.
Отговор в тема
Страница 13 от 31 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 760
    Голям фен Аватара на sunshine :**
    мен мен приеха на второ класиране и аз като Rony999 бях убедена , че ще си остана в 137-мо
    П.С и аз ще пътувам пеша , после с метрото и автобус - който хвана

Вече вярвам в чудесата
    А сега пак ще си пътувам около 20мин Тъкмо сега със сестра ми ще ходим заедно( и тя се мести в друго училище, пети клас е.Но май ще сме различни смени).Сега пътя до спирката ми е по-дълъг, около 15мин или повече, но с автобуса ще съм около 10мин.Не съм ходила до там, но утре или в понеделник като ходя ще видя колко време е

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Вече вярвам в чудесата
    А сега пак ще си пътувам около 20мин Тъкмо сега със сестра ми ще ходим заедно( и тя се мести в друго училище, пети клас е.Но май ще сме различни смени).Сега пътя до спирката ми е по-дълъг, около 15мин или повече, но с автобуса ще съм около 10мин.Не съм ходила до там, но утре или в понеделник като ходя ще видя колко време е
    ти къде си приета ?

В Ломоносов,паралелката с компютри

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Един съвет - не чакайте трето класиране. Първо, че е рисковано, естествено, губите си местата...
    Второ едва ли ще ви е много готино да сте човекът с най-нисък бал във випуска, приет по някаква невероятна случайност на трето класиране.
    И най-вече - няма смисъл, при положение, че където и да влезете всичко зависи от вас - няма НИКАКВА гаранция, че в Първа английска или Девета френска ще научите повече от някое обикновено СОУ. В крайна сметка всичко зависи от висшето образование, средното е само подробност.
    Напълно съгласна !

Знаете ли дали във всички училища искат здравния картон от миналата година?

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    На записването ли? На мен не ми го искаха. Иначе може есента да го искат, не съм сигурна.

Да, защото в понеделник ще ходим да се запиша.Питам защото, може да прозвучи тъпо, но в моето училище няма картона ми за миналта година, просто забравих да го дам А и никой въобще не ме подсеща ...Знам, че аз съм си виновна.

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Аз хабер си нямам къде е моя, спокойно :Д

Здравейте! Един приятел е приет н 1-во класиране на 4-то желание,и той не е доволен..
    Понеже 24.06-04.07 не беше тук в Б-я,не е подавал документи за 2-ро класиране.Дали е проблем да подаде документи за трето класиране?

Мисля че не е проблем, стига да не изпусне срока

здр, има ли някой в НТБГ ?

Цитирай Първоначално написано от inurface Виж мнението
    Здравейте! Един приятел е приет н 1-во класиране на 4-то желание,и той не е доволен..
    Понеже 24.06-04.07 не беше тук в Б-я,не е подавал документи за 2-ро класиране.Дали е проблем да подаде документи за трето класиране?
    Ами ако не се е записал на първо класиране и ако не е участвал във второ, автоматично отива на трето или ще остане без училище и после ще трябва да кандидаства след осми клас. Поне аз така мисля. Съжалявам ако греша. Поправете ме!

Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Ами ако не се е записал на първо класиране и ако не е участвал във второ, автоматично отива на трето или ще остане без училище и после ще трябва да кандидаства след осми клас. Поне аз така мисля. Съжалявам ако греша. Поправете ме!
    Аз го знам, че се записва автоматично само ако не е приет никьде. Ако ли не - отива кьдето е приет и подава заявление за следващото класиране. Но това нз дали важи, ако е пропуснал едното класиране.

Хайде и аз да кажа за транспорта.

Пеша - 2-3 минути
    Автобус - 10-15 минути
    Метро - ~20 минути
    Пеша - 5 минути някъде

Общо взето някъде 45 минути.
    Ноооо не се оплаквам, аз съм си го избрал това.

Нямам търпение за понеделник, за да ходя да се запиша Просто много искам да видя училището от вътре, както и част от учителите Нямам търпение и да се запозная с новите си съученици.Нямам търпение и за първия учебен ден.Първия месец ще ми е интересно, ама като се сетя за входните нива не ми се почва училище.От всички изпити и тестове, най-мразя входните нива

Аз се записах вече, но на мен ми искаха цял куп глупости здравен картон, служебната бележка и удостоверението, снимки, характеристиката по-късно и акта за раждане, който нямам представа защо им е. Имам около 10-15 минути пеша и толкова с метрото, бляк, никога не съм пътувала повече от 10 минути до училище. На нас ни дадоха да четем и "Преди да се родя" на Ивайло Петров, никъде не го видях до тук (може да не съм видяла).

аз съм с математика и информационни технологии

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от fair Виж мнението
    На нас ни дадоха да четем и "Преди да се родя" на Ивайло Петров, никъде не го видях до тук (може да не съм видяла).
    И аз го имам за четене

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Аз хабер си нямам къде е моя, спокойно :Д
    На нас не ни ги искаха
    Аз ще пътувам около 15 минути с 204 (до Орлов мост), 3 минути с метрото и малко пеша

Голям фен
    Моя транспорт ще си бъде 15 минути с кола, или 5-6 минути пеша. Аз съм с математика и информатика и съм доволен. Колко е минималния бал във вашата паралелка?

Повече от фен
    Аз ще пътувам около 30 мин и 15 пеша.
    Не ми пречи, винаги съм пътувала доста до училище ;d

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Колко е минималния бал във вашата паралелка?
    Най-ниския 31,232

Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Колко е минималния бал във вашата паралелка?

33.294

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си