.
Отговор в тема
Страница 23 от 29 ПървиПърви ... 13192021222324252627 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 760

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    И аз няма да нося цвете.
    Иначе, вълнувате ли се

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    И аз няма да нося цвете.
    Иначе, вълнувате ли се
    да..и в добрия и в лошия смисъл..

Град
    Bulgaria
    Колкото и да не ми се искаше, се вълнувам мноооого и си прехвърлям различни сценарии из главата..повечето са лоши

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Вълнувам се донякъде. И мисля, че е нормално. Иначе, Supernaturalfan, и аз не си представям деня да мине особено добре. Стискам палци всичко да си се случи нормално. И като цяло това е.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Айде, честит първи учебен ден! Много успехи на всички и приятно ядене на моркови (при нас ще има и зеле-чиста салатка)

Честит! Аз се вълнувам, но ме е страх...

Айде,успешен ден! ^^

Успех на всички !

anonymous895156
    Guest
    успех

Да ви е честит първия учебен ден. Пожелавам много успех на всичкиии!

Как може да няма никой от Благоевград не знам...

Разкажете как мина Целиха ли ви с моркови, как е класа?

Класната е много симпатична(радвам се, че ни е се е паднала )Когато влязох в стаята нямаше свободен чин(да седна сама)седнах до едно момиче.Единствено ние двете от момичета си говорихме всички други момичета мълчаха. Имахме един рожденик и един именник. Класа в началото беше много тих.Класната ни питаше нещо ние мълчим...После вече като си казвахме имената започна хаоса(така и не стигнаха до мен). Когато слязохме на двора , нямаше голямо тържество.Пуснаха химна, минаха трима знаменосци( аз не видях много) и накрая... Се почна целено с моркови.Нашия клас беше ,,ж'' и бяхме в края към 10 и 9-ти клас и затова не успяха да ни уцелят, повече се целеха към първите класове.Но си имаше голям дъжд от моркови После си тръгнахме и така Как беше при вас

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Никой не ме цели с моркови...нито дадоха, нито нищо.... (саднах се) Иначе класа ми е невероятно як, г-жата е страхотна и разбрана, всичко като цяло е супер яко

Най-накрая някой да пише Са се сещам как се ударих главата в прозореца (добре че не ме видяха всички:Д)

Град
    Bulgaria
    Никой не замеряше никой с моркови, но на всички ни дадоха едни мънички картонени моркови, много са сладки, въпреки че са само хартийки.
    Класа не е толкова зле, правиха ни снимка, на която съм сигурна, че изглеждам абсолютно ужасяващо. Никой не се запозна с никой, до колкото видях. Някои момичета ме изнервиха с лигавенето си. Класната е малко строга, но иначе е добра. Имаме по около 3 часа френски и последния за деня ще ни го води французойка :3 Всички момчета от класа ми, а и повечето момичета са по-високи от мен ;д
    Иначе откриването по принцип трябваше да е от 10:30, но мисля, че започна към 11, защото ПМГ докато излязат...откриването беше супер скучно, класната ни стая е в края на четвъртия етаж .-. И всички класове от 8-ми нагоре влязоха в стаята и прекъсваха госпожата сто пъти, за да ни видят. Като цяло беше супер досадно и да, надявам се утре да се запознаем всички.
    Последно редактирано от Supernaturalfan : 09-16-2013 на 16:30

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Никой не замеряше никой с моркови, но на всички ни дадоха едни мънички картонени моркови, много са сладки, въпреки че са само хартийки.
    Класа не е толкова зле, правиха ни снимка, на която съм сигурна, че изглеждам абсолютно ужасяващо. Никой не се запозна с никой, до колкото видях. Някои момичета ме изнервиха с лигавенето си. Класната е малко строга, но иначе е добра. Имаме по около 3 часа френски и последния за деня ще ни го води французойка :3 Всички момчета от класа ми, а и повечето момичета са по-високи от мен ;д
    Иначе откриването по принцип трябваше да е от 10:30, но мисля, че започна към 11, защото ПМГ докато излязат...откриването беше супер скучно, класната ни стая е в края на четвъртия етаж .-. И всички класове от 8-ми нагоре влязоха в стаята и прекъсваха госпожата сто пъти, за да ни видят. Като цяло беше супер досадно и да, надявам се утре да се запознаем всички.
    eйй случайно да учиш в ГРЕ ? ^

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    eйй случайно да учиш в ГРЕ ? ^
    Да, писах ти на лично

Голям фен Аватара на sunshine :**
    и при мен мина добре - моркови се мятаха само по първите няколко класа с повечето се познавахме от срещите , които имахме лятото.Общо взето всичко е окей само госпожата ме притеснява малко - някаква никаква е , даже като попитах едно момиче от 9 клас не не знаеше коя е тази учителка надявам се занапред да става все по-добре и да се опознаем още повечее

Каква ви е програмата за утре?
    Моята е 1 и 2-ри час Анг. ез. 3.ФВС 4.География 5и 6-ти Биология.

Голям фен Аватара на black pearl
    При нас влязоха от горните класове и ни дадоха листа от зеле :Д Класната е ужасно строга :х
    Иначе утре програмата ми е :
    1- ИТ
    2-ИТ
    3-Математика
    4,5,6- испански
    7- час на класа :д

anonymous895156
    Guest
    Утре/вдругиден ще обяснявам за 16-ти, иначе за утре програмата ни е:
    БЕЛ
    БЕЛ
    АЕ
    АЕ
    АЕ
    АЕ
    Сип-математика

Повече от фен
    ^ И аз съм така без сип-а

1) Мат.
    2) Физика
    3) Англ.ез
    4)Англ.ез
    5)БЕЛ
    6)ФВС

Малко е гадничка като за първи ден, но...в Петък и Сряда имаме по 4 часа английски един след друг..

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Забравих си морковите ....
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен Аватара на Rabalka
    За нас нямаше моркове а аз сам си в тва даскало и пак в 8 клас.Иначи класа са готини уш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си