- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
едно въпросчеще участвам във второ класиране и доколкото успях да разбера мястото в даскалото в което си приет - се запазва.ами след като се запазва как ще има свободни места в което и да е даскало ? и ако има едвали ще са повече от 2-3 нали и едвали ще имам шанс след като поне 5000 ученика ще се явят на второ класиране
(
Аз ще трябва да се запиша в петък май, че не мога да си взема отпусното утре. Нищо, само още два дена и това е!
Ако за паралелката в която искам да вляза в Ломоносов минималния бал е 28.499, с колко може да се свали за второ класиране?
Честно казано, няма точен начин да се предвиди. В зависимост от интереса може да е много или малко. Миналата година е паднал сравнително малко на второ класиране, но е бил по - висок на второ. Ако искаш да пробваш не се страхувай, нищо няма да загубиш. Пък и ако падне доста тази година, ще те е яд, че си изпуснала един шанс.
Аз съм приета в 164 ГПИЕ Мигел де Сервантес. Ива ли някой друг,класиран там?![]()
Честита нова тема.
Приета съм в ГРЕ Раковски с Френски. Не съм доволна, ще има второ класиране :Д
Леле, статистиките са излезнали.
Минималният бал за СМГ - паралелка с математика и немски е 35,524.![]()
Къде са тези статистики?
Охоо, аз имам най-високият бал в НТБГ!!! Между другото някой да има приет там?
Ето тук има някаква информация, но статистики не намерих http://inews.bg/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D..._i.300677.html
в сайта на рио-софия-град има статистики.