и после и с трамвай..Зимата ако съм 2ра смяна ( което е много вероятно) ще се прибирам 100 часа в снега..
![]()
Аз съм 20 минути с автобус и 5 с метро. Май съм късметлийка като гледам колко вие ще пътувате![]()
Аз съм за 5-10мин с метрото + 10-15мин докато стигна до метрото.Тъй че 10-20мин ще ми е пътяМай аз съм най-добре
![]()
Питах BornToDie, че тя беше приета там. Иначе ти пожелавам късмет на второ класиранеRony999, ти как си написа желанията преди 137-мо?
Последно редактирано от cartwheelzombie : 07-02-2013 на 14:48
То ми е около 25 - 30 мин. в градския, ама до спирката от нас е на 15 мин. ии ..Off дано тези в новия ми клас са някакви печени
![]()
Хайде и аз да си кажа за пътя.10 минути от нас до спирката, после 2 спирки с автобус и 10 с трамвай. По-малко от час едва ли.
А знаете ли кои смени ще бъдем, защото ако зимата сме сутрин - умирам.
Ти кажи на 4-ти какво е станало. Инак, дамата, която ме записа ме остави в пълно неведение ... Ни за учебници, ни за смени нещо каза, само аз си подавам последния документ (бях забравила някои неща и се връщах) и тя ми вика - заповядай на 16 септемвриАз я изгледах тъпо за секунда и си излязох.
И аз мисля, че ще има, сигурно просто ще съобщят по телефона. Иначе много искам да почне годината, ма то тва май е само временно вълнение и до декември сигурно вече ще ми е писнало![]()
познати в 127?![]()
АЕ+НЕ+БЕЛ+И
Абе хора кога излзиат резултатите от 2ро класиране и до кога трябва да се подават документите за записване, че вече тотално се обърках с тия дати![]()
Излизат на 4ти и записването е от 05.07 до 08.07, без 06.07 и 07.07![]()