.
Отговор в тема
Страница 9 от 31 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 760
    Днес се записах в 18 Много ми хареса училището, в сравнение с бившето ми

Някой да познавате в 127 СОУ? /АЕ+НЕ/ (think)

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от bulgvarr Виж мнението
    Днес се записах в 18 Много ми хареса училището, в сравнение с бившето ми
    Честито!

Мега фен Аватара на Dagichka
    ако има някое зайче в СГСАГ да драска ЛС, аз ще съм 12ти клас, да проуча кво ще остане след нас :Д
    и айде дано всеки е доволен от новото си даск, повярвайте ми хора навсякъде всяко едно даскало си има добри и лоши страни ^^

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Хаха, аз ако бях готова да се спра на три езика, ехеййй.... Мислех си, че като ги науча тия, да почвам с испански и френски Абе ще видим. Ще те търся с поглед на петнайсти, съфорумниците от километри ги забелязвам
    Ама разбира се , че ще се търсим Трябва да се разберем за нещо по което ще се познаем
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Ама разбира се , че ще се търсим Трябва да се разберем за нещо по което ще се познаем
    Както си говорим така, все едно няма два месеца и половина до 15ти Вече ми е любопитно да се видя с всички. Пък по време на учебната ще плачем за ваканция

Както си говорим така, все едно няма два месеца и половина до 15ти Вече ми е любопитно да се видя с всички. Пък по време на учебната ще плачем за ваканция
    Да нали за първа година нямам търпение да отида на училище Макар , че чувам че ще ни замерят със моркови и зеле се пак сме зайчета А и на мен ми е адски любопитно да видя класа , да опозная училището , а през учебната година определено ще плачем за ваканция , че като го видях ония речник там където ни обесняваха за учебниците чак ми се дорева
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Да нали за първа година нямам търпение да отида на училище Макар , че чувам че ще ни замерят със моркови и зеле се пак сме зайчета А и на мен ми е адски любопитно да видя класа , да опозная училището , а през учебната година определено ще плачем за ваканция , че като го видях ония речник там където ни обесняваха за учебниците чак ми се дорева
    Моркови и зеле? Ние май ще трябва да си носим подправки за една хубава салатка Учила ли си английски досега?

Моркови и зеле? Ние май ще трябва да си носим подправки за една хубава салатка Учила ли си английски досега?
    Да учила съм англиски , но като цяло съм доста зле . От 5 до 7 клас английския ми липсва . Ти ?

Бая си е дебел речника. На Оксфорд, мисля че беше. Мен ми казаха, че мога да разглеждам нещата на масата. Учебниците гледах ама речника не посмях, няма да се стресирам от сега. Колко ли тежи???
    А пьк аз докато се записвах, минаха двама големи и викат- "Еее, тука се записват зайците!" - И се отдалечиха спорейки дали д-рката ще им даде да ни целят.

Talking

Някой за първа АЕГ с немски няма ли ? Аз съм с бал 34.208 и едвам съм приет ама си се радвам. Някой ако нещо знае за учебниците да пише защото н
    а мене нищо не ми казаха.

Цитирай Първоначално написано от rock_you Виж мнението
    Бая си е дебел речника. На Оксфорд, мисля че беше. Мен ми казаха, че мога да разглеждам нещата на масата. Учебниците гледах ама речника не посмях, няма да се стресирам от сега. Колко ли тежи???
    А пьк аз докато се записвах, минаха двама големи и викат- "Еее, тука се записват зайците!" - И се отдалечиха спорейки дали д-рката ще им даде да ни целят.
    Да , и аз докато чаках за униформите минаха момче и момиче и викат-''Eee вижте тва са зайците"' Чета,а и от познати чувам , че на малки 8 им се разминава да не ги целят , или да не им подаряват маркови

Някой в 2АЕГ с АЕ,ИЕ,М,Г ?

Цитирай Първоначално написано от momichehah Виж мнението
    Някой да познавате в 127 СОУ? /АЕ+НЕ/ (think)
    Даа познавам едно момиче, но мисля че е с испански. Ето ти профила й все пак:
    https://www.facebook.com/anna.todorova.319?fref=ts

Цитирай Първоначално написано от ^.^ Виж мнението
    Някой в 2АЕГ с АЕ,ИЕ,М,Г ?
    Познавам едно момче, ама той ще седи на 2 класиране и не съм сигурна има ли фейсбук.

Да учила съм англиски , но като цяло съм доста зле . От 5 до 7 клас английския ми липсва . Ти ?
    Аз го уча от предучилищна, като пропуснах 2 години Сега реших да си го изчистя напълно, пък и немския не го исках за първи език

Аз го уча от предучилищна, като пропуснах 2 години Сега реших да си го изчистя напълно, пък и немския не го исках за първи език
    Май на мен ще ми е доства трудно , ама ще го бутаме .

някой в нтбг

някой в нтбг

Да ни е честито! Някой, който да учи оперативно счетоводство, че да си помагаме, дори и да не сме от едни град.

Честито на всички!

Някой да учи "Митническа и данъчна администрация?"

Цитирай Първоначално написано от teenschool Виж мнението
    някой в нтбг
    Аз ! Банково дело , ти с каква специалност си ?

Някой да има отзиви за ПГЕЕ Пловдив? И някой от тук приет в ГХП "Св. св. Кирил и Методий"?

Цитирай Първоначално написано от rock_you Виж мнението
    Граматиката ли имаш предвид ? На Logman е.
    Аз 3 години уча по учебници на Logman и се надявам поне 8ми клас да ми е песен

Цитирай Първоначално написано от DreamRockx Виж мнението
    Граматиката ли имаш предвид ? На Logman е.
    Аз 3 години уча по учебници на Logman и се надявам поне 8ми клас да ми е песен
    Не, не граматиката, имаше речник дето беше пет пьти по-дебел от нея, ако не и повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си