.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

9 ФЕГ или 133 СОУ ??

Въпроса е ясен.Мерси предварително.

Пусна такова мнение в друга тема, където ти отговорих.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Тази година завърших 133то и го препоръчвам, с две ръце и два крака ЗА!
    Като кандидатствах в 7 клас и на мен то ми беше след Френската, чаках 2ро класиране, но си останах там.. и за секунда не съм съжалявала. Супер е училището, наистина.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Като кандидатствах в 7 клас и на мен то ми беше след Френската, чаках 2ро класиране, но си останах там..
    Същото. Само че сега завършвам 11 клас и АДСКИ много съжалявам, че влязох точно там. В момента 2/3 от преподавателите по чужди езици нищо не струват, особено по английски.

Град
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Същото. Само че сега завършвам 11 клас и АДСКИ много съжалявам, че влязох точно там. В момента 2/3 от преподавателите по чужди езици нищо не струват, особено по английски.
    За английския не знам, но на мен са ми преподавали всички по френски и 2/3 от тези по руски и нямам оплаквания.

По френски ще имаш оплаквания от учителите само ако не учиш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    По френски ще имаш оплаквания от учителите само ако не учиш.

Не съм съгласна ;дд не и ако учителките те харесват и една от тях ти е класна, както беше при мен ;д

Не съм съгласна ;дд не и ако учителките те харесват и една от тях ти е класна, както беше при мен ;д
    Подробности, хахаха. Теофилова ти е била класна, нали?

Град
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Подробности, хахаха. Теофилова ти е била класна, нали?
    Мхм ;д слънчице беше направо ;д

Мхм ;д слънчице беше направо ;д
    E, тъкмо, ще бъде мила към новите зайци. ;д;д;д

-----------------------------------------------------------------------

Много сте ми смешни като не знаете за 133то и съветвате да ходят към 9 ФЕГ.
    Само за информация:
    На тазгодишното НВО по френски език, зайците в 133то имат по-високи оценки от зайците в 9 ФЕГ. Може да си направите сметката сами. ))))

Голям фен Аватара на shusha
    133 соу е на ниво и за преподователите се носят хубави мнения.

В 133 не се ли учи руски като първи език? Ако е така, от какъв зор сравнявате училища, където се учат два съвсем различни езика?

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    В 133 не се ли учи руски като първи език? Ако е така, от какъв зор сравнявате училища, където се учат два съвсем различни езика?
    Еми не.
    Има 4 различни паралелки, както обясниха над мен. Да си кажа още веднъж обаче- тази с английския, като първи чужд език, изобщо не я препоръчвам.

Защооооо аз съм точно там:@
    Последно редактирано от (-_-) : 06-27-2013 на 13:06

Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Глупости, не се притеснявай, супер е. Имам много приятели от тази паралелка и всички са доволни. Просто на всеки випуск се падат различни учители.

Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Догодина ще има още учители.
    Не казвам, че всички са зле, не се отчайвай още сега :Д Пожелавам ти да ти се падне правилният. Просто на моя клас, от 8-ми клас му тръгна на некадърници.

Град
    Еми не. Има различни паралелки, както във всяко друго училище.
    Има паралелка, в която първи чужд език е английски, в която първи чужд е френски и 2, в които първия е руски. (;

Повече от фен
    Пробвай се във ФЕГ

Въпросът е на теб къде ти се учи. В днешно време навсякъде нивото е паднало. Много зависи от даскалите, има готини, които преподават и са сериозни, има и такива, на които не им пука дали са си предали урока или не. И това е навсякъде, дори и в елитните училища.

На Френската ѝ се носи славата, че там влизат богаташчета, че основно хората се интересуват само от айфони и маркови дрехи и тн.
    133то си има сигурно и то неща, които не са му в ред.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А дали се знае кой ще води английския на 8 клас АЕ и РЕ тази година и кой ще им е класен?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    На Френската ѝ се носи славата, че там влизат богаташчета, че основно хората се интересуват само от айфони и маркови дрехи и тн.
    Да бе, охраната седи на входа и събира по 10 лева вход на ден, ако нямаш не те пуска... Глупости са тва. Аз съм завършил френската и си е екстра даскало, само че последните години доста се промениха нещата смениха се 70% от преподавателите и администрацията така че сега не знам как е. Иначе според мене избора не е особено сложен. Ако ти харесва Франция и ти се учи френски ходи във френската защото там освен езика се учи всичко свързано с френската култура и то по доста задълбочен начин. Ако предпочиташ руски/англииски ходи в 133. Въпреки че то и тва няма особено значение тъй като аз завърших ФЕГ па отидох да следвам в Англия

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Ако ти харесва Франция и ти се учи френски ходи във френската защото там освен езика се учи всичко свързано с френската култура и то по доста задълбочен начин. Ако предпочиташ руски/англииски ходи в 133.
    Всичко окей, ама не знаеш как е обучението по френски език в 133то, и не изкарвай, че френският не се учи в 133то. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си