- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Ами за ,,Крадецът на праскови'' го има, стихотворенията би трябвало да ги има, както и някой разкази.
Ето какво намерих:
Николай Хайтов- "Дервишиво семе"
Ивайло Петров - "Преди да се родя''
Светослав Минков- "Дамата с рентгеновите очи"
Йордан Радичков- " Млади години"
Йордан Радичков- "Нежната спирала"
Валери Петров - Тавански спомен…
Сигурна съм че и другите ги има, но не ми се търси.Лично аз предпочитам да чета книгата от колкото чрез Интернет.![]()
Последно редактирано от Rony999 : 07-26-2013 на 09:53
Реших, че съм твърде гениален за книгите от списъка, и тези дни слушам само поп-фолк
Последно редактирано от dimitar., : 07-26-2013 на 11:33
Хеей![]()
![]()
Тази година и аз съм в 8 клас
ТГ "Княз Симеон Търновски", Стара Загора...Има ли някой там??? Аз винаги чета книжките от списъците, но тази година не ни дадоха списък.Но ще видя някои от произведенията да прочета .. Да знам за какво става въпрос
Иначе някои се оплакват от транспорта...Аз също трябва да ходя до даскало с автобус.Аз живея в къща... Пътят ми до спирката е 2-3 минути... Аз винаги отивам с около 10 минути по-рано на спирката, защото съм с компания
В автобуса 20 минути си говорим...Общо взето е добре...Като сляза пътят до гимназията е най-много 10 минути... И аз мисля за това какво ще ми трябва за даскало...Правя списъци от сега
![]()
Последно редактирано от Joker Simone : 07-26-2013 на 18:08
какво точно пишете в тея списъци
аз не се сещам за нещо което да ми трябва ;дд
Аз съм толкова неорганизирана, че на 16-ти сигурно ще пищя панически, защото обикновено пренебрегвам всичко до последния момент ;дд Иначе и аз се чудя какво да облека, въпреки че никога не става на моята.
Толкова съм стресирана за училище, обаче, че сънувам кошмари как има някаква грешка и не съм приета *въпреки, че съм записана* и си оставам в старото училище..крещяла съм на сън ''НЕЕ'' и се събудих плачейки![]()
боже хора кво толкова се панирате, голямо чудо, че сме в нови училища ..
Чудо е като всъщност за 3 години едва си се научил да търпиш и да се държиш нормално с дадени хора, а изведнъж вече ги няма. Голям шок е, поне за мен. Затова е паникатаИначе добре ли си прекарвате лятото, че моето нещо...
Цяло лято болен. От 10 юни не ме пуска.![]()
Някаква противна кашлица, от която първите две седмици не можех въздух да си взема като се закашлям. Пооправих се, почнах рядко да кашлям и по-малко, но преди две седмици баща ми пак донесе нещо - чувство за отпадналост, течащ нос, кихане, отново гадна кашлица и падане на гласа.Поне вече не се чувствам много отпаднал и гласът ми се върна.
Не бих завиждал на "интелигентността" на някой с IQ(надявам се да знаеш какво е) 50.Напротив, по-скоро ми е жал за теб.Повярвай ми, няма интелектуалец, слушащ чалга, а няма и да има.Това е турска музика създадена за най-ниската част от пирамидата на нашето общество!