- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Мисля, че и аз ще свършвам някъде около 18:30(най-късно 19часа).Сега добре, ама зимата не мога да си се представям да се прибирам по тъмно.
^ Зимата ще се прибираш по тъмно при всички положения. То тогава се мръква около 17:30 - 18:00.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ Ужас и ако вали направо....аз съм на 10 минути от най-близката спирка, просто чудесно. Искам си вкъщи :с
аз първият срок съм първа смяна , но ще ставам доста рано![]()
Ще носите ли цветя ?
Готино е да си втора смяна първия срок, защото спинкаш повече и ако си първа смяна през втория срок можеш да излизаш повече след училище, защото е пролет и времето е хубаво. Аз обичам така.
При мен втората смяна свършваше в 18:30 при шест часа и в 19:15 при седем. Не е толкова късно.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-15-2013 на 09:17
Няма да нося цветя..аз дори не знам дали класния ми е мъж или жена, пък камо ли да подарявам цветя![]()
Аз много се чудя дали да нося цветя - все пак не познавам класната, ама пък ако всички други носят??
и аз тве се чудех, но реших да не нося
ъ, да.
всъщност за първа година си с тази класна, все пак трябва да дадеш някаква китка, поне от уважение.
и ако всички останали носят, ти к'во - ще седиш и ще бъдеш черната овца още първия ден.
аз даже и на тая по английски ще дам - все пак тая жена ще ми преподава почти постоянно в 8 клас.
^ черва овца
иначе няма да ме е срам, ако съм единствената без цвете и няма да ми е неловко -.-
но вече купих, майка ми купи
По-неловко не е ли да си единственият осмокласник от 7-8 паралелки с цвете![]()
^ +
![]()
^ ми и аз няма да нося цвете ..
При мен хубавото на втората смяна е, че ще свършва 6-тия час в 18:05, а и само 1 ден в седмицата ще имаме 7.
И аз няма да нося цвете.
Иначе, вълнувате ли се![]()
Колкото и да не ми се искаше, се вълнувам мноооого и си прехвърлям различни сценарии из главата..повечето са лоши![]()
Вълнувам се донякъде. И мисля, че е нормално. Иначе, Supernaturalfan, и аз не си представям деня да мине особено добре. Стискам палци всичко да си се случи нормално. И като цяло това е.
Айде, честит първи учебен ден! Много успехи на всички и приятно ядене на моркови (при нас ще има и зеле-чиста салатка)![]()