.
Отговор в тема
Страница 8 от 31 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 760
    Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Честито записване! Там ли ти казаха кой 8 клас си? Изобщо не съм въодушевена от буквата "ж"
    Да там пе питаха с какъв профил съм и ми казаха че съм 8 ''e'' . И на мен изобщо не ми змучи хубаво да казвам че съм от 8 "e''
    клас ама ... И на теб честито записване !
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Христова Александрова съм аз. Три Марии ли ще има в класа?
    Ако не и повече.

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от RainyMood Виж мнението
    Ако не и повече.
    Ужас, ще настане едно объркване

Цитирай Първоначално написано от -smile- Виж мнението
    Ами аз ще ходя в понеделник да плащам униформата и учебниците и ще попитам, ще се опитам да се измькна. А и ако ми кажат, че е задьлжително да се носи и ме накарат да ги купя, а после се окаже, че може да не ги нося всеки ден, ще е само даване на пари. Не знам дали ходи днес, но от децата, които видях днес, никой не носеше такава тениска.
    Днес ходихме , и мисля , че не носеха тенски защото днес или утре завършват и днес не са учили . Ами опитай да се измъкнеш , може да попиташ дали от някъде може да си земеш само еблемата и ти да си намериш тениската . Иначе днес като влязохме да видим унифромите , ни казаха да си дадем мерките и общо униформата със сако , риза и три тениски излезе около 150-130 лв.
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мария Поптодорова е от моя стар клас . Аз съм приета в 8 а на 2 АЕГ и моля бъдещите ми съученици да ми пишат. Иначе тениските и униформите са задължителни, ама надали ги носят. Наистина са малко грозни и на мен не ми харесват.

П.П. Днес се записах.

Един глупав въпрос - когато искаш да подаваш документи за 2-ро класиране отиваш в училището където са те взели на 1-во, това ясно, обаче какво точно трябва да носиш? Бланката за участие ти я дават в самото училище доколкото знам, но не съм сигурна дали трябва нещо друго да нося.

Нали второ класиране е от 27 до 1...обаче 29 и 30 се падат събота и неделя ,може ли и тогава да се отиде до у-щето..смис ще работи ли?

Цитирай Първоначално написано от BornToDie Виж мнението
    Нали второ класиране е от 27 до 1...обаче 29 и 30 се падат събота и неделя ,може ли и тогава да се отиде до у-щето..смис ще работи ли?
    За жалост, не.

Цитирай Първоначално написано от fair Виж мнението
    Един глупав въпрос - когато искаш да подаваш документи за 2-ро класиране отиваш в училището където са те взели на 1-во, това ясно, обаче какво точно трябва да носиш? Бланката за участие ти я дават в самото училище доколкото знам, но не съм сигурна дали трябва нещо друго да нося.
    Химикалка само. И трябва да си знаеш входящия номер.

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    За жалост, не.
    Аха..а срока е до 1 включително..нали? Да не стане гаф

Цитирай Първоначално написано от BornToDie Виж мнението
    Аха..а срока е до 1 включително..нали? Да не стане гаф
    Да включително, не се притеснявай. Иначе тия от министерството щяха наистина да са се осрали.

RainyMood благодарско.

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Днес ходихме , и мисля , че не носеха тенски защото днес или утре завършват и днес не са учили . Ами опитай да се измъкнеш , може да попиташ дали от някъде може да си земеш само еблемата и ти да си намериш тениската . Иначе днес като влязохме да видим унифромите , ни казаха да си дадем мерките и общо униформата със сако , риза и три тениски излезе около 150-130 лв.
    Мислиш ли, че мога да си взема само две тениски + риза или държат на цялостна униформа? Иначе и аз утре ще ходя да се записвам, но ми е любопитно. За нещо друго искаха ли да платите?

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Мислиш ли, че мога да си взема само две тениски + риза или държат на цялостна униформа? Иначе и аз утре ще ходя да се записвам, но ми е любопитно. За нещо друго искаха ли да платите?
    Може, значи след като се запишеш първо ще влезеш в една стая където ще ти обеснят за учебниците по англиски език , след това отиваш в друга стая където ще видиш униформата и ще ти запишат мерките . Не е задължително да платиш веднага до края на юли е срока . В цената на униформата влиза сако и бяла ризи и колкото искаш тениски , ние взехме три . И учебниците по английски мисля че бяха 4 учебника с 4 учбени тетрадки и граматика . Общо с учебниците и унифромата с три тенски ни излезе 320 лв. Но вие ще си прецените колко тениски ще вземете те са по 20лв. , а сакото и ризата ако не се лъжа са по 70лв.

Цитирай Първоначално написано от -smile- Виж мнението
    За Dark_Heartbraker

jake8, с английски, немски, химия и биология ли си?
    Дам

Сакото, ризата и вратовръзката са официална униформа, която се носи само на празниците, но осми клас няма да я носи на 15 септември, защото казаха, че едва ли ще са ни я дали. А тениските се носят всеки ден. На мен с три тениски и всички други работи ми излезна 327 лв. На наште, де :д А само тениските с униформата 155 лв някъде.
    Последно редактирано от vesiii : 06-27-2013 на 18:07

~smile~

Много мерси

Утре ще се записвам в ГЧЕ "Екзарх Йосиф 1" Ловеч. Какви документи трябват? На мен личният ми лекар ми каза, че не ми е нужен здравния картон, а само талона за здравно и имунизационно състояние.

Аз днес се записах в Ловеч с Английски и френски и ми искаха само удостоверението за завършен 7-ми клас. Останалото се иска в началото на учебната година.

Аз като ходих днес до 2 АЕГ разбрах така:
    унифрма (сако, риза, вратоврьзка) - 90лв мисля
    тениските дето уж са задьлжителни - 20лв (аз не видях на тях да има логото)
    учебници по английски -около 130лв

Здравейте и от мен в новата ни темичка Приети ли сте на първо класиране и записахте ли се вече ?

Да, днес се записах в НФСГ за паралелка иконом. и менидж.-АЕ. Някой от там?

Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Здравейте и от мен в новата ни темичка Приети ли сте на първо класиране и записахте ли се вече ?
    Дам. Иначе съм полу - записана, остана да си взема отпусното и да го занеса.

Добро утро Кога ли ще дойде 4юли, че да видя къде съм се класирала на 2-ри етап, че вече нямам търпение

I класиране:
    КЛАСИРАН
    по 1 желание
    НТБГ
    Банково дело-НЕ

Nqkoy tam ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си