- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
2 АЕГ, 8 "а" ... Понеделник отивам за мярка за униформата. А за тези тениските дето са 20лв и викат, че били задьлжителни .. нещо се сьмнявам. От учениците, които видях в сградата, никой не носеше такава.! Дали ще се размина с купуването им? И без 'тва нещо не ме кефят много.
Познавам две момичета, които сега ги приеха в 22 СОУ, ама не знам дали ще чакат за 2-ро класиране.
Честито на всички, които са приети кьдето искат. Е, и на всички приети попринцип.
И аз, да го ева, са записвах днеска. В най-големия дъжд, ама аре, от мен да мине. Ся остава да си взема утре отпусното от старото даскало и официално със във френската.
Днес се записах в ПМГ-Димитровград, Математика с АЕ, не ми искаха нито здравни картони, нито актове за раждане, нито отпускни и т.н.сигурно, защото си ги имат от преди 3 години, когато си подадох документите
То и на мен не са ми искали здравни картони и подобни, искаха ми само служебната бележка с резултатите, удостоверението оригинала и отпускно.
И аз ходих днеска в 133 в най-големия дъжд да подавам за 2ро класиране![]()
Днеска майка ми се обади и се оказа, че ми трябва само удостоверението за завършен 7 клас и характеристиката, за да се запиша..![]()
Ходих до 137соу.Там като ми чуха бала и една учителка ни казва, че някак съм имала късмет, защото баловете са били над 30.А като им погледнах списъка, бяхме наредени по бала, бях още на 3,4 място( но не знам дали беше 1 или 2 страница) и най-долу имаше ученик с 20 бал, за какъв 30 бал ми говориха. не знам
![]()
ДаМисля в нея да остана, но там ми казаха, че ако искам може да си сменя паралелката
![]()
![]()
![]()
Имам един приятел, който кандидатства там, но с информационни технологии. Живея в квартала и мога да ти кажа, че училището е що-годе добро. Хората определено иска да се развива, така че не смятам, че си сгрешила с избора си. Дори бих казал, че е най-добрата гимназия в Люлин, след може би 96.![]()
Ми аз искам да уча нещо с компютри, но в последния момент написахме по-нагоре предприемачество, а по-долу чуждоезиковия с графичен дизайн.Сега чакам второ класиране, ако не стане нищо, поне ще съм на хубаво място![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз също се записах във 2АЕГ - 8ми 'Б'
Честито на всички които са се записали!!Да ви попитам..какви са тези отпускни, и при записването ли трябва да се носят или може и друг ден?
![]()
Ами аз ще ходя в понеделник да плащам униформата и учебниците и ще попитам, ще се опитам да се измькна. А и ако ми кажат, че е задьлжително да се носи и ме накарат да ги купя, а после се окаже, че може да не ги нося всеки ден, ще е само даване на пари. Не знам дали ходи днес, но от децата, които видях днес, никой не носеше такава тениска.
За Dark_Heartbraker
Да, като отидеш да се записваш ти казват. Или поне на мен ми казаха. Но ако искаш влез в сайта на 2 АЕГ: аз сьм приета с немски, математика и география, а това е пьрвата написана перелелка, а Като гледах списьците в гимназията забелязах, че буквите на паралелките сьвпада с подредбата им на написване в сайта (отбелязвам, че не сьм сигурна).
jake8, с английски, немски, химия и биология ли си?
Последно редактирано от -smile- : 06-27-2013 на 13:19
Днес аз също се записах. ПМГ "Академик Боян Петканчин" - Хасково с Информатика и АЕ.Приет съм 11-ти
Иначе минималния бал на моята паралелка е 33,800.
Днес излязох да се записвам в 9 и се върнах вкъщи в 4 ;дд
Въпрос към cartwheelzombie: Как ти е цялото име - Мария Николова Николова ; Мария Христова Александрова или Мария Иванова Поптодорова?