- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
wut o_o трябва да си нося тетрадка и химикалка за 16ти ? програмата няма ли да се казва на предварителните родителски срещи, изобщо там какво се казва ?
Elli, аз съм приета в 9 ФЕГ, само че съм А клас .... иначе мисля, че не трябва да си носим нищо ... смисъл на 9ти на родителската би трябвало да кажат и програмата и там каквото трябва .. и бтв, имам чувството, че ще ни целят стабилно![]()
Вие ще имате ли родителски срещи?Ние ще имаме на 12-ти. Днес погледнах сайта на училището и са си обновили новините.И на 16-ти 8-ми и 12-ти клас трябва да сме там от 9часа, а останалите класове от 9:45Но пък са махнали учебници(бяха качили какви учебници ще ни трябват).
Ние няма да имаме.
Видях си новият клас. В ужас съм, ужас просто, надявам се да не са толкова зле, колкото изглеждат в момента. Иначе и ние имаме родителска на 12-ти.
^Защо какво им е ?
Темата е малко замряла, но и аз да не остана по-назад. Намира ли се някой в ЕГ "Иван Вазов", Пловдив с френски?![]()
Първо, защото няколко човека са от стария ми клас и изобщо не искам да имам нищо общо с тях, а другите просто са едни от ''най-популярните'', swag yolo тип, уж, пък не обичам да съм около такива хора много, много.. Сигурно си внушавам, но предпочитам да не си вдигам надеждите, за да не се окажат ужасни. Надявам се да се разбираме поне, че ще е тъпо ако се мразим.
Последно редактирано от Supernaturalfan : 09-06-2013 на 21:30
OХ, зайченца малки ahahahhaha
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ние днес имахме родителска среща (в 10:00).
Като цяло класът изглежда добре, е, има едно-две отклонения, но ще го преживея. 24-ма сме. Класната ще ни преподава ИТ, а старата класна си остава като учителка по ИИ (тя се е пенсионирала преди четири години, но се е върнала и прекара нашия клас).
Ще имаме 683 или не знам колко часове по английски общо, което си е малко над 50% от всички.
Купих си някои от учебниците (Математика, БЕЛ, Музика), мисля, че ще ми е лесно (е, то на мен какво ми е трудно, аз съм вундеркиндер мойчен дез).
Майка ми се върна вече, така че ще докладвам
Така, била очарована от учителите и от директорката, мисли че ще има ред, още от вторник започваме да учим бляя, ще седим по номера, започваме втора смяна, можеш да се явиш за DEF, IELTS, ADVANCE, DELE и някакви други, в 12-ти клас ще учим испански. Класната ни е по френски, ще имаме две учителки по френски. Като цяло това е. Доволна съм.