.
Отговор в тема
Страница 28 от 29 ПървиПърви ... 18242526272829 ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 760

Hybrid View

Пич, с теб да не сме близнаци, разделени при раждането?

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Вече влязох в обичайното си състояние "тъпи деца сте, аз съм по-велик от вас", което си е така... Страхотен съм и съм на 5 извънкласни дейности (от училище) седмично........... Годината върви добре и усещам, че до Коледната ваканция няма да си почина истински.
    Само леко да не си повярваш прекалено много.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    ^ Е, колко грубо прозвуча...

Много ми харесва в новото училище! Уча с удоволствие френския език!
    Момичето до мен е много забавно. Ръчкам я, бутам я - направо се чудя как ме издържа.
    Само на мен ли ми се струва, че времето минава прекалено бързо - кога мина месец, откакто започнахме учебната година...

anonymous895156
    Guest
    Отдавна съм си повярвал. Нормално е да си така настроен.

Повече от фен
    Някой може ли да ми даде някакви задачи от сравнимост.
    За предпочитане да има и отговори (но не е задължително).

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Само на мен ли ми се струва, че времето минава прекалено бързо - кога мина месец, откакто започнахме учебната година...
    Наистина много бързо мина....

Да съживим малко тази тема.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Тая година много зле след като останах в 8 клас.Спукаха ме наще да хода на частни уроци по бг и математика и направо не мога да си вдигна главата.Ама има подобрение на уценките ми.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Тая година много зле след като останах в 8 клас.Спукаха ме наще да хода на частни уроци по бг и математика и направо не мога да си вдигна главата.Ама има подобрение на уценките ми.
    Не си личи.
    Съжалявам. (:

Супер фен Аватара на mayaaa
    А как са ти Уценките по БЕЛ?...
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    А как са ти Уценките по БЕЛ?...
    2 3 2

2 3 2

Много, ма! Откъде си преписала за тъз тройка! Пръзнъй си веднагъъъъъ!

2 3 2

Първом нИ съ пише тапа, а тЪпа! Тапата е съвсем другоз нещо!

Повече от фен
    Ъп

Някой ще ходи ли на олимпиадата по мат ?

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Ъп

Някой ще ходи ли на олимпиадата по мат ?
    Аз бях, малко се издъних, ама карай. По математика отидох колкото да не е без хич. На мен информатиката ми е важна. ;d

Моят сайт!

Аз днес отидох на олимпиадата по мат. Нищо не направих... реших 1 и част от 2. Даже като чух че ще е 4часа и ми идваше да се хвърля отнякъде. А на всичкото отгоре трябваше да свърша до 4часа, но си нямах никаква представа колко е часа като предадох.Беше само 15:17 само час съм стояла и ми писна

anonymous895156
    Guest
    Ходих на олимпиадата по математика. Май са ми верни, но не съм сигурен за последната подточка на трета задача и за една формула, която не използвах особено правилно.

А бе, хора, може ли да ъп-на темата малко, като ви помоля да гласувате за клипа на МГ-то..
    https://www.facebook.com/SamsungTren...65018&app_data
    Дразня се да губим точно от ПГАСГ, като нашият клип е наистина много по-добър и не го казвам защото е наш! ;d Ако искате ги гледайте и преценете.

Моят сайт!

anonymous895156
    Guest
    С колко завършвате срока

5,25 Като съм с малко предмети и се получи кофти. Свикнала съм си разни географии, истории да ми компенсират, ако прецакам някой важен предмет. Не, че те не са важни, де. Та, да, математика и БЕЛ съм си ОК, ама като издъних английския и завърших с 4 по него си развалих успеха. (Мразя го този предмет. Опитвам се да го уча, защото знам, че ще ми трябва, но го правя без никакво желание. Г-жата ми пък е толкова малоумно създание, че просто нямам думи. И все пак бях за 5, според мен, ама както и да е...) Аз си бях спокойна, че уж има какво да ми компенсира, но после ми светна, че нямаме срочни по ИИ, музика, etc. По ФВС господина ме караше да ме изпитва или да ми пише 5 и аз си казах директно да си ми пише оценката. Не ми е от любимите предмети. То не, че е толкова важно срочната оценка, просто ме е яд, че заради глупости падна под 5,50, амааа шанс.

Като нямаш желание да учиш езика, се насочи към друг, който ти е по-интересен. Но имам предвид, не въобще да го оставиш и да отидеш в паралелка с друг, ами да започнеш някакви уроци на някой според теб хубав език с перспективи.

Цитирай Първоначално написано от IcyHeart Виж мнението
    Като нямаш желание да учиш езика, се насочи към друг, който ти е по-интересен. Но имам предвид, не въобще да го оставиш и да отидеш в паралелка с друг, ами да започнеш някакви уроци на някой според теб хубав език с перспективи.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++.

Какъв начин на мислене имате самоооооо....
    "Опитвам се да го уча, защото знам, че ще ми трябва, но го правя без никакво желание."
    "Свикнала съм с разни географии, истории да ми компенсират, ако прецакам някой важен предмет".

А бе, не ме разбирайте погрешно, просто не съм свикнала с малко предмети и чак на края на срока ми светна, че само 4 предмета ме оформят, а не се бях постарала достатъчно. Това ме ядосва, че можех по-добре.
    Иначе да, английския го уча поради необходимост, но просто езиците не са за мен. Това не значи, че нямам предмети, макар и не езици, които да са ми интересни и да мисля да се развия в тази област (математика, информатика, физика, астрономия...). Просто съм стигнала до извода, че без езика няма да мога да се реализирам както ми се иска. Иначе да, възможно е да уча и немски следващата година, но още не съм го дообмислила. Както и трябва да си избера втори език, но има време.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    А бе, не ме разбирайте погрешно, просто не съм свикнала с малко предмети и чак на края на срока ми светна, че само 4 предмета ме оформят, а не се бях постарала достатъчно. Това ме ядосва, че можех по-добре.
    Иначе да, английския го уча поради необходимост, но просто езиците не са за мен. Това не значи, че нямам предмети, макар и не езици, които да са ми интересни и да мисля да се развия в тази област (математика, информатика, физика, астрономия...). Просто съм стигнала до извода, че без езика няма да мога да се реализирам както ми се иска. Иначе да, възможно е да уча и немски следващата година, но още не съм го дообмислила. Както и трябва да си избера втори език, но има време.
    Толкова и ще го знаеш английския, ахахахаха. Наистина, абсолютно нищо лично, но начинът ти на разсъждаване е страшно детински. За да научиш един език, трябва да се интересуваш, да четеш, etc. Ти като нямаш интерес да го правиш, просто няма да ти върви. Не искам да ти променям мисленето, но трябва наистина да се замислиш, защото това не е шега работа. "Трябва ми и ще го уча", дъа, звучи логично, но по-натам ще ти стане дооооста трудно, все пак си едва 8-ми клас. Успех! (:

Бел-5 (на пробен изпит изкарах 5,43 )
    Мат-6
    Ае-6
    История-5
    Физика-5 (5,4 :@ )
    Биология-6
    ФВС-6
    Музика-6
    Хореография-6

Та се получава 5,66. Цел за втори срок - 6 по БЕЛ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си