- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Днес се записах в 18Много ми хареса училището, в сравнение с бившето ми
![]()
Някой да познавате в 127 СОУ? /АЕ+НЕ/ (think)
ако има някое зайче в СГСАГ да драска ЛС, аз ще съм 12ти клас, да проуча кво ще остане след нас :Д
и айде дано всеки е доволен от новото си даск, повярвайте ми хора навсякъде всяко едно даскало си има добри и лоши страни ^^
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да нали за първа година нямам търпение да отида на училищеМакар , че чувам че ще ни замерят със моркови и зеле се пак сме зайчета
А и на мен ми е адски любопитно да видя класа , да опозная училището , а през учебната година определено ще плачем за ваканция , че като го видях ония речник там където ни обесняваха за учебниците чак ми се дорева
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Бая си е дебел речника. На Оксфорд, мисля че беше. Мен ми казаха, че мога да разглеждам нещата на масата. Учебниците гледах ама речника не посмях, няма да се стресирам от сега. Колко ли тежи???
А пьк аз докато се записвах, минаха двама големи и викат- "Еее, тука се записват зайците!" - И се отдалечиха спорейки дали д-рката ще им даде да ни целят.
Някой за първа АЕГ с немски няма ли? Аз съм с бал 34.208 и едвам съм приет ама си се радвам. Някой ако нещо знае за учебниците да пише защото н
а мене нищо не ми казаха.
Даа познавам едно момиче, но мисля че е с испански. Ето ти профила й все пак:
https://www.facebook.com/anna.todorova.319?fref=ts
някой в нтбг
някой в нтбг
Да ни е честито! Някой, който да учи оперативно счетоводство, че да си помагаме, дори и да не сме от едни град.![]()
Честито на всички!
Някой да учи "Митническа и данъчна администрация?"![]()
Някой да има отзиви за ПГЕЕ Пловдив? И някой от тук приет в ГХП "Св. св. Кирил и Методий"?