.
Отговор в тема
Страница 17 от 31 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 760
    Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Някой знае ли дали ги има всичките произведения, които трябва да четем в интернет?
    Ами за ,,Крадецът на праскови'' го има, стихотворенията би трябвало да ги има, както и някой разкази.
    Ето какво намерих:
    Николай Хайтов- "Дервишиво семе"
    Ивайло Петров - "Преди да се родя''
    Светослав Минков- "Дамата с рентгеновите очи"
    Йордан Радичков- " Млади години"
    Йордан Радичков- "Нежната спирала"
    Валери Петров - Тавански спомен…

Сигурна съм че и другите ги има, но не ми се търси.Лично аз предпочитам да чета книгата от колкото чрез Интернет.
    Последно редактирано от Rony999 : 07-26-2013 на 09:53

Цитирай Първоначално написано от martinfast Виж мнението
    Аз пък съм зарязал списъка (прочел съм само "Преди да се родя" , "Крадецът на праскови" и някои разкази) и съм се отдал на криминалетата
    Аууу, криминалета - любимите ми.

anonymous895156
    Guest
    Реших, че съм твърде гениален за книгите от списъка, и тези дни слушам само поп-фолк
    Последно редактирано от dimitar., : 07-26-2013 на 11:33

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Ами за ,,Крадецът на праскови'' го има, стихотворенията би трябвало да ги има, както и някой разкази.
    Ето какво намерих:
    Николай Хайтов- "Дервишиво семе"
    Ивайло Петров - "Преди да се родя''
    Светослав Минков- "Дамата с рентгеновите очи"
    Йордан Радичков- " Млади години"
    Йордан Радичков- "Нежната спирала"
    Валери Петров - Тавански спомен…

Сигурна съм че и другите ги има, но не ми се търси.Лично аз предпочитам да чета книгата от колкото чрез Интернет.
    Благодаря!

Хеей Тази година и аз съм в 8 клас ТГ "Княз Симеон Търновски", Стара Загора...Има ли някой там??? Аз винаги чета книжките от списъците, но тази година не ни дадоха списък.Но ще видя някои от произведенията да прочета .. Да знам за какво става въпрос Иначе някои се оплакват от транспорта...Аз също трябва да ходя до даскало с автобус.Аз живея в къща... Пътят ми до спирката е 2-3 минути... Аз винаги отивам с около 10 минути по-рано на спирката, защото съм с компания В автобуса 20 минути си говорим...Общо взето е добре...Като сляза пътят до гимназията е най-много 10 минути... И аз мисля за това какво ще ми трябва за даскало...Правя списъци от сега
    Последно редактирано от Joker Simone : 07-26-2013 на 18:08

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от Joker Simone Виж мнението
    И аз мисля за това какво ще ми трябва за даскало...Правя списъци от сега
    Ох, не съм сама

Повече от фен
    какво точно пишете в тея списъци
    аз не се сещам за нещо което да ми трябва ;дд

Някой от Русе няма ли?

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Аз съм толкова неорганизирана, че на 16-ти сигурно ще пищя панически, защото обикновено пренебрегвам всичко до последния момент ;дд Иначе и аз се чудя какво да облека, въпреки че никога не става на моята.
    Толкова съм стресирана за училище, обаче, че сънувам кошмари как има някаква грешка и не съм приета *въпреки, че съм записана* и си оставам в старото училище..крещяла съм на сън ''НЕЕ'' и се събудих плачейки

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Аз съм толкова неорганизирана, че на 16-ти сигурно ще пищя панически, защото обикновено пренебрегвам всичко до последния момент ;дд Иначе и аз се чудя какво да облека, въпреки че никога не става на моята.
    Толкова съм стресирана за училище, обаче, че сънувам кошмари как има някаква грешка и не съм приета *въпреки, че съм записана* и си оставам в старото училище..крещяла съм на сън ''НЕЕ'' и се събудих плачейки

Голяма паника си

боже хора кво толкова се панирате, голямо чудо, че сме в нови училища ..

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Чудо е като всъщност за 3 години едва си се научил да търпиш и да се държиш нормално с дадени хора, а изведнъж вече ги няма. Голям шок е, поне за мен. Затова е паниката Иначе добре ли си прекарвате лятото, че моето нещо...

Цяло лято болен. От 10 юни не ме пуска.

От какво бе Христо?

аа..това е гадно

Някаква противна кашлица, от която първите две седмици не можех въздух да си взема като се закашлям. Пооправих се, почнах рядко да кашлям и по-малко, но преди две седмици баща ми пак донесе нещо - чувство за отпадналост, течащ нос, кихане, отново гадна кашлица и падане на гласа. Поне вече не се чувствам много отпаднал и гласът ми се върна.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Реших, че съм твърде гениален за книгите от списъка, и тези дни слушам само поп-фолк
    Идиот...Заради тая тъпа музика и такива глупаци като теб, държавата ни е на това дередже.

Някаква противна кашлица, от която първите две седмици не можех въздух да си взема като се закашлям. Пооправих се, почнах рядко да кашлям и по-малко, но преди две седмици баща ми пак донесе нещо - чувство за отпадналост, течащ нос, кихане, отново гадна кашлица и падане на гласа. Поне вече не се чувствам много отпаднал и гласът ми се върна.
    Ужаас, нещо хомеопатично взимаш ли? Ако си отпаднал препоръчвам да се натряскаш с плодове, винаги ми върши работа

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cecomuhata Виж мнението
    Идиот...Заради тая тъпа музика и такива глупаци като теб, държавата ни е на това дередже.
    Моето момче, можеш само да ми завиждаш, не че така можеш да достигнеш моето интелектуално ниво, но...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Неприятно... Особено лятото..
    Скорошно оздравяване!

можеш само да ми завиждаш
    Защо винаги, ама винаги мислиш, че другите ти завиждат, когато кажат нещо отрицателно за теб?

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Ужаас, нещо хомеопатично взимаш ли? Ако си отпаднал препоръчвам да се натряскаш с плодове, винаги ми върши работа
    Седми клас, когато се влачех няколко месеца с хрема, училищната лекарка ми предписваше точно такива хомеопатични глупости и абсолютно никакъв ефект от тях. Отървах се от хремата с антибиотик.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Защо винаги, ама винаги мислиш, че другите ти завиждат, когато кажат нещо отрицателно за теб?
    Те имат основание, за да го правят, къде съм написал в мнението си, че ми завижда в момента?

Моето момче, можеш само да ми завиждаш, не че така можеш да достигнеш моето интелектуално ниво, но...
    Не бих завиждал на "интелигентността" на някой с IQ(надявам се да знаеш какво е) 50.Напротив, по-скоро ми е жал за теб.Повярвай ми, няма интелектуалец, слушащ чалга, а няма и да има.Това е турска музика създадена за най-ниската част от пирамидата на нашето общество!

Цитирай Първоначално написано от cecomuhata Виж мнението
    Не бих завиждал на "интелигентността" на някой с IQ(надявам се да знаеш какво е) 50.Напротив, по-скоро ми е жал за теб.Повярвай ми, няма интелектуалец, слушащ чалга, а няма и да има.Това е турска музика създадена за най-ниската част от пирамидата на нашето общество!
    Напълно вярно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си