- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
И аз няма да нося цвете.
Иначе, вълнувате ли се![]()
Колкото и да не ми се искаше, се вълнувам мноооого и си прехвърлям различни сценарии из главата..повечето са лоши![]()
Вълнувам се донякъде. И мисля, че е нормално. Иначе, Supernaturalfan, и аз не си представям деня да мине особено добре. Стискам палци всичко да си се случи нормално. И като цяло това е.
Айде, честит първи учебен ден! Много успехи на всички и приятно ядене на моркови (при нас ще има и зеле-чиста салатка)![]()
успех
Да ви е честит първия учебен ден. Пожелавам много успех на всичкиии!![]()
Разкажете как минаЦелиха ли ви с моркови, как е класа?
Класната е много симпатична(радвам се, че ни е се е паднала )Когато влязох в стаята нямаше свободен чин(да седна сама)седнах до едно момиче.Единствено ние двете от момичета си говорихме всички други момичета мълчаха. Имахме един рожденик и един именник. Класа в началото беше много тих.Класната ни питаше нещо ние мълчим...После вече като си казвахме имената започна хаоса(така и не стигнаха до мен). Когато слязохме на двора , нямаше голямо тържество.Пуснаха химна, минаха трима знаменосци( аз не видях много) и накрая... Се почна целено с моркови.Нашия клас беше ,,ж'' и бяхме в края към 10 и 9-ти клас и затова не успяха да ни уцелят, повече се целеха към първите класове.Но си имаше голям дъжд от морковиПосле си тръгнахме и така
Как беше при вас
![]()
Никой не ме цели с моркови...нито дадоха, нито нищо.... (саднах се) Иначе класа ми е невероятно як, г-жата е страхотна и разбрана, всичко като цяло е супер яко
Най-накрая някой да пишеСа се сещам как се ударих главата в прозореца (добре че не ме видяха всички:Д)
Никой не замеряше никой с моркови, но на всички ни дадоха едни мънички картонени моркови, много са сладки, въпреки че са само хартийки.
Класа не е толкова зле, правиха ни снимка, на която съм сигурна, че изглеждам абсолютно ужасяващо. Никой не се запозна с никой, до колкото видях. Някои момичета ме изнервиха с лигавенето си. Класната е малко строга, но иначе е добра. Имаме по около 3 часа френски и последния за деня ще ни го води французойка :3 Всички момчета от класа ми, а и повечето момичета са по-високи от мен ;д
Иначе откриването по принцип трябваше да е от 10:30, но мисля, че започна към 11, защото ПМГ докато излязат...откриването беше супер скучно, класната ни стая е в края на четвъртия етаж .-. И всички класове от 8-ми нагоре влязоха в стаята и прекъсваха госпожата сто пъти, за да ни видят. Като цяло беше супер досадно и да, надявам се утре да се запознаем всички.
Последно редактирано от Supernaturalfan : 09-16-2013 на 16:30
и при мен мина добре - моркови се мятаха само по първите няколко класас повечето се познавахме от срещите , които имахме лятото.Общо взето всичко е окей само госпожата ме притеснява малко - някаква никаква е , даже като попитах едно момиче от 9 клас не не знаеше коя е тази учителка
надявам се занапред да става все по-добре и да се опознаем още повечее
![]()
Каква ви е програмата за утре?
Моята е 1 и 2-ри час Анг. ез. 3.ФВС 4.География 5и 6-ти Биология.
При нас влязоха от горните класове и ни дадоха листа от зеле :Д Класната е ужасно строга :х
Иначе утре програмата ми е :
1- ИТ
2-ИТ
3-Математика
4,5,6- испански
7- час на класа :д
Утре/вдругиден ще обяснявам за 16-ти, иначе за утре програмата ни е:
БЕЛ
БЕЛ
АЕ
АЕ
АЕ
АЕ
Сип-математика
^ И аз съм така без сип-а
1) Мат.
2) Физика
3) Англ.ез
4)Англ.ез
5)БЕЛ
6)ФВС
Малко е гадничка като за първи ден, но...в Петък и Сряда имаме по 4 часа английски един след друг..![]()
Забравих си морковите ....
Твое е само това, което си изял и изпил!
За нас нямаше моркове а аз сам си в тва даскало и пак в 8 клас.Иначи класа са готини уш.