- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Днес ходихме , и мисля , че не носеха тенски защото днес или утре завършват и днес не са учили . Ами опитай да се измъкнеш , може да попиташ дали от някъде може да си земеш само еблемата и ти да си намериш тениската . Иначе днес като влязохме да видим унифромите , ни казаха да си дадем мерките и общо униформата със сако , риза и три тениски излезе около 150-130 лв.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мария Поптодорова е от моя стар клас. Аз съм приета в 8 а на 2 АЕГ и моля бъдещите ми съученици да ми пишат. Иначе тениските и униформите са задължителни, ама надали ги носят. Наистина са малко грозни и на мен не ми харесват.
П.П. Днес се записах.
Един глупав въпрос - когато искаш да подаваш документи за 2-ро класиране отиваш в училището където са те взели на 1-во, това ясно, обаче какво точно трябва да носиш? Бланката за участие ти я дават в самото училище доколкото знам, но не съм сигурна дали трябва нещо друго да нося.
Нали второ класиране е от 27 до 1...обаче 29 и 30 се падат събота и неделя ,може ли и тогава да се отиде до у-щето..смис ще работи ли?
Може, значи след като се запишеш първо ще влезеш в една стая където ще ти обеснят за учебниците по англиски език , след това отиваш в друга стая където ще видиш униформата и ще ти запишат мерките . Не е задължително да платиш веднага до края на юли е срока . В цената на униформата влиза сако и бяла ризи и колкото искаш тениски , ние взехме три . И учебниците по английски мисля че бяха 4 учебника с 4 учбени тетрадки и граматика . Общо с учебниците и унифромата с три тенски ни излезе 320 лв. Но вие ще си прецените колко тениски ще вземете те са по 20лв. , а сакото и ризата ако не се лъжа са по 70лв.![]()
Сакото, ризата и вратовръзката са официална униформа, която се носи само на празниците, но осми клас няма да я носи на 15 септември, защото казаха, че едва ли ще са ни я дали. А тениските се носят всеки ден. На мен с три тениски и всички други работи ми излезна 327 лв. На наште, де :д А само тениските с униформата 155 лв някъде.
Последно редактирано от vesiii : 06-27-2013 на 18:07
Утре ще се записвам в ГЧЕ "Екзарх Йосиф 1" Ловеч. Какви документи трябват? На мен личният ми лекар ми каза, че не ми е нужен здравния картон, а само талона за здравно и имунизационно състояние.
Аз днес се записах в Ловеч с Английски и френски и ми искаха само удостоверението за завършен 7-ми клас. Останалото се иска в началото на учебната година.
Аз като ходих днес до 2 АЕГ разбрах така:
унифрма (сако, риза, вратоврьзка) - 90лв мисля
тениските дето уж са задьлжителни - 20лв (аз не видях на тях да има логото)
учебници по английски -около 130лв
Здравейте и от мен в новата ни темичкаПриети ли сте на първо класиране и записахте ли се вече ?
Да, днес се записах в НФСГ за паралелка иконом. и менидж.-АЕ. Някой от там?
Добро утроКога ли ще дойде 4юли, че да видя къде съм се класирала на 2-ри етап, че вече нямам търпение
![]()
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
НТБГ
Банково дело-НЕ
Nqkoy tam?