.

Виж резултатите на анкетата: Страх ли ви е да си покажете бележника?

Гласували
124. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

16 12,90%
  • Не.

76 61,29%
  • Понякога.

32 25,81%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Фен
    Град
    Шумен

Страх ме е да си покажа бележника..

Хорааа...има голям проблем.Майка ми иска бележника...ама не знам как да й го покажа с тез "хубавите" оценки.Ако го види не знам просто ще ме гръмне.Тя вече като ми види бележника вика "ти сама ще си го понесеш с тези лоши оценки"...Това ми служи да стимул.Идва края на срока и трябва подписа на родител.Не знам ко да прая.Моля ви дайте някое съветче.

Leniva_Me4ka
    Guest
    Аз моя затова не го давам на учителите да ми пишат оенките...да ходят да го търсят той си седи спокойно в нас...А като дойде края на срока....Бог да ми е на помощ!

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    ех..ам аз поне до сега никога съм нямала проблем с показването на бележника... в смисал..нямам лоши оценки..е нормално е по някоя и друга 2 ка няма как ама като цяло..това отпада като проблем при мен
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Страх те не страх трябва да го покажеш тоя бележник.Според мен няма от кво да те е страх майкати нищо няма да ти напрай най-много малко да ти повика.Тя те обича колкото и да ти са "хубави" оценките :P .Един съвет показвай си оценките в деня в който си ги получила,че колкото по-късно толкоз по зле.И майка ти кат ти иска бележника - ми покажи и го и и кажи че ще си поправиш оценките и готово!
    Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!

Супер фен
    Men ne me e strah, imam dooosta dobri ocenki (polovinata sa blagodarenie na mom4etata do men )

Ami neznam kakvo da ti kaja - sorry ama ti si si vinovna i trqbva da si ponese6 posledstviqta...ako iska6 se podpi6i vmesto maika si, ama taka moje da stane po-lo6o
    Pokaji i belejnika si i posle 6te se naloji da izturpi6 konskoto i lekciite kaji na maika si, 4e 6e opita6 da si gi popravi6 ama ne mi se vqrva...
    [/i]

az prosto ne si nanasqm absolutno nikfi ocenki v belejnika)...do sa imam tochno 0 =)
    Everything's gonna be alright...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз в моя нанасям само петиците и шестиците,какво ще нанасям няколкото четворки дето имам и едната тройка само да ми го грозят
    такаче относно бележника нямам проблеми а теб страх,не страх трябва да го покажеш ... няма да умреш(да се надяваме)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    А аз к'во да кажа като другиден имам родителскa, а ни съм показвал бележник на наще ни съм им казвал за родителската.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Фен
    Град
    Шумен
    То и аз не казах за родителската.Тя майка ми си идва в даскало когато иска вобще не ебава.С всички учители е приятелка и напрао ужас....За родителската й викам "мамо забрайх да ти кажа че имаме родителска среща ама ти нали идваш в даскало редовно" и те ОК няма проблем.Тя вика спокойно ти покрей тез контролни ти се взе ъкъла..и аз ОК.

Голям фен
    Не ме е страх, в смисал, да се притеснявам, че ще ме накажат или нещо такова, ама крия оценки, щото не ми се слушат конски, а и като изкарам некоя цафара, наще веднага почват да ми дават по 1-2 лв на ден :{{{ и за тва...иначе не се притеснявам особено...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен
    не,защото обикновено не го нося или нанасям само 6тиците вътре

Ми понякога си ме е страх

Фен
    Град
    BlondLandia
    Не, не ме е страх. В нашето семейство се счита за задължително нормално да имам само отлични оценки ..
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    не, той е празен, пък и като имам 2ки си ги казвам на майка ми, а като имам забележки няма да ви описвам как си се кефя, веднъж ми бяха писали:
    "Номер 19 скача през прозореца"
    майка ми като го прочете никва реакция, а баща ми щеше да се насере от смях

Супер фен
    ne nikoga ne me e bilo strah da si pokaja belejnika as da ne sum 5-ti klas egati

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Ами хич не ма ебе вече!!! Едно време крих оценки ама ся вече не... пък и аз когато имам двойка, тройка си нанасям някоя друга 6-ица, и госпожицата не се усеща и подписва

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    еми аз нещо тая година доста се отпуснах....
    ма им казвам за оценките-защото на родителска среща или ако гоорят с красната ще разберат....
    аве общо-взето мисля че е по0добре ти да си им кажеш защото е доста трудно да ги криеш неепрекъснато.

Голям фен
    Понякога.

Голям фен
    еми може да си седнеш на дупенцето случайно,да изкарваш по-добри оценки,така няма да те е страх да си показваш бележника.Аз имам 1 четворка,3 петици,всичко останало 6-ци)))) само за четворката ме е срам

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Se mi e taq

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    haha
    boje nai malko ot tva bi mi pukalo
    plus tva nemam tolkova dvoiki taka 4e nema problem
    PS:ama skoro imam klasno taka 4e 6e dobavq edna i moje verno da me hvane strah
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не ме е страх преди може би малко,но сега вече ... вобще не ме интересува.Решил съм да си покажа бележника в края на годината,защото не съм си доволен от оценките през пъврия срок.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    НЕ! Изобщо не ми дреме кво ще кажат наще. По-скоро ме е грижа как ще си опраям оценките по някои предмети Иначе оценките ми са си добри. Все пак уча за себе си, а не заради тъпите оценки, които рядко отговарят на действителните знания, но това е друга тема...

za6to nqma otgovor- o6te nqmam belejnik???

a za ocenki na6te ne mi pravqt problemi, no kato mi vidqt 100 izvineni ots1stviq
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз си внасям всичко във бележника- това 2,3,4,5 и 6 !
    Няма от какво да ме е страх.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си