- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
мен мен приеха на второ класиране и аз като Rony999 бях убедена , че ще си остана в 137-мо![]()
П.С и аз ще пътувам пеша , после с метрото и автобус - който хвана![]()
Вече вярвам в чудесата![]()
![]()
А сега пак ще си пътувам около 20минТъкмо сега със сестра ми ще ходим заедно( и тя се мести в друго училище, пети клас е.Но май ще сме различни смени).Сега пътя до спирката ми е по-дълъг, около 15мин или повече, но с автобуса ще съм около 10мин.Не съм ходила до там, но утре или в понеделник като ходя ще видя колко време е
![]()
Знаете ли дали във всички училища искат здравния картон от миналата година?
На записването ли? На мен не ми го искаха. Иначе може есента да го искат, не съм сигурна.
Да, защото в понеделник ще ходим да се запиша.Питам защото, може да прозвучи тъпо, но в моето училище няма картона ми за миналта година, просто забравих да го дамА и никой въобще не ме подсеща ...Знам, че аз съм си виновна.
Здравейте! Един приятел е приет н 1-во класиране на 4-то желание,и той не е доволен..
Понеже 24.06-04.07 не беше тук в Б-я,не е подавал документи за 2-ро класиране.Дали е проблем да подаде документи за трето класиране?
НТБГ?
Хайде и аз да кажа за транспорта.
Пеша - 2-3 минути
Автобус - 10-15 минути
Метро - ~20 минути
Пеша - 5 минути някъде
Общо взето някъде 45 минути.
Ноооо не се оплаквам, аз съм си го избрал това.![]()
Нямам търпение за понеделник, за да ходя да се запиша
Просто много искам да видя училището от вътре, както и част от учителите
Нямам търпение и да се запозная с новите си съученици.Нямам търпение и за първия учебен ден.Първия месец ще ми е интересно, ама като се сетя за входните нива не ми се почва училище.От всички изпити и тестове, най-мразя входните нива
![]()
Аз се записах вече, но на мен ми искаха цял куп глупости здравен картон, служебната бележка и удостоверението, снимки, характеристиката по-късно и акта за раждане, който нямам представа защо им е. Имам около 10-15 минути пеша и толкова с метрото, бляк, никога не съм пътувала повече от 10 минути до училище. На нас ни дадоха да четем и "Преди да се родя" на Ивайло Петров, никъде не го видях до тук (може да не съм видяла).
Моя транспорт ще си бъде 15 минути с кола, или 5-6 минути пеша.Аз съм с математика и информатика и съм доволен.
Колко е минималния бал във вашата паралелка?
Аз ще пътувам около 30 мин и 15 пеша.
Не ми пречи, винаги съм пътувала доста до училище ;d