- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
^ Не,от Бургас съм, т.е ГРЕ.
Знам как звучи, но не мога, просто е адски страшно и не съм свикнала с автобус и две смени ии нов клас и просто йасйиовехгтиехр. И направо ще е кланица в автобусите, добре че има книжарница до училището ми, което за моя радост е в центъра, че съм умряла иначе, не обичам много хора в автобуса и да. Втора смяна не знам какво ще я правя. Особено през зимата, брр. Много мисля, още не съм почнала даже ;д
по 1 желание
НПГПТО М. В. Ломоносов
Комп.техника и техн.-АЕ
с бал: 27.786
Ако не бях прочела, че сте писали, че са излязли нямаше и да разбера
Не мога да повярвам, тъкмо вече се бях примирала, че ще уча в 137, а взе че стана чудокартите са познали :Просто не мога да повярвам
![]()
МерсиОф немога да си намеря място от вълнение, радост, малко страх и тн
А статистика знаете ли дали е излязла?Интересно ми е да я видя, защото сигурно моя бал ще е минималния
![]()
Зависи за кое училище.
Приравнителният изпит не е чак толкова труден, ако си си учил нормално през годината.
Няма значение на кое класиране си приет, нали си вътре.
Каква гордост!? Да лежиш на стари лаври.
Честито! Дано не пропаднеш като 1/2 от учениците в Ломоносов.
Преди малко излязоха статистиките за София-град![]()
Последно редактирано от Rony999 : 07-04-2013 на 08:01
Някой ще остава ли на трето класиране?
Да попитам знаете ли какво трябва да прочетем за 8клас?Защото на мен ми дадоха само автори, но не и какво точно.
по 1 желание, 9 фег "Алфонс дьо Ламартин" ЧЕ-Фе,Ие,Х,Б - 8 Е клас за 2013/2014 учебна година. Пишете Лично Съобщение, които сте там.
Последно редактирано от adiesomerhalder : 07-04-2013 на 09:29
Светослав Минков- "Дамата с рентгеновите очи"
Емилиян Станев-" Крадецът на праскови"
Николай Хайтов- "Дервишиво семе"
Павел Вежинов- "В един есенен ден по шосето"
Йордан Радичков- " Млади години"
Вера Мутафчиева- "Летопис на смутното време"
Виктор Пасков- "Георг Хенинг"
Никола Вапцаров- "Песен за човека"
Христо Смирненски- "Зимни вечери"
Димчо Дебелянов- "Скрити вопли"
Това бяха произведенията, които ни дадоха.
Леле, като гледам някои, които пишат, че ще се прехвърлят от трамвай на автобус или обратното, хич не им завиждам, защото само с едно автобусче право си слизам надолу и хоп в гимназията.![]()
Мерси.От другата седмица, започвам да чета.Аз знаех само за ,,Млади години'',,Крадецът на праскови'' и ,,Песен за човека''.
Помня, че в моя списък, който ни го дадоха пишеше и Елисавета Багряна.Мисля, че общо 13 автора ни даде, но не съм сигурна.Не вярвам, че ще прочета всичко, но ще е добре да съм запозната с материала![]()
Аз оставам на трето класиране и ще запиша ГХП "Св. св. Кирил и Методий" гр. Пловдив. (дано да има места :c) Кажете кое според вас е по-добре. Има паралелки с английски, немски, френски и руски език. Двоумя се дали на първо място да запиша с немски или английски език като първи език. След това пак ще имам втори език, но имам добри познания по английски. Мисля, че ще е по-добре да науча и немски, а след това пак да си запиша втори английски?
Приет съм на второ класиране в 2 СОУ "Акад.Емилиян Станев" по 11 желание с бал 24.84
Мноооого се радвам, олекна ми.![]()
И честити на всички приети !
Честито и на теб
Catalyst64 може да запишеш НЕ като първи щом знаеш добре английскияНо все пак напиши всички паралелки, но гледай как ще ги наредиш
![]()
Честито на всички приети на 2 класиране. Моя път е около 50 мин. (пеша, метро и 74).