.
Отговор в тема
Страница 30 от 31 ПървиПърви ... 20262728293031 ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 760
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Само на мен ли ми се струва, че времето минава прекалено бързо - кога мина месец, откакто започнахме учебната година...
    Наистина много бързо мина....

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Надявам се да науча немски.Искам да го науча. Знам, че има в класа хора, който са учили немски и на тях ще им е лесно
    same here :/
    дано не се уплаши, като се запозна с мен, съжалявам, бях прекалено лигава as awlays actually

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Как ви минаха входните? Аз по всичко имам 6, по ИТ май ще е 5, защото директно ни даде теста, а аз маалко не помнех нищо, а по литература бях болен и не съм правил. Правихме и първия тест по английски на думи и транскрипция и сега нямам никакъв стимул да уча, защото имам 100% човек иска това, което няма
    Доста леко върви годината, не е като седми клас с 92324 различни предмета на ден. Не ми се мисли за 2014/2015 учебна година (лол, колко странно звучи )
    Очертават ми се 3 извънкласни дейности на седмица + ученически съвет, който тази година май ще работи все по-често И все пак, не е чак толкова трагично... още не са дошли олимпиадите
    Само по матемтика и бел - и по двете имам 2

Да съживим малко тази тема.

Тая година много зле след като останах в 8 клас.Спукаха ме наще да хода на частни уроци по бг и математика и направо не мога да си вдигна главата.Ама има подобрение на уценките ми.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Тая година много зле след като останах в 8 клас.Спукаха ме наще да хода на частни уроци по бг и математика и направо не мога да си вдигна главата.Ама има подобрение на уценките ми.
    Не си личи.
    Съжалявам. (:

Повече от фен
    Ъп

Някой ще ходи ли на олимпиадата по мат ?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Ъп

Някой ще ходи ли на олимпиадата по мат ?
    Аз бях, малко се издъних, ама карай. По математика отидох колкото да не е без хич. На мен информатиката ми е важна. ;d
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

А как са ти Уценките по БЕЛ?...

Моят сайт!

Аз днес отидох на олимпиадата по мат. Нищо не направих... реших 1 и част от 2. Даже като чух че ще е 4часа и ми идваше да се хвърля отнякъде. А на всичкото отгоре трябваше да свърша до 4часа, но си нямах никаква представа колко е часа като предадох.Беше само 15:17 само час съм стояла и ми писна

anonymous895156
    Guest
    Ходих на олимпиадата по математика. Май са ми верни, но не съм сигурен за последната подточка на трета задача и за една формула, която не използвах особено правилно.

А бе, хора, може ли да ъп-на темата малко, като ви помоля да гласувате за клипа на МГ-то..
    https://www.facebook.com/SamsungTren...65018&app_data
    Дразня се да губим точно от ПГАСГ, като нашият клип е наистина много по-добър и не го казвам защото е наш! ;d Ако искате ги гледайте и преценете.

Моят сайт!

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    А как са ти Уценките по БЕЛ?...
    2 3 2

2 3 2

Много, ма! Откъде си преписала за тъз тройка! Пръзнъй си веднагъъъъъ!

2 3 2

Първом нИ съ пише тапа, а тЪпа! Тапата е съвсем другоз нещо!

anonymous895156
    Guest
    С колко завършвате срока

5,25 Като съм с малко предмети и се получи кофти. Свикнала съм си разни географии, истории да ми компенсират, ако прецакам някой важен предмет. Не, че те не са важни, де. Та, да, математика и БЕЛ съм си ОК, ама като издъних английския и завърших с 4 по него си развалих успеха. (Мразя го този предмет. Опитвам се да го уча, защото знам, че ще ми трябва, но го правя без никакво желание. Г-жата ми пък е толкова малоумно създание, че просто нямам думи. И все пак бях за 5, според мен, ама както и да е...) Аз си бях спокойна, че уж има какво да ми компенсира, но после ми светна, че нямаме срочни по ИИ, музика, etc. По ФВС господина ме караше да ме изпитва или да ми пише 5 и аз си казах директно да си ми пише оценката. Не ми е от любимите предмети. То не, че е толкова важно срочната оценка, просто ме е яд, че заради глупости падна под 5,50, амааа шанс.

Като нямаш желание да учиш езика, се насочи към друг, който ти е по-интересен. Но имам предвид, не въобще да го оставиш и да отидеш в паралелка с друг, ами да започнеш някакви уроци на някой според теб хубав език с перспективи.

Цитирай Първоначално написано от IcyHeart Виж мнението
    Като нямаш желание да учиш езика, се насочи към друг, който ти е по-интересен. Но имам предвид, не въобще да го оставиш и да отидеш в паралелка с друг, ами да започнеш някакви уроци на някой според теб хубав език с перспективи.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++.

Какъв начин на мислене имате самоооооо....
    "Опитвам се да го уча, защото знам, че ще ми трябва, но го правя без никакво желание."
    "Свикнала съм с разни географии, истории да ми компенсират, ако прецакам някой важен предмет".

А бе, не ме разбирайте погрешно, просто не съм свикнала с малко предмети и чак на края на срока ми светна, че само 4 предмета ме оформят, а не се бях постарала достатъчно. Това ме ядосва, че можех по-добре.
    Иначе да, английския го уча поради необходимост, но просто езиците не са за мен. Това не значи, че нямам предмети, макар и не езици, които да са ми интересни и да мисля да се развия в тази област (математика, информатика, физика, астрономия...). Просто съм стигнала до извода, че без езика няма да мога да се реализирам както ми се иска. Иначе да, възможно е да уча и немски следващата година, но още не съм го дообмислила. Както и трябва да си избера втори език, но има време.

Бел-5 (на пробен изпит изкарах 5,43 )
    Мат-6
    Ае-6
    История-5
    Физика-5 (5,4 :@ )
    Биология-6
    ФВС-6
    Музика-6
    Хореография-6

Та се получава 5,66. Цел за втори срок - 6 по БЕЛ!

Голям фен Аватара на black pearl
    Ако не бяхме в грипна от 2 седмици щях да знам какви са ми оценките... -.-
    Само съм сигурна , че по БЕЛ ще имам 6, по физическо също . :Д
    Остава да разбера как са ме оформили по испански и по математика (блаах ай хейт ит ).

А бе, не ме разбирайте погрешно, просто не съм свикнала с малко предмети и чак на края на срока ми светна, че само 4 предмета ме оформят, а не се бях постарала достатъчно. Това ме ядосва, че можех по-добре.
    Иначе да, английския го уча поради необходимост, но просто езиците не са за мен. Това не значи, че нямам предмети, макар и не езици, които да са ми интересни и да мисля да се развия в тази област (математика, информатика, физика, астрономия...). Просто съм стигнала до извода, че без езика няма да мога да се реализирам както ми се иска. Иначе да, възможно е да уча и немски следващата година, но още не съм го дообмислила. Както и трябва да си избера втори език, но има време.
    Толкова и ще го знаеш английския, ахахахаха. Наистина, абсолютно нищо лично, но начинът ти на разсъждаване е страшно детински. За да научиш един език, трябва да се интересуваш, да четеш, etc. Ти като нямаш интерес да го правиш, просто няма да ти върви. Не искам да ти променям мисленето, но трябва наистина да се замислиш, защото това не е шега работа. "Трябва ми и ще го уча", дъа, звучи логично, но по-натам ще ти стане дооооста трудно, все пак си едва 8-ми клас. Успех! (:

^ Е, какво, айде по тая логика да си уча само каквото ми е интересно, пък после, като не знам езиците, да си стоя в България и да не мога да завърша никъде другаде. Какво остава за общуване с хора, които не говорят български... Аз езика като език го харесвам (даже понякога повече от българския) и искам да го знам, просто ми е труден за учене. Нямам такъв "тип" мислене, това не означава, че не мога да го науча. Да, оценките ми са далеч от перфектно, но като знания, мисля че съм много по добре от началото на годината. Всеки с мнението си все пак.

Аз езика като език го харесвам (даже понякога повече от българския) и искам да го знам, просто ми е труден за учене.
    Не знам къде си тръгнала да учиш езици, при условие, че английският ти е труден. УЖАС! Нали знаеш, че английският е един от най-елементарните езици. Ако започнеш да учиш друг език (италиански, немски, френски, испански, etc). тотално ще затънеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си