.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    anonymous929647
    Guest

Фалшиви бележки

Здравейте! По принцип не се разболявам често, не отсъствам от училище, но има дни, в които просто не ми се ходи. Чуствам се зле психически, физически или имам други проблеми. До сега никога не съм давала фалшиви бележки. Въпросът ми е откъде мога да си ги набавя? И не става да кажа на личната лекарка, че ми е било лошо и да й искам бележка или нещо подобно, защото тя живее в съседния апартамент до мен и с родителите ми се познават много добре.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    защото тя живее в съседния апартамент до мен и с родителите ми се познават много добре.

Сериозно ?! ... личния лекар ти е съсед,а ти търсиш фалшиви бележки ?

Говори с майка си , да отиде у тях по съседски на по едно кафе и работата е готова

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Да,ще каже на майка си - Мамо изморена съм, не ми се учи, (направо да си го кажем мързи те) и тя жената ще ходи да взима бележки.

anonymous929647
    Guest
    Мисълта ми е да си набавя бележки без родителите ми да разберат. Обикновено трябва да съм много болна, за да си остана вкъщи, а и не винаги искам да им казвам какво ми е. Лично е и с някои проблеми се справям по-добре сама.

Мега фен Аватара на an7raks
    Когато се разболееш, бягаш до някоя книжарница да ти сканират бележката... После само преправяш датите на Пейнта и носиш за цветен печат... При хубав принтер, почти не се забелязва разлика с оригинала...
    И, тъпо е да отсъстваш от училище за глупости... После трудно се наваксва.

Мега фен Аватара на tori
    Попитай някой по-често отсъстващ от класа си или познатите в даскало като цяло за такива бележки, със сигурност все някой ще познава някого или ще продава. Само гледай да са вестникарска хартия, че белите си личат от самолет колко са фалшиментос. И дай на някого да ти я напише, защото класните често разпознават почерка на учениците си.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Една приятелка просто си пише бележка сама, че по някакви лични причини и т.н. не знам точно не може да дойде на даскало.Едно момиче от класа е много добра художничка и умее да преписва подпис без никаква разлика и така общо взето стават нещата.

Мега фен Аватара на tori
    Мда, тва с молбите и ние го правим.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    Въпросът ми е откъде мога да си ги набавя?
    От мен. Едно време правех и продавах по поръчка ама "вече не се занимавам"

Голям фен Аватара на Dusty
    Напиши си я ти - по домашни причини. Сигурно знаеш почерка на майка ти .. Виж й подписа - приемрно от ученическата ти книжка, копирай го и си готов/а. Ама не разбирам защо го правиш, можеш много проблеми да си навлечеш, ако те хванат ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си