- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Страх ме е да си покажа бележника..
Хорааа...има голям проблем.Майка ми иска бележника...ама не знам как да й го покажа с тез "хубавите" оценки.Ако го види не знам просто ще ме гръмне.Тя вече като ми види бележника вика "ти сама ще си го понесеш с тези лоши оценки"...Това ми служи да стимул.Идва края на срока и трябва подписа на родител.Не знам ко да прая.Моля ви дайте някое съветче.![]()
Аз моя затова не го давам на учителите да ми пишат оенките...да ходят да го търсят той си седи спокойно в нас...А като дойде края на срока....Бог да ми е на помощ!
ех..ам аз поне до сега никога съм нямала проблем с показването на бележника... в смисал..нямам лоши оценки..е нормално е по някоя и друга 2 ка няма как ама като цяло..това отпада като проблем при мен![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Страх те не страх трябва да го покажеш тоя бележник.Според мен няма от кво да те е страх майкати нищо няма да ти напрай най-много малко да ти повика.Тя те обича колкото и да ти са "хубави" оценките :P .Един съвет показвай си оценките в деня в който си ги получила,че колкото по-късно толкоз по зле.И майка ти кат ти иска бележника - ми покажи и го и и кажи че ще си поправиш оценките и готово!![]()
Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!
Men ne me e strah, imam dooosta dobri ocenki (polovinata sa blagodarenie na mom4etata do men)
Ami neznam kakvo da ti kaja - sorry ama ti si si vinovna i trqbva da si ponese6 posledstviqta...ako iska6 se podpi6i vmesto maika si, ama taka moje da stane po-lo6o![]()
Pokaji i belejnika si i posle 6te se naloji da izturpi6 konskoto i lekciitekaji na maika si, 4e 6e opita6 da si gi popravi6 ama ne mi se vqrva...
[/i]
az prosto ne si nanasqm absolutno nikfi ocenki v belejnika)...do sa imam tochno 0 =)
Everything's gonna be alright...
аз в моя нанасям само петиците и шестиците,какво ще нанасям няколкото четворки дето имам и едната тройка само да ми го грозят![]()
![]()
такаче относно бележника нямам проблемиа теб страх,не страх трябва да го покажеш ... няма да умреш(да се надяваме)
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А аз к'во да кажа като другиден имам родителскa, а ни съм показвал бележник на наще ни съм им казвал за родителската.![]()
![]()
![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
То и аз не казах за родителската.Тя майка ми си идва в даскало когато иска вобще не ебава.С всички учители е приятелка и напрао ужас....За родителската й викам "мамо забрайх да ти кажа че имаме родителска среща ама ти нали идваш в даскало редовно" и те ОК няма проблем.Тя вика спокойно ти покрей тез контролни ти се взе ъкъла..и аз ОК.![]()
Не ме е страх, в смисал, да се притеснявам, че ще ме накажат или нещо такова, ама крия оценки, щото не ми се слушат конски, а и като изкарам некоя цафара, наще веднага почват да ми дават по 1-2 лв на ден :{{{ и за тва...иначе не се притеснявам особено...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
не,защото обикновено не го нося или нанасям само 6тиците вътре![]()
Не, не ме е страх. В нашето семейство се счита за задължително нормално да имам само отлични оценки ..
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
ne nikoga ne me e bilo strah da si pokaja belejnika as da ne sum 5-ti klas egati![]()
![]()
Ами хич не ма ебе вече!!! Едно време крих оценки ама ся вече не... пък и аз когато имам двойка, тройка си нанасям някоя друга 6-ица, и госпожицата не се усеща и подписва![]()
![]()
еми аз нещо тая година доста се отпуснах....![]()
ма им казвам за оценките-защото на родителска среща или ако гоорят с красната ще разберат....
аве общо-взето мисля че е по0добре ти да си им кажеш защото е доста трудно да ги криеш неепрекъснато.
Понякога.
еми може да си седнеш на дупенцето случайно,да изкарваш по-добри оценки,така няма да те е страх да си показваш бележника.Аз имам 1 четворка,3 петици,всичко останало 6-ци)))) само за четворката ме е срам
![]()
haha
boje nai malko ot tva bi mi pukalo
plus tva nemam tolkova dvoiki taka 4e nema problem
PS:ama skoro imam klasno taka 4e 6e dobavq edna i moje verno da me hvane strah
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Не ме е страх преди може би малко,но сега вече ... вобще не ме интересува.Решил съм да си покажа бележника в края на годината,защото не съм си доволен от оценките през пъврия срок.
НЕ! Изобщо не ми дреме кво ще кажат наще. По-скоро ме е грижа как ще си опраям оценките по някои предметиИначе оценките ми са си добри. Все пак уча за себе си, а не заради тъпите оценки, които рядко отговарят на действителните знания, но това е друга тема...
za6to nqma otgovor- o6te nqmam belejnik???
a za ocenki na6te ne mi pravqt problemi, no kato mi vidqt 100 izvineni ots1stviq![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Аз си внасям всичко във бележника- това 2,3,4,5 и 6!
Няма от какво да ме е страх.![]()
![]()