- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Аз се чувствам ужасно заради Тренева-вещицата по френски, която ми натрови живота и се налага да прекарвам повече време с нея, отколкото със семейството! Постоянно е недоволна, крещи като луда истеричка и е толкова злобна...ако закъснееш, дори с 30секунди за часа-отсъствие! Или ще й резна крилцата на родителската, или ще се преместя в другата френска паралелка!
лол, всичко е до организъм
и каква е нейната (а и твоята) работа да ми се месиш какво ям, какво не, и дали ще надебелея?
сигурно се храните често с мазна храна, но когато някой друг яде мазна храна - о,не, ти си дебелак, ще надебелееш и пр.
като си вреш носа, където не трябва, падаш в очите на хората.
жалко е.
Аз явно извадих късмет, няма и един учител (поне засега), който да ми се струва неприятен.
При мен има тази по Биология и тази по Мат(тя не чак толкова строга).
Г-жата по АЕ е адски дразнеща и флегматична -.-
Как ще издържа толкова много АЕ нз...
Казаха ми за вашата по физика![]()
вие при коя сте, защото не знам дали и на нас ни преподава
![]()
Какво да ви кажа - дет даскало има едни зверски стълби и в рейса е егати мелето. Наоколо има 1 магазин и то всички ходят там. Аз си нося от вкъщи. Уроците са невероятно лесни. Учим английски от азбуката, по математика съм господ, а по български е горе-долу. Събота съм на модул туризъм -.- ще ходим на някаква обрасла чешма. Ама добре, че избрах туризъм, щот изобщо не ме бива в спорта. Нашите държат да се запиша на нещо, ама аз нямам време. Всеки ден излизам в 7, прибирам се в 3:30 и не ми остава време за нищо. Все пак си избрах да ходя на фитнес събота и неделя. Не ми се ще, ама надебелях лятото и трябва.
лол
Като ви гледам как се вълнувате и се сещам за моя първи ден. Е, не искам да си го спомням. Успешна година ви желая.
О, "успешният" бил осмокласник. В к`во си успешен?
Успех на всички за напред
Иначе основната грешка на 14-15 годишните е ,че масово се хранят нездравословно под оправданието,че растат
И след 2-3 години се почват едни диети,ама така е ,който не мисли навреме . Спорта и здравословното хранене са истината.
Чудя ви се на вас двамата, как може да се самоунижавате по такъв начин.
Заболяване на психическа основа, ахахахахахаха.![]()