.
Отговор в тема
Страница 19 от 31 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 760
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    До селяни ?
    Какво общо имат селото и селяните?

Повече от фен
    Доста е скучно тва лято..

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    ^Така е... Плюс това дните минават много бавно...

Повече от фен
    За първи път нямам търпение да почна училище

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    И аз нямам търпение да започна. Даже сега броя дните, които остават до началото на учебната година.

Повече от фен
    Хей, дървен философе, някой да е отрекъл някъде влиянието на средата? Нещата са свързани - възпитание, среда, образование, вървят ръка за ръка. Кой те е излъгал, че средата е здравословна само извън София? В даскалото ми имаше ученик от твоя роден Димитровград, пътуваше с нас в трамвая. Комплексар общо взето. Питаш го какво работят вашите.
    - Няма да ви кажа - беше дежурният му отговор - за да не ви смачкам самочувствието.
    Майка му се оказа според казаното от хора в класа му заместник - кметица, а баща му - тираджия. Срамна професия няма, но не виждам на кое отгоре се изживяваше като нещо повече от останалите. Винаги като чета постовете ти и перченето ти , си спомням за него. И дай сега заради такива надувки като вас двамата да обобщя, че хората в Димитровград не струват като приятели, като хора, с които да си в една компания и да се чувстваш добре. Не бих го направила, тъй като всеки отговаря сам за себе си и не е представителна извадка за поведението на всички в града му . И точно по тази логика в София хората не са еднакви и няма как да са. Има свестни, има умни, има кадърни, има тъпи и задръстени, има простаци, има пълни комплексари, има всякакви. Аман от това скапано разделение - София / провинция. Има хора и хора, а не идващи от тук или от там.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 07-31-2013 на 14:00

Голям фен
    Аз не съм надувка, просто изтъквам, че слушам чалга и имам 6-ци. Как си с четенето с разбиране? :/

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Аз не съм надувка, просто изтъквам, че слушам чалга и имам 6-ци. Как си с четенето с разбиране? :/
    Мисля, че това беше отправено към Димитър.

Оф много ми е скучно това лято и аз като Ramona нямам търпение Просто половин лято си ми мина в стоене вкъщи и пред компютъра. Гадното е че от мойте фр чакат все аз да им се обадя, а те не се сещат за мен и така и няма с кого да изляза на вън ...А толкова искам да се разнообразя. С един фр си писах всеки ден, но той е извън София.Утре ще ходя до библиотеката да взема ,,Преди да се родя ...'' .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Ти как си с четенето с разбиране? Къде се буташ? И къде съм написала каквото и да е като коментар за чалга и шестици? Говорех на Димитър конкретно по повод поста му за софиянци и противопоставянето им на хора от провинцията , а под номер две (същия като него или поне в такава светлина се представя Димитър във форума) визирах негов съгражданин, учил за известно време в нашето училище. Дори и за миг не съм имала предвид теб или твое изказване.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 07-31-2013 на 18:06

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Оф много ми е скучно това лято и аз като Ramona нямам търпение Просто половин лято си ми мина в стоене вкъщи и пред компютъра. Гадното е че от мойте фр чакат все аз да им се обадя, а те не се сещат за мен и така и няма с кого да изляза на вън ...А толкова искам да се разнообразя. С един фр си писах всеки ден, но той е извън София.Утре ще ходя до библиотеката да взема ,,Преди да се родя ...'' .
    И аз имаш един двуседмичен период, в който си стоях вкъщи.
    За щастие той свърши. Намерих си някви занимания - записах се на рисуване.
    От коя библиотека вземаш книга - и аз мисля да си вадя карта като си взема личната карта.

Tук било много интересно, бе, ахахахахахаха.

Имам чувството, че вие (Димитър и Евтимов) сте аааааадски спрели. :/ Слушаш чалга и имаш 6-ци, еха, ти си гений, бе, ахахахахахаха, 'баси високото самочувствие имате.
    Хайде, продължавайте да развеселявате.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Хей, дървен философе, някой да е отрекъл някъде влиянието на средата? Нещата са свързани - възпитание, среда, образование, вървят ръка за ръка. Кой те е излъгал, че средата е здравословна само извън София? В даскалото ми имаше ученик от твоя роден Димитровград, пътуваше с нас в трамвая. Комплексар общо взето. Питаш го какво работят вашите.
    - Няма да ви кажа - беше дежурният му отговор - за да не ви смачкам самочувствието.
    Майка му се оказа според казаното от хора в класа му заместник - кметица, а баща му - тираджия. Срамна професия няма, но не виждам на кое отгоре се изживяваше като нещо повече от останалите. Винаги като чета постовете ти и перченето ти , си спомням за него. И дай сега заради такива надувки като вас двамата да обобщя, че хората в Димитровград не струват като приятели, като хора, с които да си в една компания и да се чувстваш добре. Не бих го направила, тъй като всеки отговаря сам за себе си и не е представителна извадка за поведението на всички в града му . И точно по тази логика в София хората не са еднакви и няма как да са. Има свестни, има умни, има кадърни, има тъпи и задръстени, има простаци, има пълни комплексари, има всякакви. Аман от това скапано разделение - София / провинция. Има хора и хора, а не идващи от тук или от там.
    Не твърдя, че все човек не е различен, нещо си се объркала. Как реши, че съм надут? За разлика от повечето, които нямат с какво да изпъкнат, ние имаме с какво. И въпреки старанието, да не го показвам, съм обявен за надувка?? Ха ха
    Не се смятам за нещо повече от когото и да било!
    Разделението ми е нужно, за да ви предизвиквам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Не твърдя, че все човек не е различен, нещо си се объркала. Как реши, че съм надут? За разлика от повечето, които нямат с какво да изпъкнат, ние имаме с какво. И въпреки старанието, да не го показвам, съм обявен за надувка?? Ха ха
    Не се смятам за нещо повече от когото и да било!
    Разделението ми е нужно, за да ви предизвиквам
    Кои сте вие, които имате с какво да изпъквате? Мислех, че разговарям с теб само.За себе си и за кого още говориш? Да не си пък с раздвоена самоличност? О, сетих се, цитатът на който отговаряш е мой, но специално този отговор между редовете е за Пери птицечовката и констатацията му за теб и Евтимов. Ако е така, оправданието ти няма пак да мине. Научи се да цитираш по отделно и да отговаряш персонално, за да могат четящите да се ориентират кое към кого е насочено като реплика. Не е сложна задача това, другия път ще се справиш.

Не си бил надувка казваш и си се стараел да прикриваш успехите си? Да, ама някой друг път. Целият форум десетки пъти прочете какви оценки имаш на двата изпита. Ако сме честни, на тези лесни изпити доста хора имаха повече от теб, пък не се съдраха да се хвалят. 3 години си учил в МГ , ама пак не си се докопал до пълното 6 на тази пародия, наречена изпит по математика, на която деца от квартални училища изкараха пълна шестица. Направих си труда да го погледна този изпит, някаква смешка. Онези дами и господа , които ги пускат такива елементарни изпитите (пък чувам и с грешки), всяка година драстично свалят летвата, за да отчитат успеваемост и да галят съвсем незаслужено егото на такива като теб. Ако си преглеждал за тренинг изпитите, падали се 2008 и 2009 и ако случайно си докарал точки за оценка, близка до 6, , тогава можем да си поговорим за успеваемостта ти. Иначе с твоите и с по-добри резултати има толкова много седмокласници в страната, че не виждам с какво толкова изпъкваш на фона им. Същата работа и с 1000 стипендии. Класиран си на този етап , ми добре. Още колко обаче също са? Въобще как знаеш кой седи срещу теб и какво има зад гърба си като резултати, та да считаш, че си над него?
    И те съветвам най-чистосърдечно, чети по-внимателно преди да пишеш. Буквалното разбиране на нещата не е отличителна черта на хората, претендиращи толкова често за изпъкване сред масата с интелект. Самият ти написа, че някакъв си приятел на семейството ви се произнесъл много смислено, че бизнес със софиянци и с цигани не се прави и че според теб напълно бил прав. На това му се вика плиткоумно обобщение, в отговор на което получи разяснението, че хората все пак са различни, дори и да са с еднакво местоживеене. Сега дали разбра?
    Последно редактирано от irrationalDecision : 07-31-2013 на 23:16

anonymous895156
    Guest

Не си бил надувка казваш и си се стараел да прикриваш успехите си? Да, ама някой друг път. Целият форум десетки пъти прочете какви оценки имаш на двата изпита. Ако сме честни, на тези лесни изпити доста хора имаха повече от теб, пък не се съдраха да се хвалят. 3 години си учил в МГ , ама пак не си се докопал до пълното 6 на тази пародия, наречена изпит по математика, на която деца от квартални училища изкараха пълна шестица. Направих си труда да го погледна този изпит, някаква смешка. Онези дами и господа , които ги пускат такива елементарни изпитите (пък чувам и с грешки), всяка година драстично свалят летвата, за да отчитат успеваемост и да галят съвсем незаслужено егото на такива като теб. Ако си преглеждал за тренинг изпитите, падали се 2008 и 2009 и ако случайно си докарал точки за оценка, близка до 6, , тогава можем да си поговорим за успеваемостта ти. Иначе с твоите и с по-добри резултати има толкова много седмокласници в страната, че не виждам с какво толкова изпъкваш на фона им. Същата работа и с 1000 стипендии. Класиран си на този етап , ми добре. Още колко обаче също са? Въобще как знаеш кой седи срещу теб и какво има зад гърба си като резултати, та да считаш, че си над него?
    Относно 1000 стипендии - кандидатствам за втора година, миналата взех основна стипендия и есето ми беше публикувано в "добрите есета". Аз не смятам, че това е нещо, с което да се самоизтъквам.
    Първото ти изречение ме съсипа. Успехите ми определено не са шестиците на жалкарския (без извинение) изпит. Критериите му са страшно занижени (не по-занижени от дзи-то, разбира се). Ако искаш толкова да знаеш, защо смятам, че прикривам своите успехи/постижения (пак казвам - не претендирам, че са нещо голямо, нито пък смятам, че каквито и успехи да има човек, има право да се чувства нещо повече от другите), то ме питай за тях на лично съобщение. Ще бъде нахално, ако го направя тук.
    Защо нямам пълно шест ли - грешката ми е в първия модул на една задача, където не видях, че знакът е <, а го взех за =. И са ме орязали на последната задача заради части от обяснението. Същата история на изпита по БЕЛ. Въпреки това, аз не се ядосвам, защото си знам реалния резултат. А и това е просто една учебна глупост, създадена по калпав начин - има много по-добри начини да тествам знанията и възможностите си.
    Още колко обаче също са? Въобще как знаеш кой седи срещу теб и какво има зад гърба си като резултати, та да считаш, че си над него?
    Вече прекаляваш с измислиците и преписването на неща, които не съм казвал. Как въобще бих могъл да да си помисля подобно нещо? Нека се изясним - аз не съм нищо повече от когото и да било.

И те съветвам най-чистосърдечно, чети по-внимателно преди да пишеш. Буквалното разбиране на нещата не е отличителна черта на хората, претендиращи толкова често за изпъкване сред масата с интелект. Самият ти написа, че някакъв си приятел на семейството ви се произнесъл много смислено, че бизнес със софиянци и с цигани не се прави и че според теб напълно бил прав. На това му се вика плиткоумно обобщение, в отговор на което получи разяснението, че хората все пак са различни, дори и да са с еднакво местоживеене. Сега дали разбра?
    А ти дали разбра, че не мисля това, което написах? Ехо, всеки здравомислещ човек би си казал "а тоя дали не се опитва да провокира?" и би оставил настрана дискусията с мен.
    Надявах се, че повече хора ще дойдат да спорят, но не...
    Последно редактирано от dimitar., : 08-01-2013 на 11:18

Добре, изобщо не си направих труда да ви изчета последните романи, но и без това знам какво ще видя - кой от кой е по-умен, висшестоящ, кой е селянин, кой не..... такива дивотии. Айде сега се върнете на първата страница и прочетете заглавието на темата. Очевидно, всички в този форум имат мнение по темата, която дискутирате, но останалите са достатъчно тактични (не казвам умни, да не вземе някой да се обиди), че да си замълчат и да го запазят за себе си. Сега ако ви доставя удоволствие да ни забавлявате с цирковете си, никой не може да ви спре. Но ако ви присветне лампичката в главата, моля, въздържайте се от повече коментари и спорове относно чалгата, бг рап или други стилове ; цигани, софиянци или други народности ; столица или провинция.

"РАЗНИ ХОРА, РАЗНИ ИДЕАЛИ" !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Добре, изобщо не си направих труда да ви изчета последните романи, но и без това знам какво ще видя - кой от кой е по-умен, висшестоящ, кой е селянин, кой не..... такива дивотии. Айде сега се върнете на първата страница и прочетете заглавието на темата. Очевидно, всички в този форум имат мнение по темата, която дискутирате, но останалите са достатъчно тактични (не казвам умни, да не вземе някой да се обиди), че да си замълчат и да го запазят за себе си. Сега ако ви доставя удоволствие да ни забавлявате с цирковете си, никой не може да ви спре. Но ако ви присветне лампичката в главата, моля, въздържайте се от повече коментари и спорове относно чалгата, бг рап или други стилове ; цигани, софиянци или други народности ; столица или провинция.

"РАЗНИ ХОРА, РАЗНИ ИДЕАЛИ" !!!!!!
    +1

Голям фен Аватара на Elli *
    Аз съм приета в 9 ФЕГ - 8 в клас :3 ако има други- да казват

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Някой да ми помогне, постоянно гледам back to school видеота и вече си правя списъци Ако някой си е направил списък да сподели, че не мога да се сетя какво ми трябва още. Тъпо ми е да призная, но се вълнувам и нямам търпение ;д

Голям фен Аватара на nor4eto99
    На ЛС ти ги написах моите )

И аз нямам представа какво ще ми трябва. Опитах се да направя списък, но ми се стори прекалено малък. Направих втори, той пък беше прекалено голям... Абе изобщо си нямам и представа какво ще ми трябва. Вашият списък какъв е? Да добия някаква обща представа, че и идея си нямам.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Ти за неща от първа необходимост или училищни пособия не можеш да си направиш списък?

Голям фен Аватара на black pearl
    Кви са тия драми ;д Стига се вълнувахте толкова , че накрая ще се разочаровате. И аз си набелязвам какво ще ми трябва , ама ни знам от къде ще си ги купувам , защото няма да съм във Варна, а ще пътувам на 15ти за вкъщи(чак) ;хх

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Ти за неща от първа необходимост или училищни пособия не можеш да си направиш списък?
    Предполагам за всичко, главата ми е много разхвърляна тези дни, понеже трябва да свърша доста други неща, пък и по принцип съм си доста неорганизирана и разсеяна. Минали години се прибираме от магазина и аз осъзнавам, че нямам половината неща, които ми трябват. Изобщо съм голяма трагедия в това отношение :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си