.
Отговор в тема
Страница 26 от 31 ПървиПърви ... 16222324252627282930 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 760
    anonymous895156
    Guest
    Новият клас е много хубав, знам всички по имена, но с половината не съм говорил от 16-ти :Д Даже с едно момиче вървяхме към нас и я попитах, дали продава Mini-Dictionary, които ще ползваме (трябва да ги купуваме от 9 и 10-ти "А" клас, защото само там са се ползвали ), е, оказа се, че е от моя клас и сети вдясно от мен Така е, когато не виждам по-надалеч от себе си.
    Учителката ни по математика говори с руски акцент, иначе е много добра, вече правихме входно по математика, което беше много лесно - 6 задачи общо.
    По английски е лесно и забавно с нашия учител, не знам как е комбинирал абсолютната дисциплина и хумора, но ми харесва Вече купих почти всичко - речници негово производство, граматика на мърфи..., остава в понеделник да дадем парите за учебник и учебна тетрадка.
    На голямото междучасие ме мързи да ходя до едно заведение Garry's food, за да си купувам бургер/чийзбургер, затова си взимам от магазинчетата до училището баничка/родопка/тутманик
    По английски стаята е направена страхотно, даже през междучасията учителят пуска някаква музика
    Последно редактирано от dimitar., : 09-21-2013 на 06:13

До училището има точно три места в който може да си купим нещо .Но все не ни стига времето, а и цялото училище отива там . А много ми е забавно, като бие последния звънец и цялото училище е по стълбите.И ако тръгнеш и ти 5мин ти отнема да излезеш от училището

Повече от фен
    При нас има 3-4 магазинчета, но аз нищо не си купувам, много е тъпкано, а и почти всички неща в тея магазинчета ми се струват гадни ;дд

Bonne chance à tous ceux qui apprennent le français, хахахаха. (:

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Става ми хубаво като я погледна тази тема, защото никога не съм била заек Нашите никога не умират гладни, на 1 минута разстояние има 3 лавки, отделно са точно в идеален център /даже не знам дали имаме такова нещо тук /.

Успешна година на всички

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И след време като си имаш едно страхотно шкембе, огромно, пълно със сланини, ще се чудиш къде да се денеш от срам, че момичетата не харесват.
    И в 9-10 клас ще тръгнеш на фитнес.
    Миличка, хайде като не си ме видяла на живо, да не говориш за мен, а?

Живея живота си както аз искам, и го правя най-добрият начин.

Толкова добър начин, че станах 3-ти в света по математика.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Никой не замеряше никой с моркови, но на всички ни дадоха едни мънички картонени моркови, много са сладки, въпреки че са само хартийки.
    Класа не е толкова зле, правиха ни снимка, на която съм сигурна, че изглеждам абсолютно ужасяващо. Никой не се запозна с никой, до колкото видях. Някои момичета ме изнервиха с лигавенето си. Класната е малко строга, но иначе е добра. Имаме по около 3 часа френски и последния за деня ще ни го води французойка :3 Всички момчета от класа ми, а и повечето момичета са по-високи от мен ;д
    Иначе откриването по принцип трябваше да е от 10:30, но мисля, че започна към 11, защото ПМГ докато излязат...откриването беше супер скучно, класната ни стая е в края на четвъртия етаж .-. И всички класове от 8-ми нагоре влязоха в стаята и прекъсваха госпожата сто пъти, за да ни видят. Като цяло беше супер досадно и да, надявам се утре да се запознаем всички.
    eйй случайно да учиш в ГРЕ ? ^

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Миличка, хайде като не си ме видяла на живо, да не говориш за мен, а?

Живея живота си както аз искам, и го правя най-добрият начин.

Толкова добър начин, че станахме 3-ти в света по математика.
    Така е по-добре Иначе PinkPan7er непрекъснато прави прибързани заключения и се меси там, където не трябва, ако четеш това, мила - спри.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    eйй случайно да учиш в ГРЕ ? ^
    Да, писах ти на лично

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Така е по-добре Иначе PinkPan7er непрекъснато прави прибързани заключения и се меси там, където не трябва, ако четеш това, мила - спри.
    като бабките пред блока, същата.

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    До училището има точно три места в който може да си купим нещо .Но все не ни стига времето, а и цялото училище отива там . А много ми е забавно, като бие последния звънец и цялото училище е по стълбите.И ако тръгнеш и ти 5мин ти отнема да излезеш от училището
    Писах ти на ЛС, съжалявам, че ти отговорих 100 дена по- късно

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Тя дажи повечито пати има супер глупави разсаждения и изводи та чак ми се струва че е някаква наивна на 12 години

Аз не съм много очарована от класа ми ..

Пантерата явно се е превърнала в звездата и на тази тема.

Май няма никой от моята гимназия, който да пише тук. Ех
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пантерата явно се е превърнала в звездата и на тази тема.

Май няма никой от моята гимназия, който да пише тук. Ех
    коя е твоята гимназия?

Ромен Ролан Стара Загора.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Спокооооо, хахахах, момичето си е супер право. Т'ва, че на вас не ви изнася е друг въпрос.

Аз се чувствам ужасно заради Тренева-вещицата по френски, която ми натрови живота и се налага да прекарвам повече време с нея, отколкото със семейството! Постоянно е недоволна, крещи като луда истеричка и е толкова злобна...ако закъснееш, дори с 30секунди за часа-отсъствие! Или ще й резна крилцата на родителската, или ще се преместя в другата френска паралелка!

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Аз явно извадих късмет, няма и един учител (поне засега), който да ми се струва неприятен.

При мен има тази по Биология и тази по Мат(тя не чак толкова строга).

Повече от фен
    Г-жата по АЕ е адски дразнеща и флегматична -.-
    Как ще издържа толкова много АЕ нз...

Цитирай Първоначално написано от angelk_m Виж мнението
    Аз се чувствам ужасно заради Тренева-вещицата по френски, която ми натрови живота и се налага да прекарвам повече време с нея, отколкото със семейството! Постоянно е недоволна, крещи като луда истеричка и е толкова злобна...ако закъснееш, дори с 30секунди за часа-отсъствие! Или ще й резна крилцата на родителската, или ще се преместя в другата френска паралелка!
    Ангеле, бе
    При нас тая по физика много ме дразни..

Казаха ми за вашата по физика вие при коя сте, защото не знам дали и на нас ни преподава

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Спокооооо, хахахах, момичето си е супер право. Т'ва, че на вас не ви изнася е друг въпрос.
    лол, всичко е до организъм

и каква е нейната (а и твоята) работа да ми се месиш какво ям, какво не, и дали ще надебелея?

сигурно се храните често с мазна храна, но когато някой друг яде мазна храна - о,не, ти си дебелак, ще надебелееш и пр.

като си вреш носа, където не трябва, падаш в очите на хората.

жалко е.

Какво да ви кажа - дет даскало има едни зверски стълби и в рейса е егати мелето. Наоколо има 1 магазин и то всички ходят там. Аз си нося от вкъщи. Уроците са невероятно лесни. Учим английски от азбуката, по математика съм господ, а по български е горе-долу. Събота съм на модул туризъм -.- ще ходим на някаква обрасла чешма. Ама добре, че избрах туризъм, щот изобщо не ме бива в спорта. Нашите държат да се запиша на нещо, ама аз нямам време. Всеки ден излизам в 7, прибирам се в 3:30 и не ми остава време за нищо. Все пак си избрах да ходя на фитнес събота и неделя. Не ми се ще, ама надебелях лятото и трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си