.
Отговор в тема
Страница 22 от 31 ПървиПърви ... 12181920212223242526 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 760
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Абе някой в ОМГ Пловдив?
    А за първия учебен ще съм си с униформата. Но и да не беше задължителна щях да си отида с дънки и тениска.
    Познавам едно момиче, което ще е там, ама не знам с каква паралелка...

Голям фен Аватара на Elli *
    wut o_o трябва да си нося тетрадка и химикалка за 16ти ? програмата няма ли да се казва на предварителните родителски срещи, изобщо там какво се казва ?

Супер фен Аватара на Runsss
    Град
    Sofia
    Elli, аз съм приета в 9 ФЕГ, само че съм А клас .... иначе мисля, че не трябва да си носим нищо ... смисъл на 9ти на родителската би трябвало да кажат и програмата и там каквото трябва .. и бтв, имам чувството, че ще ни целят стабилно

Голям фен Аватара на Elli *
    Runss сега ще ти пиша на личнo :Д

има ли някого от художествената в сливен

Вие ще имате ли родителски срещи?Ние ще имаме на 12-ти. Днес погледнах сайта на училището и са си обновили новините.И на 16-ти 8-ми и 12-ти клас трябва да сме там от 9часа, а останалите класове от 9:45 Но пък са махнали учебници(бяха качили какви учебници ще ни трябват).

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Вие ще имате ли родителски срещи?Ние ще имаме на 12-ти. Днес погледнах сайта на училището и са си обновили новините.И на 16-ти 8-ми и 12-ти клас трябва да сме там от 9часа, а останалите класове от 9:45 Но пък са махнали учебници(бяха качили какви учебници ще ни трябват).
    Ще имаме, разбира се.
    За френските паралелки в 5-та езикова родителската среща е на 11.09. от 19ч.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-05-2013 на 11:32

Повече от фен
    Ние няма да имаме.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Видях си новият клас. В ужас съм, ужас просто, надявам се да не са толкова зле, колкото изглеждат в момента. Иначе и ние имаме родителска на 12-ти.

Повече от фен
    ^Защо какво им е ?

Темата е малко замряла, но и аз да не остана по-назад. Намира ли се някой в ЕГ "Иван Вазов", Пловдив с френски?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Видях си новият клас. В ужас съм, ужас просто, надявам се да не са толкова зле, колкото изглеждат в момента.
    Защо си разочарована?

Град
    Bulgaria
    Първо, защото няколко човека са от стария ми клас и изобщо не искам да имам нищо общо с тях, а другите просто са едни от ''най-популярните'', swag yolo тип, уж, пък не обичам да съм около такива хора много, много.. Сигурно си внушавам, но предпочитам да не си вдигам надеждите, за да не се окажат ужасни. Надявам се да се разбираме поне, че ще е тъпо ако се мразим.
    Последно редактирано от Supernaturalfan : 09-06-2013 на 21:30

Има ли някой от ФЕГ Пловдив с френски ?

Благоевград - строителния техникум съм аз

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    OХ, зайченца малки ahahahhaha
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    OХ, зайченца малки ahahahhaha
    ОХ, педофилче малко ahahahhaha

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    ОХ, педофилче малко ahahahhaha
    Oх, щтип по бузата, малко зайченце, да знаеш само малки пухкави зайци обичам да си похапвам ахахахха
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Oх, щтип по бузата, малко зайченце, да знаеш само малки пухкави зайци обичам да си похапвам ахахахха
    O_o Are you on drugs bro ?

Цитирай Първоначално написано от Dexterfan Виж мнението
    Има ли някой от ФЕГ Пловдив с френски ?
    Познавам МНОГО хора във ФЕГ Пловдив с френски. Главно момичета. Знам, обаче че сте много класове с френски. Повечето не са много приятни хора /за тези, които знам говоря/, но пък има и готини. Не знам при кой ще се паднеш.

Цитирай Първоначално написано от -TheAnonymousOne- Виж мнението
    Познавам МНОГО хора във ФЕГ Пловдив с френски. Главно момичета. Знам, обаче че сте много класове с френски. Повечето не са много приятни хора /за тези, които знам говоря/, но пък има и готини. Не знам при кой ще се паднеш.
    Дано да не попадна на Swag/yolo type

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Зайци

Нямам търпение майка ми да се върне от родителската

anonymous895156
    Guest
    Ние днес имахме родителска среща (в 10:00).
    Като цяло класът изглежда добре, е, има едно-две отклонения, но ще го преживея. 24-ма сме. Класната ще ни преподава ИТ, а старата класна си остава като учителка по ИИ (тя се е пенсионирала преди четири години, но се е върнала и прекара нашия клас).
    Ще имаме 683 или не знам колко часове по английски общо, което си е малко над 50% от всички.
    Купих си някои от учебниците (Математика, БЕЛ, Музика), мисля, че ще ми е лесно (е, то на мен какво ми е трудно, аз съм вундеркиндер мойчен дез).

Град
    Bulgaria
    Майка ми се върна вече, така че ще докладвам
    Така, била очарована от учителите и от директорката, мисли че ще има ред, още от вторник започваме да учим бляя, ще седим по номера, започваме втора смяна, можеш да се явиш за DEF, IELTS, ADVANCE, DELE и някакви други, в 12-ти клас ще учим испански. Класната ни е по френски, ще имаме две учителки по френски. Като цяло това е. Доволна съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си