- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за козметик СПЕШНО!!!
Искам да ви попитам нещо много важно :Д ..... Дали мога да отида на козметик (за да ми оскубе веждите) сама или с моя приятелка . Аз съм на 13 години ,а да кажем ,че приятелката ми също е на 13 години ,дали ще кажат ела с майка си ,защото аз мисля да отида без да и казвам .
Благодаря предварително![]()
Последно редактирано от Anastasiq5910 : 06-26-2013 на 15:45
Това да не е дискотека , че да не те пуснат без майка ти (въпреки , че на 12 години вече и без придружител ги пускат ). Помисли си хубаво дали искаш да почнеш да си махаш веждите от толкова рано. Почнеш ли ги веднъж трябва всеки месец поне по 2 пъти да ходиш на козметик . Освен това след време както са си растяли супер много спират да растат , а ти можеш да решиш след 2 години да си ги направиш с друга форма и ако няма косъмчета няма как да ти ги оформят . Ако наистина решиш да ходиш на козметик поне гледай да е свястна и сръчна .
ок благодаря ,а да знаете около колко лв струва
А вие на колко започнахте да си ги скубете ?
а колко лв струва на козметик за кола маска на краката
Едва ли ще има някакъв проблем да отидеш сама, по принцип не е много скъпо под 10 лв ще е. Аз бих те посъветвала да споделиш с майка си и заедно да отидете или може тя да ти препоръча добър козметик, защото повярвай ми има много некадърни.![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
ок а да знаете някоя добра козметичка от Смолян о.о?
Цените навсякъде са различни. Във Тетевен козметичката оформя веждите за 3лв., а ги почиства за 2лв. Кола маска на краката при нея е 5лв. Казвам ориентировъчни цени и пак повтарям, че цените навсякъде са различни!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
при моята козметичка е 12 лв на краката, но навсякъде наистина са различни цените![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя