- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Да съживим малко тази тема.![]()
Тая година много зле след като останах в 8 клас.Спукаха ме наще да хода на частни уроци по бг и математика и направо не мога да си вдигна главата.Ама има подобрение на уценките ми.
Ъп
Някой ще ходи ли на олимпиадата по мат ?
Аз днес отидох на олимпиадата по мат. Нищо не направих... реших 1 и част от 2. Даже като чух че ще е 4часа и ми идваше да се хвърля отнякъде. А на всичкото отгоре трябваше да свърша до 4часа, но си нямах никаква представа колко е часа като предадох.Беше само 15:17само час съм стояла и ми писна
![]()
Ходих на олимпиадата по математика. Май са ми верни, но не съм сигурен за последната подточка на трета задача и за една формула, която не използвах особено правилно.
А бе, хора, може ли да ъп-на темата малко, като ви помоля да гласувате за клипа на МГ-то..
https://www.facebook.com/SamsungTren...65018&app_data
Дразня се да губим точно от ПГАСГ, като нашият клип е наистина много по-добър и не го казвам защото е наш! ;d Ако искате ги гледайте и преценете.
С колко завършвате срока
5,25Като съм с малко предмети и се получи кофти. Свикнала съм си разни географии, истории да ми компенсират, ако прецакам някой важен предмет.
Не, че те не са важни, де. Та, да, математика и БЕЛ съм си ОК, ама като издъних английския и завърших с 4 по него си развалих успеха. (Мразя го този предмет. Опитвам се да го уча, защото знам, че ще ми трябва, но го правя без никакво желание. Г-жата ми пък е толкова малоумно създание, че просто нямам думи. И все пак бях за 5, според мен, ама както и да е...) Аз си бях спокойна, че уж има какво да ми компенсира, но после ми светна, че нямаме срочни по ИИ, музика, etc. По ФВС господина ме караше да ме изпитва или да ми пише 5 и аз си казах директно да си ми пише оценката. Не ми е от любимите предмети.
То не, че е толкова важно срочната оценка, просто ме е яд, че заради глупости падна под 5,50, амааа шанс.
![]()
Като нямаш желание да учиш езика, се насочи към друг, който ти е по-интересен. Но имам предвид, не въобще да го оставиш и да отидеш в паралелка с друг, ами да започнеш някакви уроци на някой според теб хубав език с перспективи.
А бе, не ме разбирайте погрешно, просто не съм свикнала с малко предмети и чак на края на срока ми светна, че само 4 предмета ме оформят, а не се бях постарала достатъчно. Това ме ядосва, че можех по-добре.
Иначе да, английския го уча поради необходимост, но просто езиците не са за мен. Това не значи, че нямам предмети, макар и не езици, които да са ми интересни и да мисля да се развия в тази област (математика, информатика, физика, астрономия...). Просто съм стигнала до извода, че без езика няма да мога да се реализирам както ми се иска. Иначе да, възможно е да уча и немски следващата година, но още не съм го дообмислила. Както и трябва да си избера втори език, но има време.
Бел-5 (на пробен изпит изкарах 5,43![]()
)
Мат-6
Ае-6
История-5
Физика-5 (5,4 :@ )
Биология-6
ФВС-6
Музика-6
Хореография-6
Та се получава 5,66. Цел за втори срок - 6 по БЕЛ!![]()
Ако не бяхме в грипна от 2 седмици щях да знам какви са ми оценките... -.-
Само съм сигурна , че по БЕЛ ще имам 6, по физическо също . :Д
Остава да разбера как са ме оформили по испански и по математика (блаах ай хейт ит ).
Толкова и ще го знаеш английския, ахахахаха. Наистина, абсолютно нищо лично, но начинът ти на разсъждаване е страшно детински. За да научиш един език, трябва да се интересуваш, да четеш, etc. Ти като нямаш интерес да го правиш, просто няма да ти върви. Не искам да ти променям мисленето, но трябва наистина да се замислиш, защото това не е шега работа. "Трябва ми и ще го уча", дъа, звучи логично, но по-натам ще ти стане дооооста трудно, все пак си едва 8-ми клас. Успех! (:
^ Е, какво, айде по тая логика да си уча само каквото ми е интересно, пък после, като не знам езиците, да си стоя в България и да не мога да завърша никъде другаде. Какво остава за общуване с хора, които не говорят български... Аз езика като език го харесвам (даже понякога повече от българския) и искам да го знам, просто ми е труден за учене. Нямам такъв "тип" мислене, това не означава, че не мога да го науча. Да, оценките ми са далеч от перфектно, но като знания, мисля че съм много по добре от началото на годината. Всеки с мнението си все пак.