- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
^ В коя паралелка искаш във 2 АЕГ ?
Няма ли някой в 2АЕГ бе ?
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Честита ни тема
ОТКАЧААААААААМ !
I класиране: КЛАСИРАН
по 1 желание: СПГТ
Произв. и обсл. в завед. за хран.- ИтЕ
BornToDie, миналата година на една приятелка бяха писали, че името и е: АНТОНИЯ КРАСИМИРОВА АНТОНИЯ.
Момичето си кандидатстваше и сега си учи в 22-ро и мисля че нямаше никакви проблеми.
А пък и нали си имаш служебна бележка и удостоверение, на което ти пише вярно името.