.
Отговор в тема
Страница 7 от 31 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 760
    Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Май приемат само след седми, но не съм сигурна. Иначе днес се записах, ама не съвсем. Значи полу - официално съм ученичка в 18-то. Трябва утре да си взема отпусното да го занеса и съм готова. Разбрах, че ще съм 8 "З" клас, така че chtlsy ти да не се оплакваш
    Честито

-smile-
    Guest
    2 АЕГ, 8 "а" ... Понеделник отивам за мярка за униформата. А за тези тениските дето са 20лв и викат, че били задьлжителни .. нещо се сьмнявам. От учениците, които видях в сградата, никой не носеше такава.! Дали ще се размина с купуването им? И без 'тва нещо не ме кефят много.
    Познавам две момичета, които сега ги приеха в 22 СОУ, ама не знам дали ще чакат за 2-ро класиране.
    Честито на всички, които са приети кьдето искат. Е, и на всички приети попринцип.

И аз, да го ева, са записвах днеска. В най-големия дъжд, ама аре, от мен да мине. Ся остава да си взема утре отпусното от старото даскало и официално със във френската.

anonymous895156
    Guest
    Днес се записах в ПМГ-Димитровград, Математика с АЕ, не ми искаха нито здравни картони, нито актове за раждане, нито отпускни и т.н. сигурно, защото си ги имат от преди 3 години, когато си подадох документите

То и на мен не са ми искали здравни картони и подобни, искаха ми само служебната бележка с резултатите, удостоверението оригинала и отпускно.

И аз ходих днеска в 133 в най-големия дъжд да подавам за 2ро класиране

Днеска майка ми се обади и се оказа, че ми трябва само удостоверението за завършен 7 клас и характеристиката, за да се запиша..

Ходих до 137соу.Там като ми чуха бала и една учителка ни казва, че някак съм имала късмет, защото баловете са били над 30.А като им погледнах списъка, бяхме наредени по бала, бях още на 3,4 място( но не знам дали беше 1 или 2 страница ) и най-долу имаше ученик с 20 бал, за какъв 30 бал ми говориха. не знам

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Ходих до 137соу.Там като ми чуха бала и една учителка ни казва, че някак съм имала късмет, защото баловете са били над 30.А като им погледнах списъка, бяхме наредени по бала, бях още на 3,4 място( но не знам дали беше 1 или 2 страница ) и най-долу имаше ученик с 20 бал, за какъв 30 бал ми говориха. не знам
    Ти в паралелката с предприемачество ли си?

Да Мисля в нея да остана, но там ми казаха, че ако искам може да си сменя паралелката

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Да Мисля в нея да остана, но там ми казаха, че ако искам може да си сменя паралелката
    Имам един приятел, който кандидатства там, но с информационни технологии. Живея в квартала и мога да ти кажа, че училището е що-годе добро. Хората определено иска да се развива, така че не смятам, че си сгрешила с избора си. Дори бих казал, че е най-добрата гимназия в Люлин, след може би 96.

Ми аз искам да уча нещо с компютри, но в последния момент написахме по-нагоре предприемачество, а по-долу чуждоезиковия с графичен дизайн.Сега чакам второ класиране, ако не стане нищо, поне ще съм на хубаво място

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от -smile- Виж мнението
    2 АЕГ, 8 "а" ... Понеделник отивам за мярка за униформата. А за тези тениските дето са 20лв и викат, че били задьлжителни .. нещо се сьмнявам. От учениците, които видях в сградата, никой не носеше такава.! Дали ще се размина с купуването им? И без 'тва нещо не ме кефят много.
    Познавам две момичета, които сега ги приеха в 22 СОУ, ама не знам дали ще чакат за 2-ро класиране.
    Честито на всички, които са приети кьдето искат. Е, и на всички приети попринцип.
    Аз съм в 2АЕГ 8 е . На нас ни казаха , че униформите са задължитерни (тениските) . И аз мисля , че 20лв за няква тениска която при първото пране ще прилича на парцал не си заслужава ама .. кой ни пита нас
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Аз съм в 2АЕГ 8 е . На нас ни казаха , че униформите са задължитерни (тениските) . И аз мисля , че 20лв за няква тениска която при първото пране ще прилича на парцал не си заслужава ама .. кой ни пита нас
    Честито записване! Там ли ти казаха кой 8 клас си? Изобщо не съм въодушевена от буквата "ж"

Аз също се записах във 2АЕГ - 8ми 'Б'

Честито на всички които са се записали!! Да ви попитам..какви са тези отпускни, и при записването ли трябва да се носят или може и друг ден?

Цитирай Първоначално написано от BornToDie Виж мнението
    Честито на всички които са се записали!! Да ви попитам..какви са тези отпускни, и при записването ли трябва да се носят или може и друг ден?
    Доколкото разбрах от новото училище ти дават бележка, която занасяш в старото школо, откъдето ти дават "отпусното"

-smile-
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Ами аз ще ходя в понеделник да плащам униформата и учебниците и ще попитам, ще се опитам да се измькна. А и ако ми кажат, че е задьлжително да се носи и ме накарат да ги купя, а после се окаже, че може да не ги нося всеки ден, ще е само даване на пари. Не знам дали ходи днес, но от децата, които видях днес, никой не носеше такава тениска.

-smile-
    Guest
    За Dark_Heartbraker
    Да, като отидеш да се записваш ти казват. Или поне на мен ми казаха. Но ако искаш влез в сайта на 2 АЕГ: аз сьм приета с немски, математика и география, а това е пьрвата написана перелелка, а Като гледах списьците в гимназията забелязах, че буквите на паралелките сьвпада с подредбата им на написване в сайта (отбелязвам, че не сьм сигурна).

jake8, с английски, немски, химия и биология ли си?
    Последно редактирано от -smile- : 06-27-2013 на 13:19

Голям фен
    Днес аз също се записах. ПМГ "Академик Боян Петканчин" - Хасково с Информатика и АЕ.Приет съм 11-ти

Иначе минималния бал на моята паралелка е 33,800.

Повече от фен
    Днес излязох да се записвам в 9 и се върнах вкъщи в 4 ;дд

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Днес аз също се записах. ПМГ "Академик Боян Петканчин" - Хасково с Информатика и АЕ.Приет съм 11-ти

Иначе минималния бал на моята паралелка е 33,800.
    http://riobg.com/read_news_all.php?select_news=952
    33.184 *

Въпрос към cartwheelzombie: Как ти е цялото име - Мария Николова Николова ; Мария Христова Александрова или Мария Иванова Поптодорова?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Линкът не работи. Иначе, да. 33,184 .

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от RainyMood Виж мнението
    Въпрос към cartwheelzombie: Как ти е цялото име - Мария Николова Николова ; Мария Христова Александрова или Мария Иванова Поптодорова?
    Христова Александрова съм аз. Три Марии ли ще има в класа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си