- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Довални ли сте от Wash & Go
Шампоан, балсам и спрей за обем - то от тази марка май само това се предлага![]()
Мисля, че предлагат и сапуни ? Или съм в грешка ;д
Да, доволна съм от шампоана.
ами аз само съм пробвала шампоана и ми докара сърбежи![]()
Шампоаните им са отвратителни. От шампоните им за пърхут получих още повече пърхут (а попринцип трябва да е обратното), сърбежи и лющене на скалпа, мазна коса и т.н. :@
Пробвала съм само един техен шампоан. Един ден си измих косата с него и на другата сутрин беше мазна. ;_;
Мне, изобщо не съм доволна. Не са това, за което ги представят по рекламите. ; )
Не, нямам пърхот, а обема си го имам и без шампоан за обем и косата ми хвръква.
Преди доста години съм използвала техен шампоан - не бях очарована. Може би тези, които предлагат в чужбина, са по-добри.
Ами аз по едно време се къпах само с такива и бях супер доволна и изведнъж започнаха едни сърбежи и нещо като пърхут и оттогава не съм припарвала...
Не съм го пробвала.
Но майка ми има фризьорски салон,та съм чувала от нея,че клиентките масово се оплакват от въпросната марка.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
и може ли да ползвам един и същи шампоан или трябва като го свърша да си взема друг за да ги редувам
аз си мия коката с Palmolive и съм доволна от него. Използвах и Shauma и този шампоан не е лош. Използвай няколко вида шампоан и сама ще разбереш дали си доволна от него все пак всяка една от нас има различна коса и може би затова някои не са доволни от този вид шампоан.
отвратителен шампоан ......