- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
успех
Да ви е честит първия учебен ден. Пожелавам много успех на всичкиии!![]()
Разкажете как минаЦелиха ли ви с моркови, как е класа?
Класната е много симпатична(радвам се, че ни е се е паднала )Когато влязох в стаята нямаше свободен чин(да седна сама)седнах до едно момиче.Единствено ние двете от момичета си говорихме всички други момичета мълчаха. Имахме един рожденик и един именник. Класа в началото беше много тих.Класната ни питаше нещо ние мълчим...После вече като си казвахме имената започна хаоса(така и не стигнаха до мен). Когато слязохме на двора , нямаше голямо тържество.Пуснаха химна, минаха трима знаменосци( аз не видях много) и накрая... Се почна целено с моркови.Нашия клас беше ,,ж'' и бяхме в края към 10 и 9-ти клас и затова не успяха да ни уцелят, повече се целеха към първите класове.Но си имаше голям дъжд от морковиПосле си тръгнахме и така
Как беше при вас
![]()
Никой не ме цели с моркови...нито дадоха, нито нищо.... (саднах се) Иначе класа ми е невероятно як, г-жата е страхотна и разбрана, всичко като цяло е супер яко
Най-накрая някой да пишеСа се сещам как се ударих главата в прозореца (добре че не ме видяха всички:Д)
Никой не замеряше никой с моркови, но на всички ни дадоха едни мънички картонени моркови, много са сладки, въпреки че са само хартийки.
Класа не е толкова зле, правиха ни снимка, на която съм сигурна, че изглеждам абсолютно ужасяващо. Никой не се запозна с никой, до колкото видях. Някои момичета ме изнервиха с лигавенето си. Класната е малко строга, но иначе е добра. Имаме по около 3 часа френски и последния за деня ще ни го води французойка :3 Всички момчета от класа ми, а и повечето момичета са по-високи от мен ;д
Иначе откриването по принцип трябваше да е от 10:30, но мисля, че започна към 11, защото ПМГ докато излязат...откриването беше супер скучно, класната ни стая е в края на четвъртия етаж .-. И всички класове от 8-ми нагоре влязоха в стаята и прекъсваха госпожата сто пъти, за да ни видят. Като цяло беше супер досадно и да, надявам се утре да се запознаем всички.
Последно редактирано от Supernaturalfan : 09-16-2013 на 15:30
и при мен мина добре - моркови се мятаха само по първите няколко класас повечето се познавахме от срещите , които имахме лятото.Общо взето всичко е окей само госпожата ме притеснява малко - някаква никаква е , даже като попитах едно момиче от 9 клас не не знаеше коя е тази учителка
надявам се занапред да става все по-добре и да се опознаем още повечее
![]()
Каква ви е програмата за утре?
Моята е 1 и 2-ри час Анг. ез. 3.ФВС 4.География 5и 6-ти Биология.
При нас влязоха от горните класове и ни дадоха листа от зеле :Д Класната е ужасно строга :х
Иначе утре програмата ми е :
1- ИТ
2-ИТ
3-Математика
4,5,6- испански
7- час на класа :д
Утре/вдругиден ще обяснявам за 16-ти, иначе за утре програмата ни е:
БЕЛ
БЕЛ
АЕ
АЕ
АЕ
АЕ
Сип-математика
^ И аз съм така без сип-а
1) Мат.
2) Физика
3) Англ.ез
4)Англ.ез
5)БЕЛ
6)ФВС
Малко е гадничка като за първи ден, но...в Петък и Сряда имаме по 4 часа английски един след друг..![]()
Забравих си морковите ....
Твое е само това, което си изял и изпил!
За нас нямаше моркове а аз сам си в тва даскало и пак в 8 клас.Иначи класа са готини уш.
Отсега с ръка на сърцето мога да кажа, че не ми харесва да ходя на училище, повечето хора от класа не си говорим, само които се познаваме си говорим, но все пак тези учители, с които се запознах днес бяха пичове, особено госпожата по математика. ПОстоянно някакви от по-големите класове ни влизат в стаята и се побърквам, супер досадно е.
На нас ни дадоха моркови.Дори едното момче изяде три!
А програмата ми за утре е:
1.ФВС
2.Български
3.Музика
4.АЕ
5.АЕ
6.АЕ
(ние само тези часове караме+математика и изобразително/история,география,химия,фи ика и биология не учим)![]()
Ехх, форум здравей отново! Днес се съсипах да пиша гласните и съгласните, запълних четири страници голям формат. Изобщо не е лесно тази година, поне досега...
Аз днес имах ИИ, Математика и 4 часа АЕ. Класната е готина ама ни мъчи на транскрибция - гадост. По математика вече правихме входно, беше неприятно. По БЕЛ госпожата и викали "цербера", ама се държи мило. Сигурно още нищо не сме видяли от нея. Общо взето учим тези предмети.
Запознах се с едно момиче още на първия ден. Тя е много срамежлива, също както мен. Рядко говорим, но сме непрекъснато заедно, защото другите хора не ни допадат.
Много е готин новия класпо-точно е много забавно. По БЕЛ учителя е много добър.Разказа си целия живот(къде е ечил, къде е препродавал, че има две деца, пред развод и тн.) ама много готин
Чувам големите как ни наричат зайци.Даже днес като излизахме от училището едни ни питаха дали сме зайци... и ни се правиха на важни,че на тях се отговаряло(защото ние мълчахме).Запознах се с момичетата от класа ми (не че са много
) Днес по-компютри беше много забавно
Можели да си в компютърна паралелка и да казваш че в Word имало слайдове
![]()
![]()
Най-после да намеря време да пиша тук - изобщо не мога да се докопам до компютъра. Френският е малко сложен, но като слушаш учителя, пишеш си домашните и вкъщи четеш на глас, не е толкова страшно, както изглежда. Та.... изобщо, ама изобщо не комуникирам с никого.. Вълк-единак съм, но поне съм свикнала. По БЕЛ госпожата е много готина и добра. И тя ни разказа за себе си, играхме игри, даже все още не сме започнали да преговаряме по български и лит.
Останалите учителки също са много добри, но и строги.
За жалост, почти не говоря, защото не мога да се присъединя към другите - ужасно притеснителна и срамежлива съм... Надявам се, че това ще отмине скоро, защото никак не е приятно да си сам...
О, класа е много як. <3Забавно е, прекрасни хора са, запознах се със всички, учителите са много яки, особено по БЕЛ, математика и английски.
Точно до пмг-то продават страхотни джобове, огромни, пълни с пържени картофи. <3 Големите, естествено ни наричат зайци, под нашия прозорец редовно по време на час се пуска чалга от някоя кола или някой се прави на важен, като шуми с мотор.Общо взето, съм невероятно доволен от избора си. <3
П.С: Не сме правили входно по математика все още, вие кога ще правите?
П.С2: Информатиката изобщо не е трудна, а и учителката е яка.![]()
Всичко е чудесно за сега, особено математиката <3
Само английският е дооооооооооста досаден
Същата работа. Само с едно момче, с което се познаваме си говоря. Иначе от време на време да питам някой от класа нещо, но това е. Много е гадно да си сам.
Някой ако има съвети как се превъзмогва срамежливостта, ще го обичам вечно!Иначе френския хем се оплаквам, че не ми харесва, пък хем ми харесва. Не мога да реша още.
Au revoir за сега![]()