.
Отговор в тема
Страница 24 от 29 ПървиПърви ... 14202122232425262728 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 760

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Отсега с ръка на сърцето мога да кажа, че не ми харесва да ходя на училище, повечето хора от класа не си говорим, само които се познаваме си говорим, но все пак тези учители, с които се запознах днес бяха пичове, особено госпожата по математика. ПОстоянно някакви от по-големите класове ни влизат в стаята и се побърквам, супер досадно е.

На нас ни дадоха моркови.Дори едното момче изяде три!
    А програмата ми за утре е:
    1.ФВС
    2.Български
    3.Музика
    4.АЕ
    5.АЕ
    6.АЕ

(ние само тези часове караме+математика и изобразително/история,география,химия,фи ика и биология не учим)

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Ехх, форум здравей отново! Днес се съсипах да пиша гласните и съгласните, запълних четири страници голям формат. Изобщо не е лесно тази година, поне досега...

Аз днес имах ИИ, Математика и 4 часа АЕ. Класната е готина ама ни мъчи на транскрибция - гадост. По математика вече правихме входно, беше неприятно. По БЕЛ госпожата и викали "цербера", ама се държи мило. Сигурно още нищо не сме видяли от нея. Общо взето учим тези предмети.
    Запознах се с едно момиче още на първия ден. Тя е много срамежлива, също както мен. Рядко говорим, но сме непрекъснато заедно, защото другите хора не ни допадат.

Много е готин новия клас по-точно е много забавно. По БЕЛ учителя е много добър.Разказа си целия живот(къде е ечил, къде е препродавал, че има две деца, пред развод и тн.) ама много готин Чувам големите как ни наричат зайци.Даже днес като излизахме от училището едни ни питаха дали сме зайци... и ни се правиха на важни,че на тях се отговаряло(защото ние мълчахме).Запознах се с момичетата от класа ми (не че са много ) Днес по-компютри беше много забавно Можели да си в компютърна паралелка и да казваш че в Word имало слайдове

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Най-после да намеря време да пиша тук - изобщо не мога да се докопам до компютъра . Френският е малко сложен, но като слушаш учителя, пишеш си домашните и вкъщи четеш на глас, не е толкова страшно, както изглежда. Та.... изобщо, ама изобщо не комуникирам с никого.. Вълк-единак съм, но поне съм свикнала. По БЕЛ госпожата е много готина и добра. И тя ни разказа за себе си, играхме игри, даже все още не сме започнали да преговаряме по български и лит. Останалите учителки също са много добри, но и строги.
    За жалост, почти не говоря, защото не мога да се присъединя към другите - ужасно притеснителна и срамежлива съм... Надявам се, че това ще отмине скоро, защото никак не е приятно да си сам...

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Та.... изобщо, ама изобщо не комуникирам с никого.. Вълк-единак съм, но поне съм свикнала.
    За жалост, почти не говоря, защото не мога да се присъединя към другите - ужасно притеснителна и срамежлива съм... Надявам се, че това ще отмине скоро, защото никак не е приятно да си сам...
    Същата работа. Само с едно момче, с което се познаваме си говоря. Иначе от време на време да питам някой от класа нещо, но това е. Много е гадно да си сам.
    Някой ако има съвети как се превъзмогва срамежливостта, ще го обичам вечно! Иначе френския хем се оплаквам, че не ми харесва, пък хем ми харесва. Не мога да реша още.
    Au revoir за сега

Голям фен
    О, класа е много як. <3 Забавно е, прекрасни хора са, запознах се със всички, учителите са много яки, особено по БЕЛ, математика и английски. Точно до пмг-то продават страхотни джобове, огромни, пълни с пържени картофи. <3 Големите, естествено ни наричат зайци, под нашия прозорец редовно по време на час се пуска чалга от някоя кола или някой се прави на важен, като шуми с мотор.Общо взето, съм невероятно доволен от избора си. <3

П.С: Не сме правили входно по математика все още, вие кога ще правите?

П.С2: Информатиката изобщо не е трудна, а и учителката е яка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Точно до пмг-то продават страхотни джобове, огромни, пълни с пържени картофи. <3
    И след време като си имаш едно страхотно шкембе, огромно, пълно със сланини, ще се чудиш къде да се денеш от срам, че момичетата не харесват.
    И в 9-10 клас ще тръгнеш на фитнес.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И след време като си имаш едно страхотно шкембе, огромно, пълно със сланини, ще се чудиш къде да се денеш от срам, че момичетата не харесват.
    И в 9-10 клас ще тръгнеш на фитнес.
    Миличка, хайде като не си ме видяла на живо, да не говориш за мен, а?

Живея живота си както аз искам, и го правя най-добрият начин.

Толкова добър начин, че станах 3-ти в света по математика.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Миличка, хайде като не си ме видяла на живо, да не говориш за мен, а?

Живея живота си както аз искам, и го правя най-добрият начин.

Толкова добър начин, че станахме 3-ти в света по математика.
    Така е по-добре Иначе PinkPan7er непрекъснато прави прибързани заключения и се меси там, където не трябва, ако четеш това, мила - спри.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Така е по-добре Иначе PinkPan7er непрекъснато прави прибързани заключения и се меси там, където не трябва, ако четеш това, мила - спри.
    като бабките пред блока, същата.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Тя дажи повечито пати има супер глупави разсаждения и изводи та чак ми се струва че е някаква наивна на 12 години

Повече от фен
    Всичко е чудесно за сега, особено математиката <3
    Само английският е дооооооооооста досаден

anonymous895156
    Guest
    Новият клас е много хубав, знам всички по имена, но с половината не съм говорил от 16-ти :Д Даже с едно момиче вървяхме към нас и я попитах, дали продава Mini-Dictionary, които ще ползваме (трябва да ги купуваме от 9 и 10-ти "А" клас, защото само там са се ползвали ), е, оказа се, че е от моя клас и сети вдясно от мен Така е, когато не виждам по-надалеч от себе си.
    Учителката ни по математика говори с руски акцент, иначе е много добра, вече правихме входно по математика, което беше много лесно - 6 задачи общо.
    По английски е лесно и забавно с нашия учител, не знам как е комбинирал абсолютната дисциплина и хумора, но ми харесва Вече купих почти всичко - речници негово производство, граматика на мърфи..., остава в понеделник да дадем парите за учебник и учебна тетрадка.
    На голямото междучасие ме мързи да ходя до едно заведение Garry's food, за да си купувам бургер/чийзбургер, затова си взимам от магазинчетата до училището баничка/родопка/тутманик
    По английски стаята е направена страхотно, даже през междучасията учителят пуска някаква музика
    Последно редактирано от dimitar., : 09-21-2013 на 07:13

До училището има точно три места в който може да си купим нещо .Но все не ни стига времето, а и цялото училище отива там . А много ми е забавно, като бие последния звънец и цялото училище е по стълбите.И ако тръгнеш и ти 5мин ти отнема да излезеш от училището

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    До училището има точно три места в който може да си купим нещо .Но все не ни стига времето, а и цялото училище отива там . А много ми е забавно, като бие последния звънец и цялото училище е по стълбите.И ако тръгнеш и ти 5мин ти отнема да излезеш от училището
    Писах ти на ЛС, съжалявам, че ти отговорих 100 дена по- късно

Повече от фен
    При нас има 3-4 магазинчета, но аз нищо не си купувам, много е тъпкано, а и почти всички неща в тея магазинчета ми се струват гадни ;дд

Bonne chance à tous ceux qui apprennent le français, хахахаха. (:

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Става ми хубаво като я погледна тази тема, защото никога не съм била заек Нашите никога не умират гладни, на 1 минута разстояние има 3 лавки, отделно са точно в идеален център /даже не знам дали имаме такова нещо тук /.

Успешна година на всички

Аз не съм много очарована от класа ми ..

Пантерата явно се е превърнала в звездата и на тази тема.

Май няма никой от моята гимназия, който да пише тук. Ех
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пантерата явно се е превърнала в звездата и на тази тема.

Май няма никой от моята гимназия, който да пише тук. Ех
    коя е твоята гимназия?

Ромен Ролан Стара Загора.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Спокооооо, хахахах, момичето си е супер право. Т'ва, че на вас не ви изнася е друг въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си